Modehus Aalborg

Bestilte 2 par bukser. Betalte, men fik ingen ordrebekræftelse. Ventede på varen, som ikke kom. Henvendte mig til " kundeservice", som var en computer, som trods alle mine oplysninger om betaling... Voir plus

Beställde en topp den 7/12, kostade 495 kr och den har ännu inte kommit (4 jan)…… Däremot har jag fått tre erbjudanden att lägga till ytterligare tre toppar, nu med rejäl rabatt. Efter erbjudande... Voir plus

Lige som andre, skulle jeg have læst tidligere anmeldelser. Produktet kommer fra Kina, hvilket er godt skjult på deres hjemmeside. Havde jeg vist det, havde jeg aldrig købt noget og gør det heller ik... Voir plus

Ja, man skal jo give mindst 1 stjerne - ville gerne give 0. Ligner et dansk firma. Adresse i Holland. Varerne kommer fra Kina. Størrelser på tøj passer ikke, hvilket betyder at man skal returnere og... Voir plus

Jeg troede, på trods af navnet at det var et dansk firma. Men desværre snydt som.så mange andre. Modtog nogle sko... men slet ikke dem jeg forventede... de har lovet penge retur i over 3 mdr... så desværre, dem får jeg nok ikke 🫣

17 mai 2024

ADVARSEL!

ADVARSEL! Køb intet ved dem....de sætter varer til salg som de ikke har og derefter tilbyder de, at man kan få en voucher til at købe noget andet men det er umuligt, at få sine penge retur på trods af, at det er hos dem fejlen ligger

13 août 2024

Køb aldrig noget fra dem

Køb aldrig noget fra dem - du vil får meget dårlig kvalitet tøj,osv og hvis du vil returnere så dårligt for dig.😑 På deres hjemmeside er det gratis at retun ordrer, men de skriver ikke, at det er dig, der skal betale for forsendelsesomkostningerne .Hvad for Kina er det omkring 480kr

20 juillet 2024

Forfærdelig hjemmeside

Forfærdelig hjemmeside. Deres produkter ligner ikke det på billederne, og er mega dårlig kvalitet. Jeg har nu prøvet og returnere en kjole fra dem i to måneder, men det er sindsygt besværgligt. Den er sendt til dem og de har modtaget den, men de gider ikke at sende pengene retur. Køb ikke fra dem

5 juin 2024

Svindel

Det har intet med Aalborg eller dk at gøre. Tøj direkte fra Kina og iøvrigt mega ringe kvalitet

30 juillet 2024

Tilbagebetalte ikke mine penge. Annullerede samme dag.

Jeg bestilte noget tøj
Kort efter, samme dag fortrød jeg købet efter at have læst, at det var et firma fra Holland, som sendte tøj fra Hong Kong til deres forbrugere.
Jeg skrev til firmaet at jeg havde fortrudt købet, de skrev hurtigt tilbage at de ville annullere købet og refundere min betaling, indenfor 3-5 hverdage. Selvom de fik mine bankoplysninger, refunderede de aldrig mine penge.
Fup og fidus!

17 juillet 2024

Fup firma

Rent svindel fra, hvad der viste sig, at være et kinesisk firma.
Bestilte en hør-kjole, som aldrig har set hør - mærket i kjolen siger også 65% polyester og 35% bomuld. Har aldrig fået svar på min mail om at returnere varen, så det har været pengene ud af vinduet.
Har haft samme oplevelse med Jensen Stil og går ud fra, at det er et og samme dæk-firma for kinesisk forhandler.
Hold Jer langt væk.
Bente

26 juin 2024

Jeg troede jeg købte varer fra dansk…

Jeg troede jeg købte varer fra dansk butik. Levering har taget en evighed og nu står jeg med en Kina-vare, i den dyre ende, som jeg kan give til velgørenhed - da jeg ikke orker retur.

13 juillet 2024

Varerne leveret som ønsket

Jeg så de flotte kjoler på nettet, og bestilte 3 stk.
Efter jeg havde læst anmeldelserne, blev jeg dog spændt på, om jeg overhovedet ville modtage noget, men efter et par uger dukkede kjolerne op.
De var som forventede, og jeg er meget tilfreds.
Eneste anke er, at firmaet sælger sig selv på et lokalt navn (Aalborg), men har kontaktadresse i Holland og sender varerne fra Hong Kong.

16 juillet 2024

Kan kun tilslutte mig kredsen af…

Kan kun tilslutte mig kredsen af utilfredse kunder. Har bestilt en vare, fik meddelelse om at størrelsen var udsolgt, men firmaet havde allerede trukket beløbet uden at have sendt den. Gjorde firmaet opmærksom på bruddet på dansk markedsføringslov og skulle herefter sende oplysninger til “Claudia” om kontooplysninger for returnering af beløbet. Det tør jeg simpelthen ikke. Der er et fupfirma under dække af at være en dansk virksomhed. De findes ikke i dansk cvr register.

9 juillet 2024

Ikke bestil derfra!!

Bestilte en fin kjole (troede jeg) på deres hjemmeside. Kjolen kom og var en helt anden farve og lignede slet ikke den på billedet. Jeg har skrevet 4 mails til dem uden svar, da jeg gerne vil sende den retur til dem og have mine penge tilbage. De bruger dansk navn men ligger i Holland. Det er det rene fup. Så hold jer væk

9 juillet 2024

Helt forkerte varer

Helt forkerte varer. Kan ikke få retur seddel, og de oplyser at prisen på at sende retur kan blive meget høj.
Troede også det var et dansk firma.

27 juin 2024

modehus-aalborg.dk er hermed anmeldt…

modehus-aalborg.dk er hermed anmeldt for svindel og jeg vil kraftigt opfordre andre som har et udestående med firmaet, at gøre set samme på:
emaerket.dk og anmeld for svindel.
Meget kedelig oplevelse herfra og fraråder andre at handle her!!

7 mai 2024

Skoene var 2 nr

Skoene var 2 nr. mindre en en normal str. - ville returnerer dem - de skulle sendes til Kina, troede at det var et dansk firma jeg handlede med. Under al kritik.

28 juin 2024

Worse quality ever

Worse quality ever. The product comes from China, it took over a month. The size was Chinese and not Danish. The print colors are blurred and completely different from the image. NEVER AGAIN, AVOID IT

30 juin 2024