Mr Mums Avis

TrustScore 2.5 sur 5

2,3

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Egentlig et lækkert og sundt alternativ, men medarbejderen glemte både at spørge ind til dressing OG at putte dressing i salaten.. Hun spurgte dog om ekstra dressing og valgte selv hyldeblomst.. Blev... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Tidligere var det Danmarks bedste salater, men det skal jeg love for de har fået lavet om på. Salaten jeg fik med kylling og bacon forleden var grænsende til ulækker. De syltede æbler, de bagte tomate... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Købte nytårsmenuen 2105 hos Mr. Mums i Højbjerg. God, klassisk sammensætning af de fire retter. Delikat, gode råvarer; nemt selv at varme og anrette. Eneste forslag til forbedring er at udstyre følge... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg har for 1.5 måned siden, ligesom så mange andre, haft kontaktet mr.mums, hvortil de ikke har haft været vendt tilbage. Jeg retter derfor henvendelse igen, hvortil jeg modtager et halvt flabe... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

14 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Deres kundeservice er ret pinligt

Deres kundeservice er ret pinligt, for at sige det mild.

11 avril 2024

Hej Louana,

Noté 1 sur 5 étoiles

lækkert mad, men service helt i bund

Ja mega lækkert mad, men kan simpelthen ikke fatte at dem der er der ikke hjælper med at ekspedere kunderne. De vil hellere stå og rydde op bagved. Virkelig dårlig service i min bog, når der står 10 og venter i kø i 20-30 min

6 mars 2024

Hej Simon,

Tak fordi du tog dig tid til at give os feedback. Vi er glade for det, der fungerede – og vi vil tage det andet med videre, så vi kan blive bedre. Vi håber, du vil besøge os igen og opleve forbedringer næste gang!

Lang ekspeditionstid

Helt klart lækker mad, meeen altså mega lang ventetid, da der kun er en til at ekspedere i primetime. Ikke ualmindeligt at vente mere end 20 min for at bestille med mindre man har forudbestilt. I dag har jeg stået i kø i 40 min.

3 mars 2024

Hej Karina,

Altid lækker mad

Som altid garant for lækre salater til familien.
Vi kommer troligt forbi, når muligheden byder sig.

Det er Mums ;)

25 février 2024

Hej NBO,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse, og vi håber at byde dig velkommen igen snart.

Største anbefaling

Vi har fået Take Away fra Mr. Mums flere gange, og det er fantastisk hver gang! Friske råvare, gode portioner og altid venligt personale. Kæmpe anbefaling :-)

22 février 2024

Hej Mette,

Noté 5 sur 5 étoiles

Uden tvivl Århus bedste sandwich!

Uden tvivl Århus bedste sandwich!!
Altid høflige & glade medarbejder.

Store anbefalinger herfra.

22 février 2024

Hej Niclas,

Noté 5 sur 5 étoiles

Endnu engang god og venlig betjening og…

Endnu engang god og venlig betjening og en god salat

3 février 2024

Hej Søren,

Noté 1 sur 5 étoiles

Halvrå kartofler ( igen…)

Har købt ristede kartofler og har igen oplevet, at de er halvrå.

Pengene kunne jeg ikke få tilbage uden at skrive en mail til hovedkontoret - lidt vel meget bøvl for 30 kr.

Det er åbenbart en stor kunst at lave møre kartofler, måske mr mums skulle tage dem af menukortet, hvis det er en for kompliceret ret?

28 décembre 2023

Hej Niels,

Noté 1 sur 5 étoiles

Kan ikke håndtere en vegetarmenu

Det måltid jeg fik fortjener ingen stjerner.
Deltog i en frokost, hvor han på forhånd havde garanteret, han kunne lave vegetarmad. Han bad om opskrifter, hvilket gav en forventning om lækker mad.
I stedet blev det blot hverdagsmad fra købmandens køledisk.
Og så serverede han også kød til mig - under al kritik.

8 décembre 2023

Réponse de Mr Mums

Hej Lise. Jeg er bange for at du forveksler os med et andet sted- vi laver ikke vegetar menu og vi beder ALDRIG kunden om at komme med opskrifter til os. Du har anmeldt mr.mums i Højbjerg- jeg vil sætte pris på, at du retter henvendelse til det korrekte sted og fjerne denne uretmæssige anmeldelse fra vores side.
God jul- Hilsen Anja/mr.mums

Virkelig dårligt

Virkelig dårligt. Bestilte 2 sandwich, det var intet der i der var godt. Mangel på både fyld og dressing til gengæld meget brød, man nærmest ikke kunne bide over. Vi bestilte take away, måske var det derfor, de ikke gjorde sig umage. Dyrt og dårligt

6 décembre 2023

Hej Sussie,

Noté 4 sur 5 étoiles

Klasse sandwich fra Mr. Mums

Klasse sandwich fra Mr. Mums i Jægergårdsgade! Laks på groft brød med masser af fyld. Må nærme sig byens bedste sandwich. Sødt og imødekommende personale med smil på læben!

20 novembre 2023

Hej Vibeke,

Noté 1 sur 5 étoiles

Rigtig dårlig oplevelse med personalet…

Rigtig dårlig oplevelse med personalet på Jægergårdsgade. Vi havde bestilt nogle sandwich på forhånd og da vi skulle ind og hente dem havde de ikke mere fyld til den ene. Da jeg sagde det var ærgerligt blev jeg mødt med en meget flabet attitude fra begge pigerne der stod og talte ned til mig og svarede igen. Meget ærgerligt at have sådan et personale til at ødelægge jeres ry.

4 novembre 2023

Hej Louisa,

Halv mængde …

Vi handler tit hos Mr.Mums Højbjerg, som regel Stor Salat med ekstra kød , sidst var det kun halv fyldt meget skuffende til de penge

3 novembre 2023

Hej Tenna,

Noté 1 sur 5 étoiles

Do NOT eat here as a celiac

Edit: after reading other reviews I guess they just messed up my very specific order and didn't care about repercussions despite the fact they knew I was allergic. Do NOT eat here as a celiac. Got seriously sick despite ordering a salad with no gluten ingredients and got loads of barley in my salad!!! They do not take allergy seriously. Don't risk it. I gave in because I was in a group insisting on using them, but should have chosen to go hungry when they ignore orders and just mix as they want

26 octobre 2023

Hej Marinne,

Tak for at dele din oplevelse – vi er meget kede af at høre, hvad du har været igennem. Det er helt uacceptabelt, at du fik en allergisk reaktion, især når du havde gjort os opmærksomme på din cøliaki. Vi tager allergier og specialbestillinger meget alvorligt. Oplever du dette igen bedes du meget gerne tage direkte kontakt til os på vores mail, mail@mrmums.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte tapas til 30 personer i…

Bestilte tapas til 30 personer i weekenden i Højbjerg. Det var bare vildt lækkert og der var rigeligt.
Vi bestilte med ekstra retter til, så der var noget for alle.
Stor anbefaling herfra - både til et selskab hvor det var meget flot serveret på skiffer plader og lige til at sætte på bordet, men også når vi selv henter en sandwich eller salat i ny og næ😊

12 août 2023

Hej Mette,

Noté 3 sur 5 étoiles

Vi handler rigtigt meget hos mr mums

Vi handler rigtigt meget hos mr mums
Men i dag en skuffende oplevelse
Vi vælger aftenretter min søn og jeg kylling med kartofler og noget grønt
1/4 stk kylling m 8 kartofler og lidt grønt til kr. 90 hvor kylling er tør er simpelthen frækt
En ung mand på 20 kan ikke blive mæt af den portion

Kære MrMums
Nu er den anmeldelse tilbage fra 2023 og jeg kan dårligt huske oplevelsen
Vi har dog lige i går købt hos jer igen
Og her var det fint 👍

12 août 2023

Hej Helle,

Noté 2 sur 5 étoiles

Kylling bacon sandwich groft brød

Var idag i Randers og købte en kylling bacon sandwich hos mester mums.
Der er plads til forbedringer bla.
Brødet er for blødt der er for lidt bacon i .

1 août 2023

Hej Flemming

Vi er kede af at høre om din ærgerlige oplevelse, men du har desværre fået fat i den forkerte virksomhed.

Mvh Mr. Mums - Aarhus

Spis her/tag med hjem

Hej med jer. Var nede med en kollega for at spise frokost i dag. Vi meldte ud med det samme at vi ønskede at spise hos jer. Han skulle have en sandwich og jeg en burger. Det blev meldt ud at burgere tog 15 min at tilberede. Helt fair, sagde vi og satte os. Sandwichen kom med det samme. Kunne have været serveret på samme tid som burgeren så vi kunne spise sammen. Den kom ligeledes i pose og ikke på tallerken. Burgeren kom 20 min senere i sølvpapir med kartofler i foliebakke. Vi sagde, at vi ellers havde sagt, at vi ville spise hos jer, men fik så af vide, at I ikke har tallerkner. Underligt tænkte vi. Det kunne man måske have nævnt da vi sagde vi ville spise hos jer. Min kollega havde spist og jeg valgte at gå med maden. Foliebakken var meget varm og jeg spurgte efter en pose, som I sagde kostede penge. Man kunne måske have ofret posen på mig, idet I ikke havde nævnt det med at spisning på stedet ville være en udfordring.

19 juin 2023

Hej Rickey,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at fremstå, og vi tager din feedback alvorligt. Vi er dog et take away sted, hvor alt hvad der hedder spisning på stedet er med fokus på selvbetjening. Vi er ikke en restaurant, og har ikke ansatte til at forpleje vores siddende kunder ydeligere. Desværre.

Vi havde bestilt 2 sandwich online

Vi havde bestilt 2 sandwich online.

Da vi kommer hjem og skal spise er der det forkerte fyld i begge sandwich.

Håber I giver 2 nye sandwich eller en rabatkode…

5 juin 2023

Hej Desiz,

Vi er kede af at høre, at din oplevelse ikke levede op til forventningerne. Det er bestemt ikke sådan, vi ønsker at fremstå, og vi tager din feedback alvorligt. Skriv meget gerne til os på mail@mrmums.dk, så vi kan følge op og forsøge at rette op på det til en anden gang. Vi kan desværre ikke rette op på fejl hvis ikke vi får besked om dette.

Noté 5 sur 5 étoiles

Lækker mad og klar til tiden

Vi bestilte 10 kuverter af selskabsmenu 1, og alle var vældig tilfredse med de 3 retter. Virkelig lækker mad og nem at gå til med klargøring inden servering. Benjamin og personalet var søde og hjælpsomme .

3 juin 2023

Hej Ove,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus