Bestilte 2 par bukser. Betalte, men fik ingen ordrebekræftelse. Ventede på varen, som ikke kom. Henvendte mig til " kundeservice", som var en computer, som trods alle mine oplysninger om betaling... Voir plus
Modehus Aalborg
Lige som andre, skulle jeg have læst tidligere anmeldelser. Produktet kommer fra Kina, hvilket er godt skjult på deres hjemmeside. Havde jeg vist det, havde jeg aldrig købt noget og gør det heller ik... Voir plus
Ja, man skal jo give mindst 1 stjerne - ville gerne give 0. Ligner et dansk firma. Adresse i Holland. Varerne kommer fra Kina. Størrelser på tøj passer ikke, hvilket betyder at man skal returnere og... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
HOLD JER LANGT VÆK
Bestilte 2 par bukser. Betalte, men fik ingen ordrebekræftelse.
Ventede på varen, som ikke kom. Henvendte mig til " kundeservice", som var en computer, som trods alle mine oplysninger om betalingsdato, tid, adresse mm. ikke kunne finde hverken min ordre eller min indbetaling!!
Ingen bukser, ingen penge.
Hold Jer langt væk fra de fuskere!!
Bestelling nooit ontvangen
Bestelling nooit ontvangen, klantendienst veranderd constant van e-mailadres
This is not a (web)shop in The…
This is not a (web)shop in The Netherlands. They will send you something very cheap from China. Wordt less then 5% of what you payed.
Hvis jeg kunne give det minus så vil…
Hvis jeg kunne give det minus så vil jeg gøre det. De sælger vare som ikke matcher det på nettet. Jeg kontaktede support som jeg jeg skulle returnere den som jeg gjorde med UPS kun at få at vide at kontaktpersonen nægtede at modtage varen tilbage.
Det er en stor svindelbutik, telefonnummer virker heller ikke
Lang næse og ingen vare modtaget efter de har hævet pengene.r
De hæver penge med det samme. Jeg har 14 dage efter endnu ikke modtaget varen. Øv. Handler ikke der mere.
Beställde en topp den 7/12
Beställde en topp den 7/12, kostade 495 kr och den har ännu inte kommit (4 jan)…… Däremot har jag fått tre erbjudanden att lägga till ytterligare tre toppar, nu med rejäl rabatt. Efter erbjudande nr 2 låg de alla plötsligt i min varukorg. Jag kan få fram sändningsinformation som börjar den10/12 och som bara fortsätter fram till dags datum (4/1 2025), sannolikt för att så länge som möjligt få mig att fortsatt hoppas.
DETTA ÄR UPPENBART SCAM!!!!!!
HANDLA INTE AV DETTA FÖRETAG !!!!!
Bluff!!
Bluff!!! Försöker returnera en produkt från dom,men vägrar skicka retursedel. Handla absolut inget här. 🤬😡🤬
Dette firma vildleder sårbare forbrugere
Dette firma vildleder forbrugere med særlige behov. Der er tale om en virksomhed der bevidst vildleder, og dermed bevidst bryder dansk lov, og firmaet vil derfor være erstatningspligtige efter købelovens § 80 ift. de mangelfulde varer de har leveret. Problemet er bare at de har hjemsted i Holland, så lad være at handle på deres hjemmeside.
Penge trækkes fra kontoen med det…
Penge trækkes fra kontoen med det samme! Og når der kigges på transaktionen på banken står der Hong Kong. Og har selvfølgelig heller ikke modtaget varen!
SVINDEL
SVINDEL
Firmaet har et dansk navn, firmaadresse i Holland, sender varen fra Malmø, men man skal returnere til en adresse i Kina.
Sendte først varen efter jeg havde skrevet, vi ikke havde modtaget den og ikke ønskede den.
Sender til bopæl, så man ikke kan nægte at modtage den.
Hold jer endelig væk.
Sagen er sendt til nets....
Svindel
Hold jer væk. Jeg bestilte et par fløjlsbukser som skulle være XXL. Fik efter flere uger et par i en størrelse, som selv en lille teenager ikke ville kunne passe.
Pas på!
Pas på!
Dette firma er et svindelfirma ,du får aldrig det du har betalt for ,jeg har meldt firmaet til politiet ,håber de bliver stoppet hurtigt ,vi har mistet vore penge
This is the worst site to shop
This is the worst site to shop, bought a suit that did not fit, asked to send it back and the address sent was in China and I have to pay by myself which cost half the price of the suit 500 Danish kroner to send to china.. i asked them how about your adress in Netherlands or Aalborg they couldn’t respond to that.. to make it worse they will process the refund after they receive the suit.. BE CAREFUL DONT SHOP HERE!!!
HOLD JER LANGT VÆK!!!
Aldrig igen.
Ikke et dansk firma, Kina bras, ingen service, overholder ikke det de lover, leveringstid kan du gange med 3,4,5 gange.
Absolut dårligste og langsomste…
Absolut dårligste og langsomste service.
Bestilte et par bukser i august måned 2024 - her får jeg efter et par dage at de ikke har gældende vare på lager, men de tilbyder en anden vare eller tilgodebevis.
Dette afviser jeg og vil have mine penge retur.
Trods godkendelse af dette, efter flere meddelelser, hvor de bare skriver det samme og jeg truer med at banken vil overtage sagen.
Jeg har stadig ikke modtaget mine penge og sagen er videregivet til banken.
Fup fup fup !!!!
Bluff företag köp inget
Bluff företag köp inget. Går ej att returnera inga pengar tillbaka
Så dåligt
Så dåligt, deras telefonnummer som står på sidan går inte att ringa, de svarar inte på frågor man mailar och det är bara standardsvar. Och frakttiden stämmer inte alls med det som står
Det er et svindlerfirma
Det er et svindlerfirma , varerne kommer aldrig ,og når man skriver til dem svarer de at de ikke kan gøre noget ved det.. .Bestilte for en måned siden og har endnu ikke set noget til skjorten , så vil anbefale ALDRIG handle der. Anni Jensen
Jeg købte 3 kjoler
Jeg købte 3 kjoler, de så fine ud på billedet.
Da de kom var de i noget kundstof som minde om nylon...
Jeg ville returnere, men skulle sende dem til Kina, så det opgav jeg...
Handler der aldrig mere
Birgit
Køb ikke her det er en Kina shop og det…
Køb ikke her det er en Kina shop og det koster dyrt at sende retur dårlig kvalitet