Egentlig et lækkert og sundt alternativ, men medarbejderen glemte både at spørge ind til dressing OG at putte dressing i salaten.. Hun spurgte dog om ekstra dressing og valgte selv hyldeblomst.. Blev... Voir plus
Lisez les avis des autres
Tidligere var det Danmarks bedste salater, men det skal jeg love for de har fået lavet om på. Salaten jeg fik med kylling og bacon forleden var grænsende til ulækker. De syltede æbler, de bagte tomate... Voir plus
L'entreprise a répondu
Købte nytårsmenuen 2105 hos Mr. Mums i Højbjerg. God, klassisk sammensætning af de fire retter. Delikat, gode råvarer; nemt selv at varme og anrette. Eneste forslag til forbedring er at udstyre følge... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har for 1.5 måned siden, ligesom så mange andre, haft kontaktet mr.mums, hvortil de ikke har haft været vendt tilbage. Jeg retter derfor henvendelse igen, hvortil jeg modtager et halvt flabe... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 66 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Dårlig kundeservice!
Jeg bestilte tapas til 43 personer til en reception. Bestillingen gik godt, maden var god, og der var rigeligt, men desværre blev jeg efterladt med en dårlig oplevelse til sidst: Efter receptionen ringede jeg til Højbjerg-afdelingen, hvor maden var hentet fra, og spurgte om det var muligt at aflevere kasser, fade og glasskåle tilbage hos Mr. Mums i Jægergårdsgade, som er tættere på hvor jeg bor. Det var det ikke - som sådan okay, men lidt ufleksibelt. Da min mand og jeg så kørte til Højbjerg med kasser osv., fik vi at vide, at vi ikke kunne få vores depositum tilbage, når vi ikke havde kvitteringen med i papirform, men “kun” et billede af den. Min svigerfar havde hentet maden på receptionsdagen og havde blot fået at vide, at vi skulle vise kvitteringen, når vi tilbageleverede kasser osv. - ikke at den skulle være medbragt i papirform. Jeg tror nærmest aldrig, jeg har oplevet, at det ikke var nok med en kvittering i digital form/et billede af en kvittering - så hvis Mr. Mums vil gå imod strømmen i den digitale tidsalder og fastholde, at kvitteringer kun skal eksistere på papir og kun må fremvises på papir, så bør I gøre tydeligt opmærksom på det - både ved afhentning af maden og i kommunikation via mail og hjemmeside. Det andet er for rigidt, og det er skørt at lave et nummer ud af et depositum til en kunde, som har afleveret alt tilbage i rengjort stand i forbindelse med en ordre på mere end 7000 kr!

Réponse de Mr Mums
En skuffende oplevelse med forfærdelig service
Jeg må desværre dele min skuffelse over den seneste oplevelse hos jer, hvor maden var fremragende, men servicen var en absolut katastrofe. Var derinde d. 18. maj ved 19.15 tiden og det viste sig at være en skuffelse på grund af den uvenlige og surmulende medarbejder. Hendes attitude var virkelig nedladende og uhøflig. Hver gang vi forsøgte at stille et spørgsmål om menuen om noget ekstra, blev vi mødt med en uvenlig attitude.
- håber i kan ansætte nogle mere imodkommende medarbejder, der tager sig godt af (faste)kunder.

Réponse de Mr Mums
Vi har bestilt mad til 50 og…
Vi har bestilt mad til 50 og specificeret meget detaljeret, hvad vi ønsker! Vi fik det vi forventede og ønskede. Høns i asparges til forret, mega lækker, masser af kød….Lækreste mørbrad i flødesovs, endnu lækre oksesteg i sovs med 2 fantastiske salater/ 1 voksen og 1 børnesalat/ 2 slags kartofler! Kokken Benjamin stod på tærer for at yde den bedste service, og selv da min ovn svigtede, sagde han, “det er din fest, snup en ekstra tale og spis forretten så fikser jeg det” og kørte tilbage til firmaet og varmede maden der! Og ingen bemærkede at det tog 45 min før vi fik hovedret. Tak Benjamin!🙏 Vi fik rigeligt med mad og det smagte himmelsk. Har booket ham til adskillige arrangementer og kan ikke sætte finger på noget! Altid i top!
Tak Mr.Mums 🤗
Mvh Fam Hardenskou

Réponse de Mr Mums
Kommer på mr mums ca 4-5 gange om ugen…
Kommer på mr mums ca 4-5 gange om ugen for at købe sandwich , en stor til 70 kr jeg får altid det samme i de 3 std hvor jeg fravælger radiser og så kylling bacon og så må man vælge 3 ting fra salat baren der har jeg altid valgt syltede æbler peanuts og feta så kommer jeg idag som jeg plejer og skal nu betale 5 kr ekstra hvis jeg Vil have æble i , der et et eller andet galt med mr mums . De er blevet så nærige , og man kan ikke engang lave et opslag på deres Facebook side mere , 10 år hvor jeg er kommet der fast og maden er super god men servicen Blir bare dårligere og dårligere . Ellers ærgeligt et sted som mr mums er gået hen og blevet et sippet sted hvor det i gamle dage var den bedste service . Maden har altid været perfekt

Kæmpe anbefaling
Forleden købte jeg deres aftenret med kylling i romesco og kartofler. Det var simpelthen så nemt og lækkert. Kyllingen var perfekt tilberedt og alle smagene gik op i en højere enhed. Det er bestemt ikke sidste gang jeg køber mad hos Mr. Mums og jeg glæder mig allerede til at prøve deres andre retter. Desuden var service i top.

Réponse de Mr Mums
Vildt lækkert sted med rigtig god…
Vildt lækkert sted med rigtig god service! Købte deres oksesteg med rødvinssauce og kartofler, og det var bare helt i top!
Vil klart anbefale :)

Réponse de Mr Mums
Mr mums's skindstegte kylling kan klart…
Mr mums's skindstegte kylling kan klart anbefales efter en lang træning

Maden er fin og enkel
Maden er fin og enkel
Forvent ikke en gourmet oplevelse, når du bestiller nytårs menu

Réponse de Mr Mums
Havde de ledeste tømmermænd known to…
Havde de ledeste tømmermænd known to man her I weekenden, og havde brug for noget mere lækkert end bare en klam burger. Bestilte derfor Mr Mums marineret svineskank, og det var den bedste beslutning jeg længe har taget.
Kan klart anbefales til alle der har brug for noget godt til dagen derpå.
Kæmpe makkere derude

Fantastisk hyggelig lille cafe
Fantastisk hyggelig lille cafe. Sødt personale som er meget servicemindet og giver en én god oplevelse. Maden var helt i top, vi fik frisk salat og møg lækker sandwich derfra.
Kan klart anbefales at tage forbi og få stillet sulten

Virkelig lækker tapas manu
Virkelig lækker tapas manu, kan varmt anbefales 😊

Réponse de Mr Mums
Jeg kan klar anbefale mr mums til alle…
Jeg kan klar anbefale mr mums til alle der ønsker lidt ekstra lækkert på bordet! i weekenden bestilt min mand og jeg deres weekend ret, og det er bestemt IKKE sidste gang vi gøre det.

Réponse de Mr Mums
Maden er simplthen fantastisk!
Maden er simplthen fantastisk, jeg ville indrømme jeg er begyndt at blive små afhængig af deres salater.
Mange ville sige 75kr for en salat er for meget, men så har de simpthen ikke prøvet mr. mums!
Klart anbefalelsesværdigt!

Réponse de Mr Mums
Hår i maden - derudover god mad
Maden var super lækker - men vi fandt hår i maden i begge vores salatboks, hvilket ikke kunne have været fra os selv, da det lå nede blandet sammen med maden. Ikke kun i min salatboks men også min venindes - super ulækkert:(
ellers smager det super godt

Super mad
Vi bestilte menu 1, og det hele var lækkert. Og der var rigeligt til at alle blev mætte. Veltillavet mad. Kan varmt anbefales-

L’expérience Trustpilot