NAILMANIA.DK Avis

2 028
TrustScore 3 sur 5

3,2

ELENDIG / ikke eksisterende kundeservice. Der går flere uger før man får et svar, hvis man da får et.

Har købt flere ting og produkterne er af super kvalitet, har fået grundig vejledning med til både lamper mm. Samt til at ligge produkt. Indehaveren er super sød og serviceminded - intet at sætte... Voir plus

Super overskuelig hjemmeside, fyldt med gode tilbud, lækre, nemme produkter. Optjen point ved køb. Super god kundeservice. De står altid klar til at hjælpe og er meget kompetente til at guide di... Voir plus

L'entreprise a répondu

Har virkelig dårlige oplevelser. Jeg har bestilt nogle varer, men disse kommer ikke, dette på trods af, at penge er hævet på min konto. Jeg har skrevet til NAILMANIA to gange og jeg har ringet... Voir plus

1. Salon de manucure

Écrit par l'entreprise

Det er os med de gode produkter. Vi samler på glade kunder. Altid gode tilbud. Den rigtige negleshop. Hos os handler det om dig. Uddannelser: Prof. negletekniker, negle basisuddannelse, Workshops.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

2 k avis

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

(2 028)

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Altid hurtig levering og virkelig gode…

Altid hurtig levering og virkelig gode produkter, har nu endelig fundet et gelesystem, der kan holde til havearbejde og andet arbejde hvor mine gelenegle ellers ofte knækker. Jeres Fiber Force Extencion Gel er fantastisk, ekstremt stærk og let at bygge op, løber ikke. Jeg kombinerer den altid med bonding Gel, selv om det ikke er nødvendigt, men kan bare godt lide den ekstra sikkerhed.
Har kun et enkelt spørgsmål, har i ikke en mat afslutningsgel, eller topcoat?

20 juillet 2022

Elendig service!

Super fine produkter... Men hold nu kæft hvor er deres service ringe!

Først og fremmest glemmer de noget i min ordre, her fik jeg afvise at de lige skulle tjekke overvågning for at se hvad der var sket... Efter 3 dage havde de stadig ikke svaret mig, så jeg var nødt til at skrive til dem igen, for at få den ting jeg manglede.
- Denne gang fik jeg det da heldigvis.

Jeg skrev til dem igen senere da jeg havde et problem i forhold til min betaling som åbenbart ikke lige var gået igennem deres system. Så først 3 måneder efter bliver pengene trukket pludseligt uden de havde givet mig besked.
Så jeg skrev til dem igen, hvor de svarede mig en enkelt gang... Kan nu se at de har lukket sagen uden overhovedet at svarer mig, det synes jeg simpelthen er for dårligt.

Jeg handler ALDRIG på jeres hjemmeside igen!
- Føler mig så dårligt behandlet.

30 juin 2022

Réponse de NAILMANIA.DK

Hej Nadia, Jeg beklager der har været opstået et problem med din ordre, det er hos os fast procedure at tjekke vores overvågning igennem for at finde en pakkefejl. Jeg tænker du desværre er røget ind under vores opdatering af mailsystemet, eftersom det har trukket ud. Det beklager jeg mange gange. Med hensyn til trækningen af din betaling, har der været opstået en fejlkommunikation mellem vores systemer, og derfor er den først blevet trukket sent. Men det er jo kun positivt at du har haft tre måneders kredit på din ordre :0)

Fantastiske ting

Jeg er og forbliver lykkelig for jeres gele!

19 juin 2022

Réponse de NAILMANIA.DK

Jubii, det bliver vi altid glade for at høre

Utrolig dårlig stil at reklamere og når…

Utrolig dårlig stil at reklamere og når man bruger link. Betaler man fuld pris efter mere en 6 års kunde vælger jeg klart en helt ny leverandør. Kundeservice er blevet meget mangelfuld.

14 juin 2022

Réponse de NAILMANIA.DK

Hej Ann-Mette, jeg er ked af du ikke vil handle hos os mere. Men jeg tror ikke helt jeg er klar over problemet. Har der været prisfejl et sted eller.... Du kan være sikker på at du ser den endelige pris i kurven :0)

Den dårligste kundeservice ever!

Den dårligste kundeservice ever!! Jeg fik et andet produkt hjem (jeg havde bestilt lim) har skrevet 4 gange til dem, og hører intet!!!!

13 juin 2022

Réponse de NAILMANIA.DK

Hej Helene, Jeg tror du måske er havnet i vores opdatering af mailsystemet, hvor en del mails gik tabt. Det beklager jeg. Du skal være velkommen til at kontakte os igen per mail eller telefon. Vi står klar til dig :0)

Får næsten altid det jeg ønsker og…

Får næsten altid det jeg ønsker og bestiller, men billederne er ikke altid nemme at gennemskue. Men eller altid kun God service og betjening☺️

Réponse de NAILMANIA.DK

Uha, hvilke billeder er det der ikke helt passer??? og ellers tak for rosen :0)

Modtag forkert vare og langsom kundeservice😡

Jeg bestilte en Cleaner på 1000ml, men modtog i stedet en lille neglelim … Det er simpelthen ikke er godt nok og ikke første gang jeg oplever at modtage de forkerte vare fra Nailmania 🤯 Har skrevet til dem, men de reagerer ikke i deres kundeservice.

Réponse de NAILMANIA.DK

Hej, Jeg mener og håber dit problem er blevet løst efter en opringning til os. Jeg beklager der blev byttet om på to labels, vi er kun mennesker :0)

Gode produkter som altid

Gode produkter som altid dog var leveringen sorteret forkert såd en kom desværre en dag forsent da jeg skulle bruge den, men det er postnord der er fejl på den❤️

Réponse de NAILMANIA.DK

Øv, det er altid noget møg når man skal vente, men godt du fik din pakke :0)