Aage Laursen Avis

TrustScore 4 sur 5

Bien

TrustScore 4 sur 5

13 avis

Aucune trace de demande d’avis

Tous les avis

0 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Lyst værelse med gode senge

Lyst værelse med gode senge. Fin morgenmad (måske lidt mere variation, så det ikke bliver næsten ens hver morgen, fx en lille yoghurt). Nescafe tilgængelig 🙂
Lille køleskab og brødrister.
Ældre, men udmærket badeværelse.
Det ville være dejligt, om vinduet kunne sættes i "sikkerhedshaspe", så det var trygt at have det åbnet om natten.
Jeg savnede en bænk til min kuffert, og en skammel på badeværelset.
Kommer gerne igen 👍

3 septembre 2023

Fremragende sted go service

Super dejlige værelse og får skiftet håndklæder under opholdet og super dejlig service på motel Viborg og morgenmaden var i top og smilende og venlige personale så stedet kan godt anbefales super dejlig sted og kommer helt sikkert igen når man er på disse kanter og skal overnatte

12 août 2022

Vi stod og skulle overnatte i Viborg i…

Vi stod og skulle overnatte i Viborg i forbindelse med vores lille sommerferie tur og fandt tilfældigt Motel Viborg - vi fik to værelser til den samme pris, som vi skulle have givet for et hotelværelse hvor vi 3 mennesker skulle have delt en 140cm seng. Jeg vil til en hver tid vælge Motel Viborg igen, hvis vi skal overnatte på de kanter, værelserne var så fine, flotte rene, gode senge og morgenmaden var god og så hyggelig😃 Og servicen fra værtsparret er bare i top👍🏼 Tak for en fantastisk overnatning - vi ses helt sikkert igen😃

28 juillet 2022

Fremragende

Meget hyggeligt sted med gode værelser. Rigtig søde og behjælpelige ejere... Der er ikke en finger at sætte på morgenmaden. At er meget hygiejnisk pakket ind.
Kan klart anbefales.

27 mai 2022

Skal du bruge en overnatning eller en…

Skal du bruge en overnatning eller en miniferie, så er Motel Viborg klart at anbefale. Meget tilgængelig i forhold til parkering ved værelset. Værelset dejligt opvarmet. Meget høj service og fantastisk sød og venlig betjening fra personalet. Høj standard, lækker morgenmadsbuffet. Det svarer til 4 stjernet hotel.

22 février 2022

Virkelig fint motel

Virkelig fint motel. Fine lyse og rene værelser. Dejligt stort badeværelse med masser af varmt vand ! Skønne senge, og et fint lille køleskab . Super fint morgenmad . Værtsparret er så søde og hjælpsomme. Vi kommer helt sikkert igen.

21 octobre 2021

Super nice og go energi

Super nice og go energi - Der var alt hvad man kan ønske sig lækkert badeværelse og lille køleskab, mulighed for at lave kaffe/the på værelset + godt med stikkontakter som tit er en mangelvare sådanne steder. Rengøring var i top og sengetøj duftede så skønt.
De to ejere er meget gæstfri og det er fuldstændig tydeligt at de vil gøre opholdet så fint som muligt og Det er de virkelig lykkes med. Tak for et dejligt ophold fra svensken og dansken (Peugeot 206cc).

22 mai 2020

Hej Lone og Søren.

Hej Lone og Søren.
Sagde ved vores afrejse i morges D.26/1 2020 at jeg ville skrive et par ord,men hvad skal jeg skrive når alt var i orden,jeres morgenmad vil jeg sige at den fortjener nogle flere stjerner,der er store hoteller der kunne lære noget af jer. Værelset mod vejen,ikke noget larm der er værd at skrive om. Sidst men ikke mindst den venlige modtagelse. Vi kom før tid ,men værelset var klart, det var bare at flytte ind. Stor tak til jer for jeres måde at modtage gæster på. Vi vil anbefale ophold hos jer,hvis man er på de kanter.
Mange hilsner fra Erna &Erik Schmidt. Odense.

26 janvier 2020

Overnatning på Motel Viborg

I forbindelse med en bryllupsfest i nærheden af Motel Viborg, var vi flere der overnattede på der.
Der var lækre lyse værelser, og en super dejlig morgenmad.
Der var stor forståelse og hjælpsomhed.

Kan varmt anbefale stedet. Man får virkelig noget for pengene.

2 juin 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit