Njordec Avis 271

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flot sofa (Utopia) som vi nu har haft i 3 uger. Vi besøgte showroom inden køb og fik god vejledning, hvor vi også prøvede at “bygge” den opstilling vi ønskede der inde. Levering på aftal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super tilfreds. Christian var super god til at hjælpe over mail, og det er generelt rart, at man kan komme i direkte kontakt. Leveringen var hurtig og nem at koordinere med Njordec, sofaen va... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vil gerne returlevere vare, men de er ikke til at komme i kontakt med. Njordec har en politik om at hvis man gerne vil returlevere en vare skal man kontakte deres kundeservice. Vi har kontaktet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sælgeren Christian var meget informativ og nem at tale med. Vore møbler kom allerede efter 5 uger. Man sidder godt i sofaen. Den er meget flot og passer godt i stuen. Jeg anbefaler firmaet. Leveringen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Online salg af møbler designet af Njordec. Gå på opdagelse i vores online kollektion og find det næste møbel til dit hjem.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Først ingen svar/kommunikation.

Først ingen svar/kommunikation.
Dernæst forkert svar.

Hej Christopher,

Jeg kan se dit sofabord blev leveret i lørdags, men vi har umildbart ikke modtaget nogen besked fra dig siden da.

Jeg har forsøgt at række ud til dig i dag for at høre nærmere hvilket svar du mangler.

Vi snakkes ved :)

Utopia er super god

Levering på aftalt dato - dog manglede et modul, som blev leveret hurtigt efter! (Det var ikke Njordecs fejl, da de ikke selv havde modtaget fra deres leverandør - det kom allerede 1,5 uge efter - og vi har været godt informeret)

Alle møblerne er flotte og i smukt funktionelt design. Vi er meget glade for vores valg af Utopia sofaen og har mange komplimenter fra gæster. Denne sofa kan let flyttes med når vi engang flytter, da modulerne er nemme at vende og samle, så man kan ændre opstilling. (Krokodillenæb som skrues på så de griber helt tæt mellem to moduler)

Det værste ved vores køb er at det er blevet aaaaalt for nemt at støvsuge under sofaen og vi nu overvejer robotstøvsuger efter vi har set at den kan komme gennem. Alt er gennemtænkt fra materialer og design til funktionalitet i hverdagen

3 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Vil gerne returlevere vare men de er ikke til at komme i kontakt med

Vil gerne returlevere vare, men de er ikke til at komme i kontakt med.

Njordec har en politik om at hvis man gerne vil returlevere en vare skal man kontakte deres kundeservice. Vi har kontaktet deres kundeservice men kan ikke få fat på dem.
Det er ret frustrerende og virker utroværdigt nu, hvor vi har brugt mange penge på et nyt sofabord, som ikke er som forventet.

Vi afventer stadig deres svar.

14 juin 2026

Hej Linnea,

Jeg beklager meget vi ikke nåede at komme retur på henvendelsen i går.

Jeg har nu svaret jer og i melder blot tilbage med en dato i ønsker at få afhentet eller ombyttet sofabordet.

Så får vi det arrangeret.

Lad mig høre fra dig 😊

Fik oplyst levering mellem kl 17-21

Fik oplyst levering mellem kl 17-21, men jeg ville få en varsling 30 min før. Jeg bliver ringet op, da chaufføren er 3 min fra min bopæl. Jeg har desuden kun fået leveret halvdelen af sofaen og har ikke fået oplyst, hvornår resten kommer. Jeg forventer hurtigt svar og levering snarest inkl opbæring. Vh. martin

Hej Martin,

Jeg har netop været i kontakt med fragtfirmaet og de lover at de får leveret den anden halvdel indbåret fra på mandag af.

Jeg har også skrevet til dig direkte så vi kan aftale nærmere hvornår det passer dig :)

Top kundeservice

Jeg er super tilfreds.
Christian var super god til at hjælpe over mail, og det er generelt rart, at man kan komme i direkte kontakt. Leveringen var hurtig og nem at koordinere med Njordec, sofaen var pakket godt ind og står nu super pænt.
Hele vejen igennem god oplevelse.

Réponse de Njordec

Tusinde tak Anders, præcis som det skal være :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Ingen svar og ingen levering

Jeg må sige at jeg er målløs over, hvor dårlig en kundeservice man bliver udsat for her.

Leveringstidspunktet er overskredet med de 7 dage, og der gav anledning til, at jeg skrev til dem på mail hvad status var. Den mail har jeg ikke fået svar på endnu, som er 4 dage siden i skrivende stund.

Jeg skriver til dem, på deres chat igår, hvor de bekræfter og beklager at leveringen ikke er kommet frem og de vil følge op på det. Jeg spørger om de vil tage fat i mig igen når de har fundet ud af det... Dertil har de lukket af for kommunikationen på chatten, og heller ikke kontaktet mig på mail eller telefon.

Ekstrem dårlig oplevelse.

11 juin 2026

Hej Mads,

Jeg beklager rigtig meget at det tog nogle dage at få reddet ud i hvad der var sket med dit sofabord.
Jeg har igen skrevet til dig idag og vi sørger selvfølgelig for at få leveret hurtigst muligt den dag det passer dig :)

Betalte ekstra for levering efter kl. 15 – blev ignoreret to gange

Jeg bestilte stole hos Njordec og valgte en leveringsdato flere uger frem i tiden. Samtidig betalte jeg ekstra for levering efter kl. 15, så jeg kunne være hjemme til at modtage dem.

Først fik jeg besked om levering på den aftalte lørdag, men på selve dagen blev leveringen udskudt.

Derefter blev der forsøgt levering tirsdag formiddag omkring kl. 10.30, selvom jeg havde betalt for levering efter kl. 15. Da jeg ikke var hjemme, oplyste chaufføren, at stolene ville blive sendt retur.

Fredag eftermiddag fik jeg så besked om endnu et leveringsforsøg lørdagen efter, altså en uge senere end den oprindeligt aftalte leveringsdato. Også denne gang blev leveringen forsøgt gennemført længe før kl. 15, nemlig kl. 10.54.

Stolene endte kun med at blive afleveret, fordi nogle naboer lukkede chaufføren ind i opgangen, hvorefter pakken blev stillet i stueetagen.

Jeg har derfor betalt ekstra for en specifik leveringsservice, som ikke blev overholdt én eneste gang.

Forløbet har været frustrerende fra start til slut, og jeg kan på ingen måde anbefale at handle hos Njordec.

30 mai 2026

Hej Magnus,

Mange tak for feedbacken som jeg vil tage med videre til fragtfirmaet.

Jeg har igen forsøgt at række ud til dig, da vi ikke har hørt fra dig siden vores seneste besked.

Utopia puf

Købte Utopia puffen, som er i super fin kvalitet. Puffen ser lige så flot ud i virkeligheden som på billederne på hjemmesiden. Der var samtidig god service og hurtigt levering.

3 juin 2026

Hej Noela,

Mange tak for anmeldelsen og vi er glade for at kunne give en god oplevelse :)

★☆☆☆☆

★☆☆☆☆

Jeg kan se, at mange allerede har skrevet om problemer med leveringstider. Her er min oplevelse.

Jeg bestilte et sofabord den 2. maj med levering planlagt til den 26. maj. Den 26. maj kom der ingenting. Efter tre henvendelser til kundeservice fik jeg at vide, at bordet simpelthen ikke var blevet sendt fra lageret.

Efter flere diskussioner om en ny leveringsdato blev vi enige om den 1. juni. Men heller ikke denne dag blev der leveret noget, og ingen kontaktede mig. Da jeg selv ringede til logistikfirmaet BFT, fik jeg besked om, at leveringen var udsat til den 3. juni. Da jeg spurgte hvorfor, lød svaret: "Det må du spørge Njordec om."

Jeg bor alene og er nødt til at tage fri fra arbejde for at modtage leveringer. På grund af Njordecs manglende planlægning og kommunikation har jeg allerede spildt to arbejdsdage.

Dette er uden sammenligning den dårligste kundeoplevelse, jeg har haft i Danmark efter mange års onlinehandel. Fejl kan ske, men manglende information, manglende opfølgning og brudte løfter to gange i træk er simpelthen ikke acceptabelt.

