Banner for Nanostone AB

Nanostone AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Trevlig och kunnig personal inom såväl kundtjänst som utförare (Fredrik P). Mycket glädjande med personal som Fredrik som kommer och utför sitt arbete proffsigt och energiskt. Vi har fått tydlig och b... Voir plus

Hade besök av Gustav ( från Kristianstad, Nanostone) Väldigt professionell, förklarad alla steg i behandlingen av våra stenplattor, mkt. trevligt bemötande. Stenbehandlingen utfördes med noggrannh... Voir plus

Vi tog kontakt med Nanostone förra måndagen och fick offert snabbt samma dag. Dagen därpå kom en glad Ömer och påbörjade del ett, tvätttning och algbekämpning. Senare i veckan blev det impregnering o... Voir plus

Hade det första besöket idag för tvätt av min stenläggning. Resultatet är fantastiskt. Allra bäst är trevlige Ömer som utförde arbetet. Har sällan eller aldrig varit med om den servicenivå han har. Ha... Voir plus

1. Service de lavage à pression
  2. Maintenance immobilière
  3. Plafonnier
  4. Service d'entretien du terrain
  5. Service de nettoyage

Nanostone är specialister på rengöring, underhåll och ytbehandling av fastigheter och utemiljöer. Sedan starten 2008 i Danmark har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att förlänga livslängden på sten, tak, fasader, träytor och andra utsatta material. Med över 130 medarbetare och erfarenhet från fler än 30 000 fastigheter varje år kombinerar vi professionell service med hållbara metoder och dokumenterad effekt. Vi arbetar bland annat med stentvätt, taktvätt, altantvätt, gräsvård samt förebyggande behandlingar som skyddar ytor mot påväxt, smuts, och alger. Vår styrka ligger i helheten. Vi analyserar varje yta noggrant, anpassar metod och behandling efter material och förutsättningar och genomför arbetet med hög precision. Genom att arbeta med skonsamma, men effektiva metoder säkerställer vi långvariga resultat. Nanostone har kontor i Köpenhamn, Århus, Oslo och Trelleborg och är verksamma i stora delar av Sverige, bland annat i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg helhetslösning där kvalitet, service och kundnöjdhet alltid står i fokus. Vår ambition är att skapa hållbara resultat som inte bara förbättrar utseendet, utan också ökar värdet och livslängden på fastigheter över tid.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

956 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 72 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

329 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Uruselt

Efter taktvätt med 5 personer under utbildning gick massvis av takpannor sönder, arbetet drog ut på tiden och fönster spolades inte av. Smutsen/kalket har bränt fast och förstört våra fönster. Det har nu gått 6 veckor, jag mailar och ringer varannan dag men ingen svarar på mail eller ringer upp. Har tills nu själv lagt 30 timmar på att försöka rädda våra fönster och jag är långt ifrån färdig. Tyvärr verkar det som några fönster är bortom räddning. Riktigt dåligt att sticka huvudet i sanden och inte göra rätt för sig. Skulle aldrig i denna värld rekommendera detta till någon.

12 mars 2026

Hej Marie,

Vi beklagar verkligen den upplevelse du haft och förstår att situationen varit både frustrerande och tidskrävande för dig. Vi har varit i kontakt med varandra och tillsammans kommit fram till en lösning som båda parter är överens om.

Vi tar till oss av kritiken och arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår kommunikation och våra arbetsrutiner för att säkerställa att något liknande inte händer igen.

God service

Vänligt bemötande av Christoffer han kunde svara på alla ”dumma”frågor. Christoffer förklarade vad han gjorde. Mycket bra arbete stor skillnad före och efter. Välkommen tillbaka Christoffer.

Hej Ann,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att Christoffer tog sig tid att svara på alla frågor och förklara arbetet.

Härligt också att du ser så stor skillnad på resultatet, det är ju det bästa betyget man kan få! Jag ska självklart hälsa att han är varmt välkommen tillbaka 😊

Ha en riktigt fin dag,

Mycket nöjd!

Jag är mycket nöjd med det arbete Ömer och Jonathan m.fl. gjort med mina stenplattor. Plattorna var mycket smutsiga, men blev som nya!

10 avril 2026

Hej Anders,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad härligt att höra att du är så nöjd med resultatet, det är alltid lika roligt när stenplattor får nytt liv igen.

Jag ska självklart föra vidare dina ord till Ömer, Jonathan och teamet!

Önskar dig en riktigt fin dag,
Amanda på Nanostone

Finn var hos oss idag och gjorde en…

Finn var hos oss idag och gjorde en efterbehandling på däck och Stenar. Han var mycket kundvänlig och utförde ett snabbt och korrekt arbete, en riktig ambassadör för Nanostone/Björn

Hej Björn,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med efterbehandlingen och att Finn gjorde ett så gott intryck.

Amanda på Nanostone

Lätta att få kontakt med och…

Lätta att få kontakt med och service-inriktad personal.
Väldigt nöjt med resultatet med min altan som fick ett lyft!

Réponse de Nanostone AB

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde oss som lättillgängliga och serviceinriktade och extra kul att altanen fick ett så fint lyft.

Hoppas du får njuta ordentligt av den framöver!

Ha en riktigt härlig dag,

Väldigt kundvänligt företag

Väldigt kundvänligt företag. Snabb återkoppling vid frågor och väldigt bra dokumentation på hela genomförandet. Blev mycket nöjd med all hjälp gällande stentvätt samt utsopning av fogsand.

21 avril 2026

Hej Charlotta,

Stort tack för din fina och utförliga återkoppling! Vad roligt att höra att du uppskattade både kommunikationen, dokumentationen och resultatet.

Härligt också att du är nöjd med både stentvätten och fogsanden!

Önskar dig en riktigt fin dag,
Amanda på Nanostone

Killarna som var här upplevde jag som…

Killarna som var här upplevde jag som både trevliga och ärliga, framför allt han som kom första ggn o tvätta👍

9 avril 2026

Hej Laila,

Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde våra medarbetare som både trevliga och ärliga, det är något vi verkligen värdesätter.

Extra kul att första intrycket kändes så bra, det betyder mycket!

Ha en fortsatt fin dag 😊
Amanda på Nanostone

Tack för ett super bra jobb André

Tack för ett super bra jobb André. Mycket effektiv, noggrann och det blev super bra. Ser framemot sandning och impregnering.

Hej Adriana,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är så nöjd med Andrés arbete, effektivitet och noggrannhet gör verkligen skillnad i slutresultatet.

Härligt att du redan ser fram emot nästa steg, det kommer bli riktigt fint!

Önskar dig en fortsatt härlig dag,
Amanda på Nanostone

Trevlig kille bra och kunnig.

Hej Roger,

Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde vår medarbetare som både trevlig och kunnig, precis så vi vill att det ska kännas.

Ha en fortsatt fin dag!
Amanda på Nanostone

Jerry som kom var snabb duktig och…

Jerry som kom var snabb duktig och trevlig. Resultatet jöttebra

Hej Henrik,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både Jerrys insats och resultatet, jag ska se till att han får ta del av dina ord.

Amanda på Nanostone

Tack för fantastiskt jobb!

Vill säga stort TACK till fantastiske Gustav som var här i dag och rengjorde mina stenpestangripna plattor. Så noggrann och serviceminded, och gjorde så fint efter sig. Nu sitter jag här och bara njuter, och ser fram emot impregnering nästa vecka. Ett toppenjobb så här långt! Vänlig service och "järnkoll", hela vägen.

Hej Eva,

Stort tack för din härliga återkoppling! Vad roligt att läsa och visst är det en speciell känsla när man kan sitta och njuta av resultatet direkt 😊

Kul också att du redan nu är så nöjd och vi ser fram emot att få sätta sista finishen med impregneringen!

Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag,

Supernöjda

Supernöjda! Blev bättre än förväntat!

Hej Linda,

Vad roligt att höra, stort tack för er fina feedback! Härligt att resultatet till och med överträffade era förväntningar, det är precis det vi strävar efter.

Önskar er en riktigt fin dag!

Amanda på Nanostone

De är ärliga och håler vad lovat och…

De är ärliga och håler vad lovat och jag är helt nöjd med resultatet.

Hej Bengt,

Stort tack för dina ord! Det gläder oss verkligen att höra att du upplever oss som ärliga och att vi lever upp till det vi lovar.

Härligt också att du är nöjd med resultatet!

Önskar dig en fin dag,
Amanda på Nanostone

Christoffer gav ett mycket förtroendeingivande intryck redan från början.

Christoffer gav ett mycket trevligt och kompetent intryck på alla sätt och vis. Vi kan varmt rekommendera honom för sitt arbete. Impregnering återstår så vi har inte sett slutresultatet änen det ser lovande ut. De

21 avril 2026

Hej Peter,

Stort tack för er fina återkoppling! Tack också för er rekommendation, det betyder mycket för oss!

Ha en fortsatt fin dag,

Bra proffsig leverans.

16 avril 2026

Hej Jan,

Stort tack för din återkoppling! Vad roligt att höra att du upplevde leveransen som både bra och professionell, det betyder mycket för oss.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Altan

Gustav var och rengjorde vår altan idag. Trevlig, kunnig och hjälpsam. Resultatet blev perfekt !

Hej Claes,

Tack snälla för din fina återkoppling! Vad härligt att höra att du är nöjd med både resultatet och Gustavs bemötande 😊

Hoppas du får många fina stunder på din altan framöver!

Ha en riktigt härlig dag,

Positiv erfarenhet

Tog inte ens en vecka mellan offert och leverans vilket jag uppskattar. Fredrik och Casper gjorde ett strålande jobb med min ledsna tegelterass, som nu ser väldigt fräsch och fin ut. Tack för ett väl utfört arbete och trevligt bemötande!
Tomas/Sunnertorpa

Hej Tomas,

Stort tack Tomas för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att processen gick snabbt och smidigt och att du är nöjd med resultatet. Härligt också att din tegelterrass fått nytt liv igen, det gör verkligen skillnad!

Jag ska se till att Fredrik och Casper får ta del av dina ord, det kommer de att uppskatta.

Amanda på Nanostone

Trädecket blev mycket fint efter tvätt…

Trädecket blev mycket fint efter tvätt och impregnering.
Snabbt jobbat, ingen väntetid.

18 avril 2026

Hej Härle,

Tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med både resultatet och hur smidigt allt gick. Ett fräscht trädäck gör verkligen stor skillnad 😊

Önskar dig många härliga stunder på altanen framöver!

Superjobb av två superkillar

Två trevliga och hårt arbetande killar, Jocke och Alex, har under två dagar gjort ett alldeles strålande arbete med vår bryggga och trappan ner. Detta trots vår knepiga vattentillgång, som gjorde att de fick springa upp och ned otaliga gånger för att inte riskera saltvatteninslag i vår brunn. Aldrig något gnäll utan ett osvikligt gott humör och väl genomfört arbete. Vi är otroligt nöjda, speciellt med dessa två strålande representanter för företaget! Hoppas att Nanostones ledning förstår betydelsen av att ha två ess anställda. Eva och Per Falkman

17 avril 2026

Hej Eva och Per,

Stort tack för ert fantastiska omdöme, det värmer verkligen att läsa! Vilken insats Jocke och Alex har gjort hos er, särskilt med de utmaningar som vattentillgången innebar. Vi är väldigt stolta över att ha dem i vårt team och jag ska självklart se till att de får ta del av era fina ord.

Tack igen för förtroendet och vad härligt att ni är så nöjda med resultatet!

Önskar er en riktigt fin dag,

Tack Ömer

Tack Ömer, utmärkt jobb och trevligt bemötande!

17 avril 2026

Hej Christina,

Stort tack för din fina feedback! Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och bemötandet, jag ska se till att Ömer får ta del av dina ord, det kommer han verkligen att uppskatta.

Ha en riktigt härlig dag!