Trevlig och kunnig personal inom såväl kundtjänst som utförare (Fredrik P). Mycket glädjande med personal som Fredrik som kommer och utför sitt arbete proffsigt och energiskt. Vi har fått tydlig och b... Voir plus

Hade besök av Gustav ( från Kristianstad, Nanostone) Väldigt professionell, förklarad alla steg i behandlingen av våra stenplattor, mkt. trevligt bemötande. Stenbehandlingen utfördes med noggrannh... Voir plus
Vi tog kontakt med Nanostone förra måndagen och fick offert snabbt samma dag. Dagen därpå kom en glad Ömer och påbörjade del ett, tvätttning och algbekämpning. Senare i veckan blev det impregnering o... Voir plus
Hade det första besöket idag för tvätt av min stenläggning. Resultatet är fantastiskt. Allra bäst är trevlige Ömer som utförde arbetet. Har sällan eller aldrig varit med om den servicenivå han har. Ha... Voir plus
Nanostone är specialister på rengöring, underhåll och ytbehandling av fastigheter och utemiljöer. Sedan starten 2008 i Danmark har vi hjälpt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner att förlänga livslängden på sten, tak, fasader, träytor och andra utsatta material. Med över 130 medarbetare och erfarenhet från fler än 30 000 fastigheter varje år kombinerar vi professionell service med hållbara metoder och dokumenterad effekt. Vi arbetar bland annat med stentvätt, taktvätt, altantvätt, gräsvård samt förebyggande behandlingar som skyddar ytor mot påväxt, smuts, och alger. Vår styrka ligger i helheten. Vi analyserar varje yta noggrant, anpassar metod och behandling efter material och förutsättningar och genomför arbetet med hög precision. Genom att arbeta med skonsamma, men effektiva metoder säkerställer vi långvariga resultat. Nanostone har kontor i Köpenhamn, Århus, Oslo och Trelleborg och är verksamma i stora delar av Sverige, bland annat i Skåne, Göteborg, Stockholm och Kalmarregionen. Vi är stolta över att kunna erbjuda en trygg helhetslösning där kvalitet, service och kundnöjdhet alltid står i fokus. Vår ambition är att skapa hållbara resultat som inte bara förbättrar utseendet, utan också ökar värdet och livslängden på fastigheter över tid.
Lastvägen 16, 23162, Trelleborg, Suède
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 72 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Proffsigt och trevligt bemötande från administrationen och de var väldigt lyhörda för mina önskemål. Jättetrevliga killar som utförde jobbet.

Réponse de Nanostone AB
Vi är väldigt nöjda med både taktvätt och takmålning. Det blev som ett nytt tak.
Bra städat och undanröjt efteråt.
Killarna som tvättade(minns inte namnen)gjorde ett väldigt bra jobb.
Killarna som målade Magnus, Alex och Nabil, jobbade 9-22 en fredag för att bli färdiga, helt fantastiskt.
Trevligt bemötande av alla, så vi är mycket nöjda.
Bosse o Åsa Revinge

Réponse de Nanostone AB
Jocke från Nanostone var hos mig idag och tvättade mina stengångar samt hjälpte min gräsmatta att komma igång inför sommaren. Jocke var trevlig och förklarade pegagogiskt allt han gjorde vilket jag uppskattade. Om möjligt vill jag att han kan få vara den person som besöker mig även i fortsättningen.
Ylva

Réponse de Nanostone AB
William som kom var väldigt kunnig och förklarade på ett enkelt sätt steg som skulle utföras.
William jobbade snabbt men var också noggrann i med arbetet och jag är nöjd med resultatet efter tvättning.

Réponse de Nanostone AB
Från annonsklicket till färdigtvätt var det klart under 1 vecka. Bra informativt, trevligt bemötande av Finn, supersnabb och ordentlig! Rekommenderar Nanostone starkt

Réponse de Nanostone AB
Vi vill tacka Nanostone och deras fantastiska personal.
Våran stenläggning känns som helt nylagd.
Otrolig bra service från start till slut.
Vi är väldigt tacksamma av erat otroliga arbete ni har utfört hemma hos oss.

Réponse de Nanostone AB
Bra uppdateringar och uppföljning av allt dom gjorde

Réponse de Nanostone AB
Trevligt bemötande av all personal från beställning, vid kontakt med kundtjänst o sedan killarna som var här vid tre tillfällen under samma vecka. Fantastisk skillnad när mina plattor blev tvättade, impregnerade o fick ny sand i samtliga fogar. Välstädat och snyggt när jobben var klara. Kan varmt rekommendera Nanostone.

Réponse de Nanostone AB
Elias E. har räddat min sommar på altanen! Inte nog med att han är supertrevlig han gjorde ett superfint jobb med mina gamla misskötta trädäck.
Carina

Réponse de Nanostone AB
Trevligt bemötande och välgjort arbete. Jag är mycket nöjd.

Réponse de Nanostone AB
Enis från Nanostone gjorde ett fantastiskt jobb med vår 18 år gamla träaltan! Den har fått liv igen och känns nästan som ny!
En utomordentligt trevlig kille, lugn och professionell och vi kan verkligen varmt rekommendera honom!

Réponse de Nanostone AB
Det är nu andra gången vi anlitar Nanostone och vi är jättenöjda med resultatet denna gång också. Proffsig kommunikation och Casper som var här gjorde ett väldigt bra intryck och ett fint arbete.

Réponse de Nanostone AB
Blev hjälpt av en flexibel och kompetent medarbetare som uppdaterade med bilder o dylikt vilket underlättade kommunikationen. Blev väldigt stor skillnad efter tvätten.

Réponse de Nanostone AB
Christoffer var hos mig, han tvättade stenarna och trädäck. Han gjorde ett mycket bra jobb. Han är en kunnig, väldig trevlig man , lätt att kommunicera med. Kan rekommendera honom varmt.
Eva Maly

Réponse de Nanostone AB
Uppskattar bra information med mail och SMS så man vet när ni kommer.
2 av 3 steg utförda. Rengöring av stenplattorna bra utfört. Svårare med kantsten och småmurar.Missade namnen på utförarna som gjorde ett tufft jobb
Impregnering utfört idag 6/5. Bra jobbat William. Trevligt bemötande.
Nu väntar jag på steg 3, fogsand.
Mvh Peter Lundqvist, Kungsbacka

Réponse de Nanostone AB
Som trolleri - markstenen blev som ny. Bemötande och utförande av Elias Engdahl får högsta betyg!

Réponse de Nanostone AB
Har använt Nanostone för gräsvård förra året och ett nytt försök i år. Man säljer in detta på ett sätt som inte överensstämmer med utförandet. Man gör inte mycket! Strör ut lite näring och gräsfrön. Tar ca 30 min totalt. Man gör alla 3 besöken på ett liknande sätt. En gräsmatta blir inte grön och fin med enbart dessa behandlingar från Nanostone.
Efter min kritik av Nanostones gräsmatte hantering har jag haft ett långt och mycket konstruktivt samtal med driftansvarig på företaget. Mitt ärende har skötts på ett professionellt sätt . Det uppskattar jag !
Förhoppningsvis leder det till tydlighet till kund i framtiden. Vad man kan förvänta sig av behandlingarna och vad man måste göra själv i tillägg.
5 stjärnor för detta

Réponse de Nanostone AB
Bra kontakt under hela vägen. Proffsigt genomfört arbete och väldigt trevlig kille. Mycket nöjd.