Det var en godoplevelse at være i denne biograf. God atmosfære, venligt personale. Luksus sæder, og rigtig god lyd. Og hold da op, var der 10 sale. Skønt med mange forskellige tidspunkter filmene går... Voir plus
Lisez les avis des autres
En dejlig biograf hvor stemningen her helt som den skal være, og så har de nogle super lækre biografsale. Et par med lækre liggestole, deres 4DX 👍 Eneste minus (som nok gælder alle biografer): sto... Voir plus
Det var ved at være noget tid siden, jeg sidst havde været i biffen, så der var sket en del nyt i biografen i Odense siden sidst. På den positive side er de nye sæder virkelig gode. På den anden... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tilpas temperatur og tilpas lyd niveau, dejlige behagelige sæder og smilende personale.😊Jeg vil til enhver tid anbefale denne biograf fremfor andre biografer, det er helt sikkert.😉 Når jeg skal i bi... Voir plus
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Nordisk Film Biografer er Danmarks største biografkæde med 23 biografer og ca. 20.000 dejlige bløde biografstole! Hvert år tager vi i mod ca. 6 millioner biografgæster i Danmark. Alle biograferne er udstyret med den bedste og mest moderne teknologi, som er med til at sikre, at filmoplevelsen er helt i top. Derfor kan du selvfølgelig i Nordisk Film Biografer se film i digital 3D, 4K og 48 billeder i sekundet. I flere af vores biografer, har vi ligeledes udstyret alle sale med toplækre luksusstole, hvor du selv kan indstille din stols fod- og nakkestøtte.
Coordonnées de contact
Mosedalvej 14, 2500, Valby, Danemark
- 70 13 12 11
- support@nfbio.dk
- nfbio.dk
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Håbløse forfilm til målgruppen
Vi var i dag i Falkonér Bio med vores 3-årige søn for at se Da Mumbo Jumbo blev kæmpestor - en film, der meget eksplicit er målrettet de helt små børn.
Hvad der skulle have været en hyggelig og tryg oplevelse endte dog som det stik modsatte, da forfilmene både indeholdt trailers til de kommende "Minions & Monsters" og "Vaiana"- begge film, der både ift. officielle råd ("frarådes børn under 7 år") og indhold slet slet ikke egner sig til så små børn.
Resultatet var selvfølgelig, at vores sønblev vildt bange og måtte hastes ud af biografen, og at han nu, selv efter vi er kommet hjem, stadig taler om, hvor bange han blev.
Det er simpelthen ikke godt nok, Nordisk Film, at I ikke overvejer målgrupperne til jeres forfilm, og det især ikke når hovedfilmen så eksplicit er rettet mod de helt små.
Ud over at vi spildte tre biografbilletter, juice, popcorn og slik, har vi nu også et barn, der går skræmt rundt og taler om de monstre, Minions-forfilmen svælgede i, i stedet for at have haft en hyggelig oplevelse. Det må simpelthen kunne gøres med markant større omtanke.

Nordisk film bio Aarhus
Eneste minus (som nok gælder alle biografer): stop nu med alle de reklamer for spilvirksomheder!!
Lækre sæder 😊
Lækre sæder, hyggelig atmosfære i hele biografen og unge ansatte som i høj grad bidrager til en god stemning 🥰
Helt klart min foretrukne biograf.

Réponse : Nordisk Film Biografer A/S
Jeg var fredag inde og se Mario film i…
Jeg var fredag inde og se Mario film i Viborg som hed fotorama førhen, med min datter og søn.
Vi elsker at gå i biffen og gør det så tit vi kan og har råd, for her kommer mit sure opstød, det er ikke alle mands eje at kunne gå i biffen mere.
Vi købte bland selv slik som koster 18kr pr 100g nu, men hvis det nu så bare var frisk slik kunne jeg nok over leve det, men når børnene ikke kan spise det det da det var så hårdt jeg jeg næsten ikke kunne så synes jeg det er sindssygt.
Hvis vi alle fem skal i biffen nu så koster det os godt 650 kr bare for billetter og så kommer der slik og sodavand
Biografen er ikke længere en sted for alle men et sted for dem der har råd.
Den enlige far eller mor har ikke en chance samt heller ikke bedsteforældre.
Synes det skulle taget op højere oppe.
Mere salg vil komme hvis folk har råd.
Go dag.

Falkoner Bio var skønt!
Vi var i Falkoner Bio. Så god oplevelse. Plads, gode sæder og super imødekommende personaler! Dejligt!

Réponse : Nordisk Film Biografer A/S
En rigtig dejlig oplevelse både af lyd…
En rigtig dejlig oplevelse både af lyd og af plads mellem sæderne.
Venlig personale og gode parkeringsmuligheder.

Réponse : Nordisk Film Biografer A/S
Sødt og imødekommende personale og…
Sødt og imødekommende personale og hyggelig atmosfære
deres køn system ligner noget fra 1900-tallet
der jeg var i biografen Ja så lige inden film startede og der var der nogle spil som hedder BioSpil man kan spille en film starter og når man har satte sættet de tal der står på skærmen da jeg havde gjort det spurgt app efter hvor gammel jeg er og Hvad for en måned er jeg født i, og hvad for en dag og og så skulle man vælge køn og så er der kun to køn at vælge imellem man kan ikke engang vælge andet, det er meget irriterende at man ikke kan vælge non binær eller andre ikke binære køn

False advertisement
De lever ikke op til deres egne reklamer. Der blev lovet merch som skulle være til salg, men der var ikke engang halvdelen af hvad der bliver reklameret med.
Og kiosken var simpelhen for klam. Der havde været bedre forhold af sælge deres produkter fra et toilet på banegården.
Nordisk film centralen har sagt at INGEN har fået den fulde merch som der er blevet reklameret med. + at komme for at se film nr 3 på premier dagen, det viser hvor useriøs nordisk film biografers indkøbs sektor er. HVIS det var tilfældet at der skulle være udsolgt. (Men som overnævnt, så er dette ikke tilfældet, da INGEN af Nordisk film biografer har fået den fulde merch hjem, som er blevet lovet) ren og skær useriøs og dybt uprofessionel

Generelt en god oplevelse
Jeg kan kun skrive om biografen i Hillerød, da det er den eneste Nordisk Film Biograf jeg har prøvet.
Den nye biograf i Hillerød er super flot og super lækkert indrettet.
Der er meget god plads i salene og stolene er meget komfortable.
Billede og lyd er i top, det er langt fra alle biografer der er gode nok til at styre lydniveauet, men det kan de i Hillerød.
Grunden til at jeg kun kan give 3 stjerner er at det desværre ikke er første gang, at vi har oplevet at personalet er gået i gang med oprydning/rengøringen inden filmen er helt færdig.
Der er tit ekstra klip efter filmene i dag, og da det ikke er billigt at gå i biografen, vil jeg ha lov til at se filmen helt færdig uden forstyrrelser.
Det må I kunne gøre bedre!
Det er det eneste jeg kan sætte en finger på, men for mig betyder det meget.
God biograf
Jeg er rigtig glad for biografen og ville ønske jeg havde råd til at komme der oftere. Jeg benytter primært biografen i Kennedy Arkaden i Aalborg, da den ligger godt i forhold til offentlig transport og cykel. Desuden har den luksus sæder, som gør oplevelsen endnu bedre.
Grå guld bio med kaffe og kage er et…
Grå guld bio med kaffe og kage er et fint koncept!
Kan kun anbefale at gå i biffen inden…
Kan kun anbefale at gå i biffen inden kl 11.00.
For 90 kr får du film, caffe latte og croissant.
Super tilbud, jeg kommer til at bruge meget mere!!!!!
God service og lækre popcorn 🍿
God service og lækre popcorn 🍿
Og så vil jeg klart anbefale alle at prøve luksus sæderne - de koster lidt mere men er det hele værd. Det eneste der manglede var et tæppe og en lille pude, så havde det været top luksus 🥳
Falsk markedsføring
Sidder her nu med min søn og skal se Mario filmen. Han havde håbet på en Yoshi-figur som filmen er markedsført på, kommer ind på premieredagen og figuren er allerede udsolgt fordi man lader folk købe dem frit og scalpe dem på nettet til syge overpriser. Ikke godt nok. I nedestående svar, argumenterer NFB for, at populære varer ikke kan være tilgængelige på alle tidspunkter. Vi var der på premieredagen, men NFB sælger frit til alle, man behøver ikke engang købe billet til filmen. Det er måske en dum strategi, når det betyder, at børn får en dårligere oplevelse, fordi voksne køber figuren og sælger den til over 500 på nettet. Måske skulle man hjælpe de kunder der rent faktisk støtter op om biografen og køber billet til filmen.
Nogle havde endda købt allerede mandag, to dage inden premieren. Elendigt hele vejen igennem og nedenstående svar er så mekanisk og mangelfuldt, at man kun kan grine.

Réponse : Nordisk Film Biografer A/S
Utryg og ødelagt tur i biografen
Vi har netop været i biografen i Køge for at se en film kl 21:30 den 31 marts. Desværre var der fire unge mænd med anden etnisk baggrund på række 4, som desværre ødelagde oplevelsen for alle os andre. Deres chikanerende og utryghedsskabende adfærd, inkluderede blandt andet at svine de andre gæster til, at råbe, at danse foran lærredet og at se videoer på TikTok på maks lydstyrke. Den unge kvindelige medarbejder, der var alene på arbejde, klarende det flot og fortjener den største ros. Dog bliver ledelsen nød til at iværksætte tiltag for at beskytte os gæster og ikke mindst deres unge medarbejdere.

Réponse : Nordisk Film Biografer A/S
Nordisk Film Biografer I forfald - fortidens storhed er en saga blot.
Jeg var i NF’s flagskib Imperial, hvor jeg loyalt er kommet for at se alle de større film siden Jurassic Park i start 90’erne. Jeg kan nu konstatere, at tiden virkelig er løbet fra NF, som på ingen måde er konkurrencedygtige på biografoplevelsen. Og det til trods for, at Imperial er flagskibet. NF er velkomne til at kontakte mig for en opskrift på, hvordan de kan komme ind i kampen.

Réponse : Nordisk Film Biografer A/S
Odense NF bio er bedst i byen
Odense NF bio har landets bedste café/loungeområde. Personalet er meget søde og serviceminded.
Sal 1 er en god oplevelse med god lyd!

Fantastisk biograf
Fantastisk biograf, super gode sæder, venligt og smilende personale,

Réponse : Nordisk Film Biografer A/S
Altid venligt personale og god stemning…
Altid venligt personale og god stemning !

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.