Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Ik had een bestelling en betaling gedaan. Dit na wat heen en weer gemail opgelost, heb een tegoed bon gekregen. Heb een nieuwe bestelling gedaan. Deze ligt al een poosje gereed om te versturen naar h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het bestellen was heel makkelijk en de levering verliep snel en met heldere informatie. Helaas was er bij de pakketbezorger niet zo zorgvuldig met de doos omgesprongen waardoor het product mij niet he... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Perfect Valentijnscadeau!! Ik had een mozaïek besteld voor mijn vriend. We zijn bijna 6 jaar samen en ik wilde iets geven dat ons hele verhaal vertelt. Dit was echt precies wat ik zocht; alle mooie... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Geweldig om cadeau te geven. Mijn vriendin kijkt er sinds ik het heb gegeven elke dag naar, met name de vakantiefoto's van verschillende vakanties die door elkaar staan geeft elke keer weer een super... Voir plus

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 90 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Een reis door memory lane met tastbare waardevolle herinnering

Ik heb mijn ouders een mooie foto gegeven van mijzelf en de kleinkinderen. Het was al bijzonder toen ik begonmet het selecteren van de foto's. Een geweldige trip door "memory lane" Mijn ouders waren ontroerd door de prachtige foto en alle foto's waaruit het werk was opgebouwd. Dit is niet alleen maar een product. Het is een reis door fijne en mooie momenten met een tastbare waardevolle herinnering. Een echte beleving!

12 octobre 2025

Réponse : Mosafy

Wat een prachtige review, dank u wel voor het delen 🥰
We vinden het zo bijzonder om te horen dat het cadeau uw ouders heeft geraakt en dat het maken van de mozaïek zelf ook een mooie reis door herinneringen was. Dat is precies wat we met Mosafy willen overbrengen. Elk detail telt, elke foto draagt een stukje liefde. 💛

Wat een geweldige service

Wat een geweldige service! Bij de bestelling was iets niet helemaal goed gegaan omdat ik zelf een fout had gemaakt. Ik ben persoonlijk benaderd en zelfs gebeld door de eigenaar om het op te lossen! Wat een top service! ❤️

9 octobre 2025

Réponse : Mosafy

Wat ontzettend fijn om te lezen! 🥰 We vinden het belangrijk dat elke klant zich echt gehoord voelt, zeker als er iets misgaat. Super dat het zo goed is opgelost en bedankt dat je de moeite nam om dit te delen. Dit betekent veel voor ons! ❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel erg tevreden met het resultaat

Heel erg tevreden met het resultaat. Het ziet er in het echt mooier uit dan online. Niet te vergeten de top service die ze bieden. Met vragen kun je ze per whatsapp bereiken en reageren vrijwel direct. Even had ik stress want de koerier had vertraging, maar al snel hebben ze die stress bij me weg genomen door mij via whatsapp elke keer een update te geven en werd uiteindelijk gebeld dat er een nieuw printje wordt gemaakt en alsnog met spoed zou worden verstuurd zodat ik het op tijd in huis zou hebben. Ik kan niet anders zeggen dan dat de service TOP is.

26 septembre 2025

Hoi Ruth,

Wat een onwijs lieve review, dankjewel! 💛
Zo fijn om te horen dat je blij bent met het resultaat, en dat het in het echt nóg mooier is dan je had verwacht. Daar doen we het voor!

Ook heel fijn dat je onze service als zo prettig hebt ervaren. We proberen altijd mee te denken en snel te reageren, juist op momenten dat het even spannend is met de levering. Dus het doet me goed dat je dat zo hebt gevoeld.

Ik hoop dat het mozaïek een prachtige plek krijgt en je er vaak met een glimlach naar kijkt 🥰

Verwachting overtroffen

Ik zocht iets bijzonders en twijfelde eerst of de kwaliteit en details wel goed zouden zijn. Maar het mozaïek van Mosafy heeft al mijn verwachtingen overtroffen: prachtig gemaakt, luxe uitstraling, mijn vriendin en ik waren sprakeloos van. Bestellen ging makkelijk, levering was snel en alles klopte. Echt een uniek cadeau dat ik iedereen kan aanraden!

26 septembre 2025

Hoi Levi,

Wat een prachtige review, dankjewel daarvoor! 💛

Zo mooi om te lezen dat jullie sprakeloos waren, dat is precies wat we hopen te bereiken met elk mozaïek dat we maken.

Ik snap je twijfel vooraf helemaal, het blijft toch iets bijzonders en persoonlijks. Juist daarom doen we er alles aan om elk detail kloppend te maken, en jouw woorden bevestigen dat dat gelukt is 🥰

Ik hoop dat jullie er nog heel lang van blijven genieten!

Heb hier besteld

Heb hier besteld. Ik ben super blij met het product wat binnen is gekomen. Levering was snel wat voor zo’n gepersonaliseerd product best bijzonder is. Ik zal hier snel nog een keer bestellen!!!

18 septembre 2025

Hoi Jochem,

Wat een leuke review, dankjewel! 💛
Super fijn om te horen dat je zo blij bent met je mozaïek én dat de levering sneller ging dan verwacht.

We kijken ernaar uit om je bij een volgende bestelling weer blij te maken 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb mijn vriendin verrast met een…

Ik heb mijn vriendin verrast met een prachtig mozaiek van Mosafy, ze vond het geweldig. De kwaliteit is erg goed, ik zou het zeker aanraden om dit als cadeau te geven!

17 septembre 2025

Réponse : Mosafy

Wat superleuk om te lezen Coen! 🧡 Wat bijzonder dat je jouw vriendin hebt verrast met een mozaïek van Mosafy, zo lief dat je daar ons product voor hebt gekozen.

We worden helemaal blij van je woorden over de kwaliteit én dat ze het zo mooi vond.

Dankjewel voor je mooie review!

Mn moeder was zo blij

Mn moeder was zo blij! Nogmaals bedankt voor de snelle hulp en levering :)

11 septembre 2025

Hoi Storm 🌟

Wat superleuk om te horen dat je moeder zo blij was, daar doen we het voor!

En heel graag gedaan natuurlijk. We vinden het belangrijk dat bijzondere momenten op tijd binnenkomen 💛

Dankjewel voor je lieve woorden, en wie weet tot een volgende keer!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede klantenservice

Ik heb een hele mooie mozaïek ontvangen waar ik mijn vriendin blij mee heb kunnen maken. Helaas was er vertraging bij DHL waar mosafy niks aan kon doen. Maar alsnog wilde de klantenservice er alles aan doen om het goed op te lossen.

7 septembre 2025

Hoi Soraya🌟

Wat superlief dat je dit met ons deelt. We vinden het zó mooi om te horen dat je vriendin blij is met het mozaïek! 🧡

Wat jammer van de vertraging bij DHL, maar dankjewel voor je begrip. We doen er alles aan om elke herinnering op tijd op z’n plek te krijgen, en het is fijn om te horen dat je onze inzet hebt gevoeld.

Mocht je ooit nog vragen hebben of een nieuw mozaïek willen maken, we staan altijd voor je klaar.

Super mooi mozaïek

Veel vertraging vanuit DHL, maar een super goede en lieve klantenservice. Altijd goed geholpen met de vragen en altijd netjes. Telefoontje gehad van de eigenaar met uitleg over het een en ander. Uiteindelijk een mooi mozaïek thuis gestuurd gekregen! Aanrader voor een onvergetelijk en mooi cadeau

5 septembre 2025

Hoi Wout!

Wat fijn dat je dit deelt. We balen natuurlijk enorm van de vertraging bij DHL, maar zijn des te blijer dat je je uiteindelijk goed geholpen voelde, dat is precies waar we het voor doen 🧡

Dankjewel voor je geduld en vertrouwen. En wat mooi om te horen dat het mozaïek uiteindelijk goed is aangekomen. We hopen dat het een bijzonder plekje heeft gekregen.

Heel veel dank voor je lieve woorden, dit betekent veel voor ons.

Fantastisch!

Los van het feit dat ik uitermate tevreden ben over de print, vind ik de service echt fantastisch. De lijst die ik ook had besteld was helaas wat beschadigd, maar dit is zeer snel en persoonlijk opgelost! Hier een zeer tevreden klant!

29 août 2025

Wat ontzettend fijn om te lezen, Mirjam! 💛
Dankjewel voor je lieve woorden en je begrip. We vinden het superbelangrijk dat alles niet alleen mooi, maar ook goed en persoonlijk wordt opgelost. Heel fijn dat je dat zo hebt ervaren.

Geniet van je mozaïek vol herinneringen! 🖼️✨
Team Mosafy

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus