Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

AEG motorhomes have been using phantom for the supply and fitting of trackers and alarms to our motorhomes for a few months. This is mainly down to the service we have received from our rep Paul Coope... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag was ik goed geholpen door Mw Frenzy after sale van Moving Intelligence . mij ervaring vandaag met haar heel positief . was prettig gesprek , goed geholpen , volle service . ik geeft 10+ vo... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Really great response from this customer focussed company sorting out my tracker transfer between caravans after being let down by a dealer. Outstanding service from Ben Yearsley who sorted us out and... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Services aux entreprises

Écrit par l'entreprise

Vehicle securtity, trip logging, fleet management. Visit our local Trustpilot profiles Moving Intelligence NL and Moving Intelligence UK for more reviews.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geholpen door de aftersales afdeling

Vorige week was ik op vakantie en was ik helaas gestrand met mijn auto doordat de startonderbreker was geactiveerd. De startonderbreker was geactiveerd omdat het inbraakalarm was afgegaan. Echter had ik de pas niet bij om het systeem vrij te geven. Schijnbaar kun je het voertuig ook op een andere manier vrijgeven. De aftersales afdeling heeft hier mij super bij geholpen. Hierdoor kon ik gelukkig weer genieten van mijn vakantie.

3 août 2022
Noté 4 sur 5 étoiles

Adreswijzigingen

Het lukte mij niet om mijn adres wijziging in MI aan te brengen. Blijkt dat dit niet kan op mijn telefoon. De betreffende medewerker heeft alles in 1 minuut opgelost. Chapeau

3 août 2022

Goed product, goede service

Ik heb een aantal weken geleden een peilzender van Moving Intelligence in mijn voertuig laten plaatsen (op verzoek van mijn verzekeraar).
Nadat de peilzender geplaatst en geactiveerd was had ik wat vragen over de werking van de zender en wat ik in precies in mijn account kan zien.

Na telefonisch contact te hebben gehad met een vriendelijke jongeman is de werking van het systeem duidelijk. Ook kan ik netjes de posities van mijn voertuig terugzien in de historie van mijn account.

Zeer tevreden over het product en de service, overweeg om in mijn sloepje ook een systeem te laten plaatsen.

2 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Na het plaatsen van mijn eerdere…

Na het plaatsen van mijn eerdere slechte review werd er door moving intelligence contact met mij opgenomen voor een coulance regeling. Hun coulance regeling was als volgt:
mijn peilzenderbatterij gaf na 3jaar de geest. Volgen hun website moet deze minimaal 5jr vol houden.
De coulance regeling:
40% ivm voortijdig leeg zijn van de batterij hun coulance 50% betalen voor nieuwe peilzender. Deze zender gaat na onze berekening weer maar drie jaar mee. (Berekening: ampere batterij x voltage : door verbruik zender) Met hun coulance betaal ik nu 150% voor twee peilzenders die 6 jaar mee gaat. Als ik hierin mee zou gaan zou ik voor de 2e de boot in gaan. Ik zou deze firma nooit aanraden!

2 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte ervaring gehad met dit…

Zeer slechte ervaring gehad met dit bedrijf. De communicatie en service is waardeloos.

In de promotievideo's wordt gesproken over dat meer dan 90% van de voertuigen teruggevonden worden. Ik heb zo mijn twijfels of ze dit hard kunnen maken.

Mijn motor was gestolen en deze heeft meer dan 2 weken op dezelfde locatie in een stad in Nederland gestaan. Men heeft niets gevonden, maar nog zorgelijker je hoort niets van ze, geen update's niets. Het was zo erg dat ik als klant ze moest laten weten dat na twee weken "zoeken" zonder resultaat het signaal weg was. Dat doet mij sterk afvragen in hoeverre ze er wel echt mee bezig zijn geweest. Experts van de verzekeringsmaatschappij hadden ook sterk hun twijfels bij wat Moving Intelligence überhaupt gedaan heeft en of ze wel degelijk iets gedaan hebben, want gezien de kwalificering had er meer resultaat moeten zijn aldus de expert.

Tijdens een van de spaarzame momenten dat ik een werknemer sprak, uiteraard nadat ik zelf heb moeten bellen, werd er aangegeven dat de "zoekactie" hoogstwaarschijnlijk geen resultaat meer zou opleveren en het huidige abonnement stop gezet zou worden en het resterende bedrag teruggestort zou worden. Na dit gesprek radiostilte tot maanden later ik tot mijn grote verbazing een e-mail kreeg met een bevestiging van verlenging van het abonnement, mocht ik het abonnement stop willen zetten moest ik de aftersales een e-mail sturen.

Dit gedaan hebbende kreeg ik geen enkele reactie wat natuurlijk niet als een verrassing kwam gezien het feit ze eigenlijk gewoon nooit ergens op reageren. Het enige contact wat men vervolgens met mij heeft gezocht was een automatische gegenereerde betaalherinnering.

Ik raad iedereen sterk af om een peilzender van dit bedrijf te kopen. Je betaald voor niets. De beloftes die ze maken kunnen ze niet waarmaken en je krijgt niets voor je geld. Je wordt als klant gewoon genegeerd!

1 août 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Erg goede en geduldige service

Als nieuwe klant van Moving Intelligence wist ik niet waar ik moest beginnen na het ophalen van mijn nieuwe auto bij de dealer. Na telefonisch contact te hebben gehad met Noël van de Aftersales heeft hij mij door het registreren heen geholpen en daarbij het online platform en de Moving intellgence app heel keurig uitgelegd.

Noté 5 sur 5 étoiles

Service bij Aftersales meer dan prima!

Wij zijn met de auto op vakantie geweest naar het buitenland waarbij we de gelegenheid hadden om de auto onder ons hotel te parkeren in de garage. Toen we de auto wilde gebruiken, was deze niet te starten waarbij we eerst dachten dat de accu leeg was. Na telefonisch contact met de dealer gaf deze aan om contact op te nemen met Moving Intelligence omdat het aan het volgsysteem kon liggen.

Gebeld met de Aftersales waarbij ze direct vroegen of ik de securitycards meegenomen had en of ik in een parkeergarage stond en of ik een van de securitycards bij me had waarbij mijn antwoord direct "nee" was. De behulpzame medewerker gaf aan dat het gelukkig geen probleem was dat de securitypas thuis lag en heeft mij erdoorheen geloodst middels een noodprocedure die ik moest toepassen in de auto.

Ondanks mijn ongeduld en een snik hete auto wil ik de service op Aftersales graag complimenteren.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altijd goede ervaring met de Aftersales medewerkers van Moving Intelligence. Altijd snel geholpen en denken met je mee.

Formally known as Phantom Tracker

Formally known as Phantom Tracker. I have been with this company since 2008 and 4 vehicles later l am still with them. Nothing is a trouble to them.
I have set off the alarm on numerous occasions accidentally and within in two minutes I’ve received a text and a telephone call. Great service. I can highly recommend this company and is the only vehicle tracking company I would use. I have just ordered the latest Alarm/Tracking device Sentinel Ultra for the new Motorhome I have just ordered.
Tony Meadley

13 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

2 maanden na garantieperiode (2 jaar)…

2 maanden na garantieperiode (2 jaar) aangegeven dat de zender niet nauwkeurig werkt. 2 maanden later stopt hij ermee.
Moving Intelligence (MI) geeft 5 jaar gebruiksduur aan van de zender. Coulance wordt afgewezen op grond van verstrijken van garantietermijn. Inmiddels is MI overgestapt op ander model. Volgens inbouwstation door de vele klachten. MI neemt hier niet zijn verantwoordelijkheid maar schuift deze volledig af op de consument.

Nog een tip: maak een voorbehoud op de leveringsvoorwaarden van MI (art. 14 lid 4).
MI kan gegevens aan derden verstrekken voor commerciële, charitatieve en ideële doeleinden, tenzij Wederpartij kenbaar heeft gemaakt daaraan geen toestemming te verlenen.
MI kan de volgdata voor andere doelen verstrekken aan derden of verkopen. Ik hoop toch niet aan Mark Zuckenberg die miljarden verdient door onze gegevens te gebruiken voor advertentieverkoop!
Maak dus bezwaar!

4 avril 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen coulance bij voortijdig kapot gaan van GPS antenne

na verzoek om coulance vanwege kapotte gps antenne binnen 3 jaar, snel teruggebeld. maar geen coulance mogelijk ook niet na intern afstemming bij M.I. Daarin erg teleurgesteld. 2 jaar garantie is 2 jaar garantie is het standpunt. Dit terwijl telefonisch werd bevestigd dat GPS antennes normaal gesproken wel 5 jaar mee moeten gaan.

6 décembre 2021
Noté 1 sur 5 étoiles

Diverse keren contact gehad over t feit…

Diverse keren contact gehad over t feit dat de oude app veel beter werkte dan de vernieuwde huidige app. Vroeger kon je de auto a.h.w. volgen doordat het beeld zich steeds ververste en de auto als het ware "reed".
Nu moet ik steeds in en uit loggen om de voortgang van de auto te zien omdat er steeds alleen maar een steady beeld wordt gegeven hoe de situatie was. Geen progressie te zien.
Nieuw is de info over waar de auto gereden heeft. Is niet uit te schakelen.
Verder staat er een sleuteltje in de ikoon wanneer de auto rijd !
Je zou denken dat een sleutel wil zeggen " op slot". Inlogisch dus.
A.u.b. graag de oude app weer invoeren

4 novembre 2021

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus