Bestilte 2 par bukser. Betalte, men fik ingen ordrebekræftelse. Ventede på varen, som ikke kom. Henvendte mig til " kundeservice", som var en computer, som trods alle mine oplysninger om betaling... Voir plus
Modehus Aalborg
Beställde en topp den 7/12, kostade 495 kr och den har ännu inte kommit (4 jan)…… Däremot har jag fått tre erbjudanden att lägga till ytterligare tre toppar, nu med rejäl rabatt. Efter erbjudande... Voir plus
Lige som andre, skulle jeg have læst tidligere anmeldelser. Produktet kommer fra Kina, hvilket er godt skjult på deres hjemmeside. Havde jeg vist det, havde jeg aldrig købt noget og gør det heller ik... Voir plus
Ja, man skal jo give mindst 1 stjerne - ville gerne give 0. Ligner et dansk firma. Adresse i Holland. Varerne kommer fra Kina. Størrelser på tøj passer ikke, hvilket betyder at man skal returnere og... Voir plus
Les gens ont aussi consulté
Humbug og svindelfirma
Humbug og svindelfirma. Bestilte en sommerkjole for ca
4 uger siden. Endnu ikke set noget til den. De skriver og skriver, at nu er den pakket og sendt etc. Løgn og latin. Utroligt, at sådan et firma ikke kan stoppes.
Jeg har bestil haremsbukser
Jeg har bestil haremsbukser, blev trukket 479kr med det samme 😵💫venter stadig på dem 🤥
Det hedder Aalborg modehus, med varer sendt fra Kina og ligger i Holland. Jeg har anmeldt det i min bank; men KØB IKKE DERFRA 🫣
JEG SKULLE TIL AT KØBE NOGLE VARE FRA…
JEG SKULLE TIL AT KØBE NOGLE VARE FRA ÅLBORG MODEHUS,DA JEG GIK IND PÅ DERES HJEMMESIDE,FIK JEG DET DÅRLIGT,LIGE MED DET SAMME ,JEG HANDLER TIT I KINA,BÅDE TØJ OG SKO ALT MELLEM HIMMEL OG JORD,DA JEG SER PÅ DERES HJEMME SIDE,FÅR JEG MED DET,SAMME ØJE PÅ KINA VARE ,OG SÅ GÅR JEG ELLERS I GANG MED AT UNDERSØGE DEM, OG JA DET ER SVINDEL OG HUMBUK,MODEHUSET SOM DE KALDER SIG,ER PLAT OG SVINDEL,DET ER IKKE KINA DER GØR DET HER ,MEN EN FLOK TYVKNÆGTE,SOM DEM HER STAMMER FRA HOLLAND,MANGE AF DEM ER INDVANDRE FRA AFRIKA,DE ARBEJDER I ALLE EU LANDE KUN FOR AT STJÆLE PENGE FRA DIG,OG DET ER SKU DA MÆRKELIGT AT EU POLITI IKKE KAN STOPPE DET,VED AT SAMARBEJDE MED ALLE EU LANDE,JEG FANDT UD AF PÅ EN HALV TIME DET FORGÅR OVER HELE EU,SÅ PAS DER UDE.OGSÅ HJÆLPER DET JO IKKE AT TRUST SIGER DE SENDER ALT TIL ÅLBORG MODEHUS SOM JO ER PLAT OG SVINDEL OG FINDES IKKE I ÅLBORG
Fup firma!!
Fup firma!!! Pas på dette er et fup firma. Har bestilt og betalt men aldrig fået varen. Og fand desværre forsent ud af at det slet ikke er et firma i Ålborg men i Holland der sender vare fra Kina og de vare får man så aldrig og de vil heller ikke give pengene tilbage. Rent FUP ! Hold dig langt væk
Jeg vil advare imod at købe noget i dette firma
Aalborg modehus ligger slet ikke i Ålborg, men taler hollandsk og sender varer fra Kina. Og gæt hvad deres Cashmere sweater heller ikke er? Cashmere!
Jeg har efter meget lang ventetid modtaget en deform bluse i er uidentifinerbart materiale
Efter at have læst de andre anmeldelser, kan jeg næsten regne ud, at jeg nok ikke får mine penge tilbage.
Jeg vil advare imod at købe noget i dette firma
Sikken et fup firma
Sikken et fup firma, hvor varer på hjemmesiden ser flotte ud men varen er et produkt, der ikke lever op til udtrykket.Det er ikke et Ålborg Firma, men et hollandsk/svendk firma.
Bestille varen den 28.1 og fik den leveret i dag den13.2 uden returmærkat.
Meget dårlig kvalitet, lige til forbrænding, ikke engang genbrug . .
Dårlig oplevelse
Har bestilt dame vinter støvler d. 7/1-24 hos Ålborg modehus. Fik dagen efter en ordrebekræftelse og pengene blevet hævet og jeg har derefter intet hørt fra dem.
Har nu sendt flere mails til dem og intet svar.
Pas på fup!
Pas på fup!
Se anmeldelserne for Esbjerg-modehus.com
Betalingen er trukket og jeg har ingen bekræftelse fået.