På Facebook fandt jeg Henrik ( muskelapeuten ) for 2 mdr. siden Jeg havde uro og smerter i fødderne , knæ og benene når jeg sad i sofaen og når jeg skulle op om morgen jeg har haft det i et års tid... Voir plus
Lisez les avis des autres
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vores klinik ligger i Brøndbyøster, hvor vi tilbyder Muskelterapi, Ansigtszone-refleksterapi samt Laserterapi med PowerLaser og GigaLaser. Muskelterapi er dybdegående kombinationsbehandling med fx. fysiurgisk massage, IASTM/Graston technique, triggerpunktmassage, laserakupunktur - til størst gavn og effekt for din krops særlige problematikker eller skader. Ansigtszone-refleksterapi kan meget forenklet beskrives som en avanceret form for zoneterapi via ansigtet. I vores ansigt er flere mikrosystemer, der indeholder hele vores krop, så man kan behandle alt fra organer, muskler og hjernen via ansigtet. Vent ikke til skaden er sket! Tænk forebyggelse er bedre end helbredelse - tjek også vores abonnement på behandling
Coordonnées de contact
Vestre Gade 6C, 2605, Brøndby, Danemark
- kontakt@muskelapeuten.dk
- muskelapeuten.dk
Uro og smerter i fødder, knæ og fødder
På Facebook fandt jeg Henrik ( muskelapeuten ) for 2 mdr. siden
Jeg havde uro og smerter i fødderne , knæ og benene når jeg sad i sofaen og når jeg skulle op om morgen jeg har haft det i et års tid ca.
Efter en god og grundig samtale og 4 effektive behandling er det væk og kan stå op om morgenen uden smerter - TAK.
Behandling af smerter og kramper i fødder og ben
Gennem Facebook kontaktede jeg Henrik i sommeren 2025. Jeg havde ondt i mine fødder, periodisk ondt i knæene, og om natten havde jeg kramper i benene, og håbede at han kunne hjælpe. Smerterne i fødderne havde jeg haft i ca. 4 år, og kramperne i et års tid.
Jeg havde ingen kendskab til Henrik før jeg så annoncen på Facebook.
Nu er det april 2026, og jeg har ikke længere kramper i benene om natten, så jeg sover bedre.
Smerterne i fødderne og knæene er også væk.
Da jeg går til styrketræning to gange om ugen, samt dyrker forskellige øvelser som jeg finder på Youtube, har jeg med Henriks hjælp været i stand til at finde og bearbejde områder i min krop der havde brug for at blive stimuleret og bevæget.
Jeg er 72 år gammel, går stadig til behandling fordi jeg værdsætter at være fysisk aktiv i det daglige.
Muskelapeuten har fjernet inflammation og stive sener
Muskelapeuten har på ca. et halvt år fjernet smerter og usmidighed i akilessene som jeg har døjet med i flere år. Han har behandlet en overbelastningsskade og efter mange års løbe-pause kan jeg rent faktisk løbe igen. Muskler og sener virker som de skal igen.
Neuro-fod refleksterapi
Jeg er kommen til Henrik, fordi jeg har en skæv ryk og det bevirkede mange smerter ved alm gåtur. Jeg har læst om denne behandling som heder "Neuro-fod refleksterapi", som Henrik praktiserer og behandler og efter 4 behandlinger kunne jeg mærke en aftagen af smerterne og nu efter 8 behandlingerne er jeg næsten smertefri. Jeg har besluttet mig at tage 12 behandlinger, hver uge 1 behandling, og derefter vi jeg fortsætte med 1 behandling hver 2. uge, for at holde det ved lige. Jeg er fuldkommen overbevist om at disse behandlinger som Henrik har givet mig, gør jeg er næsten smertefri, jeg har et bedre liv og ikke mindst følger jeg ligevægt i min krop. Så stort ros til Henrik og hans behandlingerne.
Jeg har facetledssyndrom
Jeg har facetledssyndrom, som giver mig ondt i ryggen, en ubehagelig trykken som stråler om i brystkassen så det føles som om min overkrop bliver presset sammen. Jeg har været hos fysioterapeut og lavet masser af øvelser, men det hjalp kun lidt og meget kortvarigt. Da jeg startede hos Henrik var jeg ret skeptisk må jeg indrømme. Men min skepsis blev gjort til skamme, allerede efter 1 behandling, føltes min krop meget anderledes og meget "let". Jeg fik 4 behandlinger ialt og kunne fra gang til gang mærke de meget positive ændringer. En stor anbefaling fra mig.
Ultimativ anbefaling
Jeg oplever bogstavelig talt at være i rigtig gode omsorgsfulde hænder når jeg få behandling hos Muskel terapeuten/Henrik!
Tryg og rar ramme og tid spørgsmål og forklaringer.
Kan varmt anbefale Muskelapeuten!
Jeg har forskellige udfordringer med…
Jeg har forskellige udfordringer med min krop.
Henrik formåede at fjerne smerter og brændende hud fra min krop.
Altid klar til en snak, føler aldrig jeg bliver hastet igennem, selv når det bliver svært.
Føler mig set og hørt.
Kan kun give Henrik de største anbefalinger og har sendt flere venner ud til ham.
Af hjertet tak Henrik.
Lys ig kærlighed til dig. 🙏🙏🙏
Jeg kan varmt anbefale Muskelapeuten
Jeg kan varmt anbefale Muskelapeuten! Henrik fik hurtigt styr på mine udfordringer og småskader, og takket være hans professionelle tilgang og effektive behandlinger står jeg nu 100% klar til mit næste eventyr. Dygtig, imødekommende og virkelig kompetent – jeg kommer helt sikkert igen, hvis/når behovet opstår!
Effektivt og smertefrit
Henrik er et nysgerrigt, empatisk og behageligt menneske. Han sætter en ære i at finde roden til problemet. Når han gar fundet den dybere årsag til problemet, så bruger han sin kolossale viden og erfaring til at vælge den behandling der skal til. Selve behandlingen er lige så effektiv som den er smertefri.
Min rygskade blev behandlet med nogle bindevævsredskaber og neurofod. Jeg var så god som ny efter 4 gange på briksen.
De varmeste anbefalinger herfra
Om Muskelapeuten
Om Muskelapeuten
Jeg har haft diabetes i 20 år og har smerter i mine fødder og har haft det i lang tid, men så hørte jeg om muskelmanden og jeg fik en tid, efter første behandling kunne jeg mærke en forandring og efter 6-7 behandlinger var smerterne væk hvad der var en stor glæde når man har haft ond i lang tid.
Når man kommer op i min alder kommer der altid nogle små problemer men flere af de små ting er også blevet bedre.
Så hvis i har smerter så gå ikke forbi men ind og tal med muskelmande han hjælper mange og kan også hjælpe dig.
John

Réponse de Muskelapeuten
Havde en meget smertefuld Haglunds hæl.
Havde en meget smertefuld Haglunds hæl.
Knoglevækst på baghælen ved Achilles senen.
Efter 4 behandlinger med neurofod terapi af Henrik var jeg næsten smertefri. Jeg går nu 2 gange om måneden for at vedligeholde det fantastiske resultat. Har gået i 8 måneder og er lykkelig for at have fået mobiliteten igen.

Fantastisk oplevelse
Henriks seneste behandlingstilbud, Neurofod terapi, som jeg har haft fornøjelse af nogle gange nu, er noget ud over det sædvanlige. Nok den mest effektive kropsbehandling, jeg har prøvet (og det siger ikke så lidt). Kroppen kommer heeelt ned i et dybt stadie-og man kan føle det, som om man har fået en fuld kropsmassage i tæt på søvntilstand..selvom der kun er arbejdet under fødderne. Prøv det - men jeg advarer…man bliver afhængig :)

Réponse de Muskelapeuten
God behandling i en hyggelig atmosfære…
God behandling i en hyggelig atmosfære - kan anbefales
Dette er det bedste jeg har gjort for…
Dette er det bedste jeg har gjort for mig selv. Led af natte kramper i flere år . Efter første behandling var der en tydelig bedring nu efter 4 behandlinger er jeg faktisk krampefri.Så kun ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra.
Det skal simpelthen prøves så kom nu afsted
God og professionel behandling
Efter 9. år med knæ smerter og 11. operationer, har Henrik, hjulpet mig med at få en bedre hverdag.
Jeg har været igennem mange behandlere før jeg kom til Henrik. Jeg skal indrømme at jeg var meget skepsis, om han overhovedet kunne hjælpe mig!
Efter 4. gang begyndte jeg og mærke en kæmpe forskel. Jeg har nu været i klinikken 12. gange og jeg kommer aldrig til at bruge andre end muskelapeuten.
Har du tålmodighed og vil investerer i dit helbred, så benyt muskelapeuten, det vil du ikke fortryde.

Uro i benen.
Jeg henvendte mig til muskelterapeuten, da jeg havde så meget uro i mine ben. Jeg havde svært ved at falde i søvn, på grund af uro i mine ben, uroen var der mest om aftenen, jeg havde følelsen af at have millioner af myrer i benene. Efter første behandling mærkede jeg en anderledes ro i benene. Efter behandling 2 forsvandt følelsen af de mange myrer, jeg har nu haft 4 behandlinger og jeg har slet ikke uro i benene mere. Så hvis du har uro i benen, så giv muskelterapeuten en chance for at hjælpe dig.

Réponse de Muskelapeuten
God løsning på frustrerende problem
Efter i længerer tid at have haft udfordringer omkring bentøjet og primært højre knæ tog jeg kontakt. Til forskel fra mange andre steder, var der denne gang forinden en god konstruktion drøftelse af hele problemstillingen. Efterfølgende blev via diverse test vurderet om det kunne løses og hvordan. Efter fem gange behandling er det nu en fornøjelse, igen at kunne anvende bentøjet i fuldt omgang

En fantastisk behandling
En fantastisk behandling. Har prøvet mange forskellige før dette, som er anderledes og meget effektivt. Kan varmt anbefales.

Har været til 3 behandlinger
Har været til 3 behandlinger og er næsten smerte fri skal have den sidste behandling på mandag har haft uro i ben. Ondt i hofter pga.overgangs alder Og har ikke mærket noget til mine uro ben og hofte smerter er væk siden start af behandlinger

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.