Banner for Nanostone AB

Nanostone AB Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Trevlig och kunnig personal inom såväl kundtjänst som utförare (Fredrik P). Mycket glädjande med personal som Fredrik som kommer och utför sitt arbete proffsigt och energiskt. Vi har fått tydlig och b... Voir plus

Hade besök av Gustav ( från Kristianstad, Nanostone) Väldigt professionell, förklarad alla steg i behandlingen av våra stenplattor, mkt. trevligt bemötande. Stenbehandlingen utfördes med noggrannh... Voir plus

Vi tog kontakt med Nanostone förra måndagen och fick offert snabbt samma dag. Dagen därpå kom en glad Ömer och påbörjade del ett, tvätttning och algbekämpning. Senare i veckan blev det impregnering o... Voir plus

Hade det första besöket idag för tvätt av min stenläggning. Resultatet är fantastiskt. Allra bäst är trevlige Ömer som utförde arbetet. Har sällan eller aldrig varit med om den servicenivå han har. Ha... Voir plus

1. Service de lavage à pression
  2. Maintenance immobilière
  3. Plafonnier
  4. Service d'entretien du terrain
  5. Service de nettoyage

Nanostone är specialister på rengöring, underhåll och ytbehandling av fastigheter och utemiljöer. Sedan starten 2008 i Danmark har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att förlänga livslängden på sten, tak, fasader, träytor och andra utsatta material. Med över 130 medarbetare och erfarenhet från fler än 30 000 fastigheter varje år kombinerar vi professionell service med hållbara metoder och dokumenterad effekt. Vi arbetar bland annat med stentvätt, taktvätt, altantvätt, gräsvård samt förebyggande behandlingar som skyddar ytor mot påväxt, smuts, och alger. Vår styrka ligger i helheten. Vi analyserar varje yta noggrant, anpassar metod och behandling efter material och förutsättningar och genomför arbetet med hög precision. Genom att arbeta med skonsamma, men effektiva metoder säkerställer vi långvariga resultat. Nanostone har kontor i Köpenhamn, Århus, Oslo och Trelleborg och är verksamma i stora delar av Sverige, bland annat i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg helhetslösning där kvalitet, service och kundnöjdhet alltid står i fokus. Vår ambition är att skapa hållbara resultat som inte bara förbättrar utseendet, utan också ökar värdet och livslängden på fastigheter över tid.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

955 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 72 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

329 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Rengöring av trätrall

Nanostone har utfört en rengöring av mitt mossbeväxta trägolv för 2 veckor sedan.
Jag är oerhört nöjd med allt från första kontakt till sista aktivitet.
Tydliga besked i god tid när de är på gång med aktiviteter.
Gustav som var här och tvättade golvet gjorde ett fantastiskt bra jobb.

Vad jag däremot är lite fundersam på är att jag fick information om att golvet kommer att se ut som en nyvaxad bil när det regnar, alltså att vattnet pärlar sig, men så är icke fallet, plankorna blev rejält sura, ska det vara så?
Vid impregneringen så tyckte jag att det såg ut att vara snålt med vätskan, men så ska det kanske vara.
Jag hoppas att jobbet blev rätt utfört, om inte så visar det väl sig.

4 mai 2026

Hej Thorsten,

Stort tack för ditt utförliga och fina omdöme! Det betyder mycket att höra att du är nöjd med hela processen och att kommunikationen fungerat bra från början till slut. Extra roligt att läsa dina fina ord om Gustav och arbetet med trägolvet, jag ser självklart till att han får ta del av detta.

Jag förstår samtidigt din fundering kring impregneringen och hur vattnet beter sig på träet. Det kan faktiskt variera lite beroende på träslag, hur torrt träet varit innan behandling och även väderförhållanden efter utfört arbete.

Vi tar alltid sådana funderingar på allvar, så om du känner dig osäker framöver är du varmt välkommen att höra av dig till oss, så tittar vi gärna vidare på det tillsammans. Det viktigaste för oss är att du känner dig trygg och nöjd även på sikt.

Önskar dig en riktigt fin fredag och trevlig helg!
Amanda på Nanostone

Trevligt bemötande och gott utförande…

Trevligt bemötande och gott utförande av Sebastian.

4 mai 2026

Hej Ronny,

Tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd både med bemötandet och arbetet som Sebastian utförde. Jag ska självklart se till att han får ta del av dina fina ord.

Ha en fortsatt härlig dag!

Jättenöjd med arbetet!

Jättenöjd med arbetet (tvätt av marksten) och även väldigt nöjd med allt från offertförfrågan och till avslut. Tydlig och bra kommunkation från början till slut. Väldigt proffsiga, rekommenderas stark!

Hej Krister,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd både med resultatet av tvätten och hela processen runt omkring. Vi lägger stor vikt vid tydlig kommunikation och ett professionellt bemötande från start till mål, så det betyder mycket att du lyfter just det.

Tack också för rekommendationen, det uppskattas enormt!

Önskar dig en riktigt fin dag!
Amanda på Nanostone

Fantastiskt trevliga killar Gustav och…

Fantastiskt trevliga killar Gustav och William som uppdaterade mig hela tiden på vad de skulle göra. Noggrant utfört arbete.

28 avril 2026

Hej Ing-Britt,

Tack snälla för de fina orden!
Vad roligt att höra att Gustav och William höll dig uppdaterad genom hela arbetet och att du är nöjd med resultatet.

Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka till oss på Nanostone framöver! 🏡

Hälsningar,
Amanda på Nanostone

Toppen från start till slut

Toppen från start till slut. Unga trevliga och noggranna killar. Super snyggt resultat, ser ut som en nylagad uppfart.
Rekommenderas varmt!

Hej Angelica,

Stort tack för ditt härliga omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda hela vägen från start till slut. Härligt också att resultatet blev så bra att uppfarten känns som ny igen, precis det vi vill uppnå.

Vi uppskattar verkligen din rekommendation och ska självklart hälsa teamet dina fina ord.

Önskar dig en riktigt fin dag vidare!

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling! Trevlig och noggrann personal (Gustav). Lämnade en altan som lyser fin.

21 avril 2026

Hej Birgitta,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade både den snabba återkopplingen och Gustavs noggranna arbete. Härligt också att altanen verkligen fick nytt liv och lyser fint igen.

Vi ska självklart hälsa Gustav dina vänliga ord.

Ha en riktigt fin dag vidare!
Amanda på Nanostone

Efter första tvätten ser det rent och…

Efter första tvätten ser det rent och fint ut

Hej Petra,

Tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att det redan efter första tvätten ser rent och fint ut. Vi ser fram emot att fortsätta processen och hoppas att du kommer bli riktigt nöjd med slutresultatet.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Mina gamla plattor blev som nya,

Mina gamla plattor blev som nya,
Jag är mycket nöjd. Trevlig personal.
Framhåller gärna Felix för effektivt och noggrant.
Men tyvärr har jag fått en del ogräs mellan plattorna efte så kort tid. Kan jag hälla på ättika på stället?

21 avril 2026

Hej Birgitta,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att dina plattor fick nytt liv igen och att du är så nöjd med resultatet. Extra kul att du vill framhålla Felix, vi ska självklart hälsa honom att hans noggranna och effektiva arbete uppskattades.

Önskar dig många fina stunder med de “nya” plattorna framöver!

Amanda på Nanostone

Bra upplagt i arbetstid och lösningar i…

Bra upplagt i arbetstid och lösningar i tid o rum

Hej Jan,

Stort tack för ditt omdöme! Vad roligt att höra att du uppskattade upplägget kring arbetstid och de lösningar vi kom fram till. Vi försöker alltid göra processen så smidig och välplanerad som möjligt för våra kunder.

Tack för förtroendet och önskar dig en fortsatt fin dag!

Nöjd kund

Enis var lugn och trygg, förklarade processen och levererade ett utmärkt jobb som jag är mycket nöjd med

Hej Magnus,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du kände dig trygg genom hela processen och att Enis tog sig tid att förklara arbetet på ett tydligt och lugnt sätt. Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med resultatet.
Vi ska självklart hälsa Enis dina fina ord.

Ha en riktigt fin dag vidare!

Rekommenderas

Det var ett nöje att ha med detta företag att göra…
Kan varmt rekommenderas!

28 avril 2026

Hej Inge,

Stort tack för de fina orden! Vad härligt att höra att du haft en så positiv upplevelse av oss. Din rekommendation betyder mycket och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva några rader.

Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag!

BRA utfört och noggrant , AV Enis, vi är mycket nöjda, tack

Vi är mycket nöjda med Enis arbete, noggrant utfört tack

23 avril 2026

Hej Ingela,

Stort tack för ert fina omdöme! Vad roligt att höra att ni är nöjda med Enis arbete och att ni uppskattade det noggranna utförandet. Vi ska självklart föra vidare era vänliga ord till honom.

Önskar er en fortsatt fin dag!

Tack

Tusen tack för att ni såg till att åtgärda problemet som uppstod vid tidigare besök. Imponerad över hur ni tar er an en missnöjd kund och ser till att arbetet blir mer än väl utfört. Tack för en fin kommunikation och ett trevligt, professionellt bemötande. Kommer definitivt anlita er framöver.

Hej Melisa,

Stort tack för ditt fina och omtänksamma omdöme. Det betyder verkligen mycket för oss att få möjligheten att rätta till när något inte blivit som det ska och vi är väldigt glada över att höra att du känner dig nöjd med både resultatet och hur vi hanterade situationen.

Fin kommunikation och ett professionellt bemötande är något vi värdesätter högt, så dina ord uppskattas verkligen av hela teamet. Extra roligt att höra att du vill anlita oss igen framöver.

Önskar dig en riktigt härlig dag vidare!

Känns väldigt seriöst

Känns väldigt seriöst. Mycket nöjd med utfört arbete. Väldigt god kommunikation med personen som utförde arbetet. Trevligt bemötande av samtliga.

15 avril 2026

Hej Agneta,

Stort tack för ditt fina omdöme! Det gläder oss verkligen att du upplevde oss som seriösa och att du är nöjd med både arbetet och kommunikationen genom hela processen.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva några ord om din upplevelse.

Önskar dig en fortsatt riktigt fin dag!

Bra jobbat

Tack till Christopher för ett utmärkt jobb. Trevlig kille som gav en god och uppriktig information om processen och förväntat resultat.

27 avril 2026

Hej Lars,

Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både arbetet och informationen du fick under processen. Vi tycker också att tydlig och ärlig kommunikation är viktigt, så det gläder oss extra att du uppskattade Christophers bemötande och genomgång av förväntat resultat.

Vi ska självklart föra vidare dina fina ord till honom.

Ha en riktigt fin dag!
Amanda på Nanostone

Sebastian en trevlig och proffsig kille…

Sebastian en trevlig och proffsig kille utförde årlig service på våra trädäck och hustak idag, noggrant utfört arbete som alltid med Nanostone, vi är jättenöjda med Nanostone.
Micke o Anneli på Dalarö

27 avril 2026

Réponse de Nanostone AB

Stort tack Micke och Anneli för era fina ord och inte minst för ert fortsatta förtroende genom åren, det betyder verkligen mycket för oss. Vad roligt att höra att ni är nöjda med både Sebastians arbete och den årliga servicen av trädäck och hustak. Vi ska självklart hälsa honom era vänliga ord också.

Det är alltid lika trevligt att få hjälpa er och vi uppskattar verkligen att ni väljer Nanostone gång på gång.

Önskar er en riktigt fin dag vidare!

Jättebra bemötande och utförd tjänst

Jättebra bemötande och utförd tjänst
Bra process med tydliga steg
Rekommenderas!

24 avril 2026

Hej Paula,

Stort tack för din fina återkoppling! Vad roligt att höra att du är nöjd med både bemötandet, utförandet och hur tydlig processen varit, det är precis så vi vill att det ska kännas.

Tack också för din rekommendation!

Ha en riktigt fin dag,

Stentvätt

Nanostone är ett smidigt företag att ha kontakt med. Robin som utförde tvätten av stenplattorna var en mycket trevlig, noggrann och hårt arbetande kille. Mycket serviceinriktad som vi varmt kan rekommendera.
Resultatet blev lyckat och vi är så här långt mycket nöjda.

23 avril 2026

Hej Katarina,

Stort tack för er fina återkoppling! Vad roligt att höra att ni upplevde kontakten med oss som smidig och att Robin gjorde ett så gott intryck, jag ska självklart föra vidare era ord till honom.

Härligt också att ni är nöjda med resultatet så här långt!

Önskar er en riktigt fin dag,

Perfekt resultat

Perfekt resultat, trevliga hantverkare och ett koncept som håller vad det lovar. Rekommenderas.

24 avril 2026

Hej Fredrik,

Stort tack för din fina rekommendation! Vad roligt att höra att både resultatet, våra hantverkare och hela konceptet levde upp till dina förväntningar, det betyder mycket för oss.

Ha en riktigt fin dag!

Uruselt

Efter taktvätt med 5 personer under utbildning gick massvis av takpannor sönder, arbetet drog ut på tiden och fönster spolades inte av. Smutsen/kalket har bränt fast och förstört våra fönster. Det har nu gått 6 veckor, jag mailar och ringer varannan dag men ingen svarar på mail eller ringer upp. Har tills nu själv lagt 30 timmar på att försöka rädda våra fönster och jag är långt ifrån färdig. Tyvärr verkar det som några fönster är bortom räddning. Riktigt dåligt att sticka huvudet i sanden och inte göra rätt för sig. Skulle aldrig i denna värld rekommendera detta till någon.

12 mars 2026

Hej Marie,

Vi beklagar verkligen den upplevelse du haft och förstår att situationen varit både frustrerande och tidskrävande för dig. Vi har varit i kontakt med varandra och tillsammans kommit fram till en lösning som båda parter är överens om.

Vi tar till oss av kritiken och arbetar kontinuerligt med att förbättra både vår kommunikation och våra arbetsrutiner för att säkerställa att något liknande inte händer igen.

Hälsningar,