Njordec Avis 271

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flot sofa (Utopia) som vi nu har haft i 3 uger. Vi besøgte showroom inden køb og fik god vejledning, hvor vi også prøvede at “bygge” den opstilling vi ønskede der inde. Levering på aftal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super tilfreds. Christian var super god til at hjælpe over mail, og det er generelt rart, at man kan komme i direkte kontakt. Leveringen var hurtig og nem at koordinere med Njordec, sofaen va... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vil gerne returlevere vare, men de er ikke til at komme i kontakt med. Njordec har en politik om at hvis man gerne vil returlevere en vare skal man kontakte deres kundeservice. Vi har kontaktet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sælgeren Christian var meget informativ og nem at tale med. Vore møbler kom allerede efter 5 uger. Man sidder godt i sofaen. Den er meget flot og passer godt i stuen. Jeg anbefaler firmaet. Leveringen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Online salg af møbler designet af Njordec. Gå på opdagelse i vores online kollektion og find det næste møbel til dit hjem.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 87 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 3 sur 5 étoiles

Ingen kontakt

Vi har efterfølgende fået kontakt til Njordec og oplevet god service med resten af ordren.
__________________

Vi købte en Utopia sofa som vi fik leveret i fredags. Vi elsker sofaen men ønsker nu egentlig at tilkøbe et ekstra modul men vi kan på ingen måde komme i kontakt med Njordec. Trods vi talte med Christian som lovede at vi kunne vende tilbage hvis vi ville justere lidt i ordren (vi var i tvivl om sofaen var stor nok). Vi har prøvet forgæves i to dage og opnår ingen kontakt hverken på tlf, mail eller chatbot. Meget mærkelig oplevelse eftersom vi ved første kontakt havde en virkelig god oplevelse af deres kundeservice.

26 janvier 2026

Hej igen Ditte,

Jeg kan se at vi også har fået byttet puderne efter jeres ønske nu og håber alt er i orden, men savner en bekræftelse fra dig :)

____

Hej Ditte,

Godt at høre i er glade for sofaen og beklager vi ikke nåede at få svaret jer igår. Jeg kan bekræfte at vi har være i dialog i dag og antager at anmeldelsen her først er gået live efterfølgende.

Vi glæder os til at udvide jeres sofa :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan varmt anbefale at handle ved Njordec☺️

God kvalitet sofa, som ligner en der burde have været væsentlig dyrere. Rigtig fint showroom, hvor det er muligt at se møblerne inden køb og få vejledning. Vi har fået rigtig god behandling af Christian både i showroom og efterfølgende over mail/telefon. Levering fungerede rigtig godt og vi har endda bestilt et ekstra modul samme aften, som vi fik leveret de første moduler og som allerede kunne leveres 2 dage senere. Kan varmt anbefale at handle ved Njordec☺️

20 janvier 2026

Bedste webshop til møbler

Super webshop med nogle fantastiske lækre møbler og hvor man får meget værdi for pengene, det er nu anden gang jeg køber fra dem og begge gange har alt bare været tip top service, så helt sikkert også her jeg handler næste gang 😁

19 janvier 2026

Jeg giver 5 stjerner

Jeg giver 5 stjerner. Købte en tv skænk, som så desværre ikke var i det lyse eg som vi ellers har. Skrev en mail ang. Returnering og det var ikke noget problem. Så vil vender tilbage en anden gang.

20 janvier 2026

Skuffet

Skuffet. Bestilte en sofa. Hørte ikke mere fra dem. Efter 10 dage skriver jeg så en mail, og de fortæller mig at farven er udsolgt, hvilket ikke stod på hjemmesiden.

Vi aftaler så at jeg afventer på den rigtige farve kommer på lager igen, også vil de få den sendt afsted snarest muligt. Derefter hører jeg ikke mere fra dem, trods jeg har skrevet flere mails.

Elendig service?!

5 décembre 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Efter gentagne gange ikke at kunne få…

Efter gentagne gange ikke at kunne få de møbler, jeg oprindeligt ønskede, fordi de konstant var udsolgt og der ikke var mulighed for venteliste, valgte jeg at bestille nogle andre møbler hos Njordic. Møblerne er meget smukke, og jeg bestilte dem med lørdagslevering, da det passede bedst for mig.

En aften modtog jeg dog en besked om, at møblerne ville blive leveret dagen efter mellem kl. 8 og 12 – altså på en hverdag. Jeg var derfor nødt til at ændre min arbejdstid. På selve dagen fik jeg så besked om, at leveringen alligevel ikke kunne gennemføres. Irriterende, men jeg tænkte, at der nok var sket en fejl, da det jo ikke var lørdag.

Nogle dage senere modtog jeg igen en besked om levering – igen på en hverdag. Denne gang kunne jeg ikke ændre min arbejdstid, så jeg kontaktede fragtfirmaet, som oplyste, at møblerne var på vej, men heldigvis kunne stilles i min carport.

Jeg har intet hørt fra Njordic undervejs i forløbet. Det kan virke som småpenge, men jeg har faktisk betalt ekstra for lørdagslevering, som jeg aldrig fik.

Jeg er glad for møblerne, men hele leveringsforløbet har været meget underligt og uprofessionelt, og kommunikationen fra Njordic har været mangelfuld.
Mine møbler blev leveret den 11/12-25

11 décembre 2025

Hej Kira,

Godt at høre at møblerne i det mindste lykkedes med at blive leveret og at du er glade for dem :)

Jeg er meget ked af først at læse om forløbet her, da jeg ikke kan se vi har fået nogle henvendelser angående din levering. Så jeg kan kun forklare det med at vores transportør har haft en meget hektisk periode efter black friday.

Vi får desværre ikke indsigt i kommunikationen du har haft direkte med vores transportør og som sagt har de nok desværre været så presset at det gik ud over servicen.

Jeg tager kontakt til dig så vi kan få udlignet fragtudgiften du har betalt for, men ikke fik.

Sofa Returnering

Kære Njordec
Jeg må prøve her.

Ordrenummer 99993996

Jeg skrev en mail til jer for cirka en uge siden vedrørende returnering af min sofa, men jeg har endnu ikke modtaget svar.

Jeg vil derfor gerne bede jer vende tilbage hurtigst muligt med information om, hvordan vi kommer videre med returneringen.

4 janvier 2026

Hej Qasem,

Beklager vi ikker er kommet tilbage til dig tidligere. Der har været feriedage omkring nytår. Jeg har netop skrevet ud til dig, så skal vi nok få styr på sagen :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Øv virkelig øv oplevelse.

Jeg har d. 10/12 bestilt nogen spisebordsstole - dog har jeg INTET hørt siden da.
Virker som snyd og bedrag / rigtig ærgerligt. Næste skridt må være indsigelse i banken.

10 décembre 2025

Hej igen Mikala,

Der skulle meget være styr på sagen, men vi savner en bekræftelse fra dig!

____

Hej Mikala,

Det skal jeg beklage, kan dog ikke se vi har modtaget beskeder fra dig heller.

Men jeg har skrevet ud til dig så vi kan aftale at få stolene leveret så snar det passer dig bedst :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fik sofaen (Utopia) tre dage efter…

Fik sofaen (Utopia) tre dage efter bestillingen og den er simpelthen så flot. Kvaliteten er bedre end forventet. Kan varmt anbefale Njordec. Ja faktisk har jeg valgt også at købe et sofabord hos dem, så det bliver så fedt med et kvalitets match til sofaen.

11 décembre 2025

Hej Jens,

Så dejligt at høre og vi er glade for at kunne leve op til forventningerne :)

Personlig og professionel service

Rigtig god service. Der var lidt udfordringer med forsendelsen men deres måde at håndtere det på var helt i top. Hurtig og personlig. Kan varmt anbefale Njordec

10 décembre 2025

Hej Ulrich,

Jeg kan se at din ordre er blevet leveret i dag. Jeg har også forsøgt at ringe til dig og skrevet en besked til dig for at følge op på det.

Tænker måske din anmeldelse her har været forsinket ellers snakkes vi ved snarest :)

Noté 5 sur 5 étoiles

super fint møbel jeg modtog af…

super fint møbel jeg modtog af fragtmanden, som ringede ca. 30 min før han kom. Han hjalp endda med at få det ind i stuen - dejlig service♥️🙏.
Selve skænken er lækker udført og det virker til den er i en rigtig god kvalitet.

9 décembre 2025

Tusinde tak Rasmus, det er varmer med så fin en tilbagemelding <3

Sofabord

Bordet, vi købte lever helt op til forventningerne
Leveret som lovet

8 décembre 2025

Réponse de Njordec

Hej Helle, dejligt at høre og vi er glade for at kunne levere :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super smukt møbel er langt smukkere end…

Super smukt møbel er langt smukkere end forventet og super flot Finish.
Møbel kom ret hurtig leveret lige til døren og god indpakning.
Fik besked inden den blev leveret.
Giver top stjerne da alt har været perfekt👌

1 décembre 2025

Hej Dorte, tusinde tak og så super dejligt at få top stjerne <3

Vi håber at kunne levere næste gang der bliver behov :)

Fantastisk service

Fantastisk service 😊

3 décembre 2025

Hej Irina,

Beklager vi ikke nåede at få svaret dig i fredags, vi har haft enormt travlt her efter blackweek.

Jeg har netop skrevet direkte til dig om du har nogle billeder eller yderligere forklaring. For du kan selvfølgelig gøre brug af din gratis returneringsret.

Men vi vil gerne modtage nogle billeder eller en form for uddybning på hvad du synes dit møbel fejler.

Jeg ser frem til at høre fra dig :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus