Nassau var et meget behageligt bekendtskab, lige fra konsulentbesøget til leveringen af den nye garageport. Alt leveret helt som aftalt og til aftalt tid. Jeg anbefaler gerne firmaet til andre.
L'entreprise a répondu
God hjælp inden køb telefonisk med NASSAU. Hurtigt levering og opsætning Pæn port og god kvalitet. Den er lydløs og kører godt. Fik kodetastatur som også fungerer godt. Under installering borede... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vi købte en port fra NASSAU i efteråret 2020. Vi er blevet godt hjulpet hele vejen af søde medarbejdere. Vi har haft 2 x reklamation på porten indtil videre, som de begge gange har udbedret med et... Voir plus
L'entreprise a répondu
Så har vi haft besøg af Jesper til montering af 2 nye garageporte i speciel ral-farve. Fantastisk service og arbejde. Hele processen har været super professionel og med god kommunikation undervejs.... Voir plus
L'entreprise a répondu
NASSAU har i 51 år produceret danske Industri- og Garageporte af højeste kvalitet.
Krogagervej 2, 5750, Ringe, Danemark

Réponse de NASSAU Garageporte Privat
Perfekt arbejde, meget dygtig montør, og venlig, ryddede perfekt op efter sig, alt virker perfekt, og så til en meget fin pris, pris og kvalitet hører sammen.

Réponse de NASSAU Garageporte Privat
En super betjening samt en stor hjælp med at fremskaffe en port efter vi blev brændt af, af et andet kendt portfirma

Réponse de NASSAU Garageporte Privat
Det startede egentlig godt ud med besøg af en sælger der foretog opmåling til 2 porte. Han kommer så igen senere til en kontrolmåling på min opfordring, da jeg første gang ikke var færdig med bygningen.
Får så leveret porten og alt ser jo så fint ud udadtil. Men det så også det..!! Resten af oplevelsen er op af bakke.
Starter med at finde ud af at produktionen tilsyneladende har brug mit ene portelement som morgenmads bord. Der var hvertfald fyldt med krummer fra rundstykker. Efterfølgende finder jeg så ud af at portåbner-skinne er ca 60 cm for lang så den går ind over en loftlem.
Der kommer så en montør og tilpasser den. Som og giver mig nogle wirehjul og lejeplader som der også manglede. Efter han er kørt opdager jeg så at der er en bule i det ene portelement. Pakker så nummer 2 port ud og finder ud af at der er hakker i 2 elementer. Kontakter så Nassau igen og får afvide hakkerne i port 2 er godkendt inden pak så det må man forvente. Modtager så efter en uges tid et portelement til port 1. i mellemtiden er jeg så blevet "glemt". For må selv kontakte dem angående hakkerne i port 2 som jeg ikke vil acceptere. Efter yderligere 2-3 uger modtager jeg så nye elementer til port 2. Så kan endelig komme igang med at montere port 2. Viser sig så at sælgeren har målt 11,5 cm forkert. Hvilken vil sige at fjedre og motor og alt det ikke kan monteres på væggen som aftalt og bestilt. Men skal derimod monteres for enden af skinnerne.
Hvilket jeg ikke syntes om, men desværre er noget jeg må leve med takket være Nassau.
Eneste kompensation for DERES fejl var at de kunne montere port 2 færdig.
Om jeg vil anbefale Nassau til andre: NEJ
UPDATE:
Ved ikke helt hvad man skal bruge dette svar til:
Vi har leveret en industriport, som manglede få dele. Derfor har vi haft en montør forbi til at færdiggøre din installation.
Dette kunne have været undgået, hvis du havde ladet NASSAU stå for montagen fra start
overstående svar ændre jo bare ikke på at i har målt 11,5 cm forkert som gør at jeg skal leve med at fjedrene og motor skal hænge godt 7 meter oppe i luften og skygge for mine lamper. Havde jeg fået af vide at der var for lidt plads, var porthøjden ganske enkelt blevet reduceret da det var meget vigtigt for mig at fjedrene kunne hænge på VÆGGEN.

Réponse de NASSAU Garageporte Privat
Jeg har da alligevel aldrig oplevet noget lignende :-) Sjældent oplever man så serviceminded firma... Havde et par opkald til firmaet inden bestilling og endte med en søndag at sende en mail om at jeg var klar til bestilling,, mandag morgen kl 08.00 bliver jeg ringet op. Jeg vil gerne have have nassau til at opmåle og levere. Grundet ferie havde de ikke nogle opmåler på job og jeg siger at vi så bare venter med forståelse for at det er midt i ferie perioden..... En time senere får jeg et opkald igen om at de har en Montør i området der vil være behjælpelig med opmåling :-) Og wupti så er det målet op og bestilling foretaget,,,,, og selvom det er midt i ferie periode bliver port både leveret og opsat indenfor de lovede 3 uger, det er squ go' stil og service. P. S alle jeg har haft kontakt med på kontoret, chauffør montører har været positive og meget serviceminded. Kan kun give de allerbedste anbefalinger til dette firma og er fuldt tilfreds med på priser på port, levering og montering, dejligt med faste priser så det ikke kommer nogle overraskelser. Får jeg brug for en port mere kan jeg kun sige "I'll be back"

Réponse de NASSAU Garageporte Privat
Er man handymand er det igen sag selv at montere en Nassau garageport.
Hurtig levering, fremragende indpakningen som tåler skybrud.
Monteringen er fint beskrevet i vejledningen og små filmklip på hjemmesiden, jeg brugte en weekend på opgaven som var lidt tricky pga mit loft var skrå.
Kvalitet hele vejen rundt selv fjernbetjeningen er lækker og så er portelementerne i aluminium ikke noget galvaniseret blik.
Motorstyringen kører næsten lydløs med soft start og stop.
Kan kun anbefale dette produkt.

Réponse de NASSAU Garageporte Privat
Har fået leveret og isat 2 porte.
Alt funker som det skal.
Kanon kvalitet.
Får min bedste anbefaling med på vejen
Tak Nassau (Anders)
Super super service. Port ville ikke lukke. Ringede kl 9. Kom igennem på 2 min. Kl. 13 samme dag havde de mand ude og fixe og ringede på før og efter og gav status. Imponerende👏
Har købt en 5m lang garageport,
Tak for en god service!! fra start til slut! Fantastisk product ift. kvalitet og pris.
Tak til alle jer i Odense :)
Super oplevelse at købe min garageport hos Nassau. Nemt og enkelt at designe og bestille garageporten via webshoppen. Jeg kan helt klart anbefale Nassau!
Har købt 2 garageporte Hos Nassau. De havde både et godt udvalg i farver og typer. Vi har nu fået installeret portene, og det blev gjort med stor professionalisme, han havde også tænkt på tømrene der kommer efter og sat små afstandsklodser der letter montering af Troltekt loft.
Alt i alt god service både i købsfasen og monteringsfasen, og nogle flotte porte
Bestilt for nogle år siden en Nassau garageport incl. måltagning samt montering. Da vi ønskede en kvalitets port, valgte vi Nassau efter anbefaling - Dette har vi aldrig fortrudt. Vores port fungerer som den skal, sommer som vinter - Den har aldrig svigtet os.
Havde for ca 2 måneder siden, et mindre problem med et monteret beslag på porten. Jeg tog derfor nogle billeder og sendte disse til Nassau. Modtog samme dag en mail om, at Nassau ville se på billederne og vende tilbage.
Ganske få dage efter modtog jeg en ny og opfølgende mail om, at et nyt port element allerede var sat i produktion ville blive skiftet snarest.....og naturligvis uden beregning.
Montøren som skulle skifte det ene port element oplyset, at mine billeder var rundsendt til alle Nassau montører for, at vise hvordan det beslag IKKE skulle monteres.
Det er kvalitets sikring på meget højt niveu -
Tusinde tak Nassau for jeres vilje til, at gøre os kunder glade og tilfredse. Vi er tilfredse - meget tilfredse.
Hvis jeg på noget tidspunkt, igen skal bruge en ny garageport, så vælger jeg uden tvivl en Nassau port igen - kan varmt anbefales.
Med de bedste kunde hilsner fra en tilfreds Nassau kunde
Mvh Jan fra Skagen
Har bestilt port 1 gang og er på vej til at bestille igen, hurtigt leverings tid og næsten samme pris som billig porte bare noget mere expertise at hente samt et bedre produkt. Min bror og jeg fik monteret porten på en dag og alt passede bare og det var lækker kvalitet. Alt i alt ingen ko på isen og deres salgs afdeling gør alt hvad de kan for at hjælpe. Mvh Casper bjørn Jensen
Porten blev monteret af Nassau og den fungerer perfekt,
god service.

Réponse de NASSAU Garageporte Privat
Nem ordre behandling, lidt at opmåle, fine demo vidoer, levering til tiden. Har selv monteret, lige til at gå til. rigtig nem brugsanvisning. Kan kun anbefale dette kvalitets produkt.

Réponse de NASSAU Garageporte Privat
En savoir plus sur les différents types d'avis.