Kan ikke anbefales.

P.S. Jeg har stadig ikke modtaget varen, så det er endnu uvist, om kvaliteten lever op til prisen.

1 juin 2026

Hej Elena,

Jeg beklager selvfølgelig meget at det gik galt med leveringen og vi ikke formåede at levere på den ønskede dato.

Vi forsøger ellers at være meget fleksible i forhold til at levere på netop den ønskede dato og henviser altid til at man får løbende besked direkte fra fragtfirmaet omkring den planlagte levering.

Jeg kan se dit bord blev leveret og håber du er blevet glad for det :)

Anbefales ikke

I de første måneder, synes jeg sofaen var fin og flot. Men som månederne gik, bliver jeg mere og mere træt af købet.
Når vi har gæster synes de den er flot (Ja, men den kræver også mere vedligeholdelse for at opretholde udseendet end andre sofaer vi har haft) og spørger for den er købt. Mit svar er hver gang “Njordec, men lad hver med at køb den”.

Det er nu 2 år siden vi har købt ‘Utopia sofa moduler’. Skummet efter lidt måneder faldet meget sammen og træ rammerne blev mere og mere tydelige. Nu følelse det som træ med stof på i siderne. Derudover erfaret vi at stoffet bestemt ikke er lige så slid stærkt som beskrevet. Lad os bare sige at den skal finpudses oftere end hvad man vil forvente.

Da vi skulle købe den. Havde vi lavede en aftale om at vi skulle se den i showroomet (aftale, som i på en bestemt dag og tidspunkt), da vi kommer er der låst og vi ringer og ringer og venter i jeg ved ikke hvor lang tid. Ender med vi kører hjem igen (1 times kørsel hver vej). Hvorfor vi ender med at købe det, er et virkelig godt spørgsmål 🥴

28 mai 2025

Réponse de Njordec

Hej KM, det stemmer bestemt ikke overens med det der kan forventes af vores sofaer. Så hvis det stemmer skal vi have fundet en løsning. Du må meget gerne give dig til kende med lidt oplysninger eller sende os en mail med lidt billeder, så får vi rettet op på det :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Det kunne være så godt…

Det er lidt lige som at have den ene hånd i isbad og den anden i kogende vand - gennemsnitligt er det godt. Hos Njordec er kvaliteten af møblerne til fem stjerner, men kvaliteten af kommunikation til en. Nogen burde hjælpe dem med at dimensionere produktionen og indføre et helt almindelige kundeservicesystem.

21 mai 2026

Hej Laust,

Mange tak anmeldelsen og rådet, det tager vi selvfølgelig til eftertanke :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Sælgeren Christian var meget informativ…

Sælgeren Christian var meget informativ og nem at tale med. Vore møbler kom allerede efter 5 uger. Man sidder godt i sofaen. Den er meget flot og passer godt i stuen. Jeg anbefaler firmaet. Leveringen forløb fint.

21 mai 2026

Tusinde tak Signe!

Noté 2 sur 5 étoiles

Not all products are at the showroom!

The website is not clear if a certain product would be displayed/available at the showroom. We drove all the way to the showroom in Aarhus and were told that Meta series of furnitures aren’t Njordec own production therefore they aren’t at the showroom.

It could be a very nice and thoughtful information to mention on the products which aren’t available at the showroom.

16 mai 2026

Hi Germaine,

Not sure who you have spoken to, we do indeed have some Meta items in our showroom. However we do not have the space for every variant and color unfortunately.

Super god betjening

Super god betjening

God dialog, hurtig levering, alt lige efter bogen og fik det smukkeste møbel leveret.

Et trygt sted at handle👍

14 mai 2026

Réponse de Njordec

Tusinde tak Britta, det betyder meget :)

Noté 2 sur 5 étoiles

Flere ting

Flere ting - lang leveringstid uden info. Leveret fuldstændig drivvåd pakke. Ved åbning to ridser i top pladen der er synlige. Ikke godt nok for et nyt møbel og til den pris.

6 mai 2026

Hej Line,

Vi har taget kontakt til dig og finder en god løsning på det :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus