Super flot sofa (Utopia) som vi nu har haft i 3 uger. Vi besøgte showroom inden køb og fik god vejledning, hvor vi også prøvede at “bygge” den opstilling vi ønskede der inde. Levering på aftal... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg er super tilfreds. Christian var super god til at hjælpe over mail, og det er generelt rart, at man kan komme i direkte kontakt. Leveringen var hurtig og nem at koordinere med Njordec, sofaen va... Voir plus
L'entreprise a répondu
Vil gerne returlevere vare, men de er ikke til at komme i kontakt med. Njordec har en politik om at hvis man gerne vil returlevere en vare skal man kontakte deres kundeservice. Vi har kontaktet... Voir plus
L'entreprise a répondu
Sælgeren Christian var meget informativ og nem at tale med. Vore møbler kom allerede efter 5 uger. Man sidder godt i sofaen. Den er meget flot og passer godt i stuen. Jeg anbefaler firmaet. Leveringen... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Online salg af møbler designet af Njordec. Gå på opdagelse i vores online kollektion og find det næste møbel til dit hjem.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 88 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Sublim service
Jeg købte en smuk sofa i bouclé stof fra Njordec Showroom, og fik den leveret dagen efter, sammen med gode råd om vedligehold og imprægnering af sofaen. Alt-i-alt en fantastisk ubesværet oplevelse med høj service. 5-stjerner fra mig.

Lækker kvalitet
OPDATERET!
Christian har henvendt sig og vi har fundet en god løsning på det sidste mellemværende. Vi er glade for vitrinen fra Njordec, som er af god kvalitet og smuk - jeg har derfor ændret fra 1 til 4 stjerner.
Elendig kundeservice.
Vi bestilte en vitrine, der var lidt længere leveringstid end der stod på hjemmesiden, men det var ok. Desværre var den ene låge fyldt med ridser og benene kunne ikke monteres ordentligt. Vi skrev en mail og fik hurtigt hjælp til benene og blev spurgt om vi kunne leve med ridserne på lågen, hvis vi fik kompensation i prisen - det sagde vi ok til og der blev sendt et nyt rør i den korrekte størrelse, så benene nu passer.
Men så ophørte svar på vores henvendelser og efter utallige mails, anmodninger om at blive ringet op og opringninger til Njordec, så svarer Christian ikke længere. Det er simpelthen ikke godt nok!
Vi havde faktisk planer om at udvide møblementet med flere af Njordecs produkter, men det kommer ikke til at ske med den behandling.

Réponse de Njordec
Der har været god service og hurtig…
Der har været god service og hurtig respons på kontakt under købet. Jeg havde nogle spørgsmål, manglede stofprøver, som bare blev sendt igen og ved levering havde jeg ikke trykket godkend til at den måtte efterlades udenfor, men blev blot sendt et par dagen senere

Réponse de Njordec
Kan ikke komme i kontakt med kundeservice
Vi kunne desværre ikke bruge sofaen grundet siddemålet i sofaen hvilket selvfølgelig er eget ansvar. Derfor sendte vi sofaen retur og har ikke hørt noget fra Kundeservice siden. Det er nu over en uge siden at sofaen blev afhentet og vi har forgæves forsøgt at komme i kontakt med Njordec på både mail, telefon og chat uden held, hvorfor vi nu i et desperat forsøg på at komme i kontakt skriver her. På deres hjemmeside står der, at De senest vender tilbage efter 24 timer, men det har bestemt ikke været tilfældet for os.

Hurtig og god levering
Hurtig og god levering. God kommunikation. Rigtig fin oplevelse.

Fantastisk sofabord
Fantastisk sofabord, service er fantastisk, deleverymand var enestående, godt solidt møbler virkelig god kvalitet.

Réponse de Njordec
Forsinket over 1mdr. Forfærdeligt… Kundeservicen er helt i…
Forfærdeligt… Kundeservicen er helt i bund, og kommunikationsevner ligeså. Vi bestilte en sofa omkring blackweek til levering midt januar, det blev så rykket til 31 januar, derefter 14 februar, og nu rykket til 18 februar… Jeg har taget fri fra job for at modtage sofaen begge gange, har ventet forgæves uden besked før kl 14:00 på dagen første gang, og måtte selv opsøge svar anden gang. Denne gang er undskyldning at fragt firmaerne har travlt grundet Valentinsdag. Her er altså tale om en sofa bestilt i november!
Til alle der laver en trustpilot på kommunikation/ levering af farveprøver, det er desværre ikke den service der forsætter efter produktet er bestilt.
Har bedt om telefonisk kontakt af et par omgange, dette bliver ignoreret.

God oplevelse
Vi har haft en fantastisk oplevelse indtil videre! Stofprøverne ankom hurtigt, farverne var virkelig smukke, og dejligt med fokus på kvalitetsmaterialer uden unødvendig kemi. Dialogen med Christian har været super god, og nu har vi bestilt vores nye sofa. Indtil videre har både service og kommunikation været helt i top – vi glæder os til at modtage den!

Réponse de Njordec
Super god og hurtig levering samt…
Super god og hurtig levering samt ekstremt god kommunikation fra Njordec, som sikrede sig, at jeg havde kontakt med transportøren. Møblerne var meget flot emballeret. Virkelig god købsoplevelse og virkelig flotte møbler i god kvalitet! Kan anbefale Njordec big time.

Réponse de Njordec
Vi fik hurtigt leveret vores flotte skænk. Det er en rigtig flot skænk og vi er meget tilfreds.

Réponse de Njordec
Modtog de stofprøver jeg havde bestilt…
Modtog de stofprøver jeg havde bestilt uden nogen problemer

Lækkert kvalitetsprodukter til…
Lækkert kvalitetsprodukter til fornuftig pris.
Ser og mærkes eksklusiv.
God information undervejs.

Har bestilt en sofa til Black Friday
Har bestilt en sofa til Black Friday. Fik god service da de ikke kunne levere som ventet, og fik derfor nye vareprøver hjem så jeg kunne få min sofa inden jul, hvis jeg ønskede.
Valgte at beholde mit valg og vente til midt januar. Pludselig ser jeg på hjemmesiden at levering der er udskudt og kontakter Njordec. Efter et par rykkere, får jeg svar retur, at levering er udskudt og den forventes at komme fra deres producent omkring 23. januar, og så vil de kontakte mig for levering.
I dag den 27. januar har jeg endnu ikke hørt noget på trods af jeg igen har rykket dem for svar. Jeg står uden en sofa i en ny lejlighed og er pt. Rigtigt frustreret. Fortryder lige nu mit valg af sofa ved køb hos dem.

Skuffende Service
Jeg har oplevet dårlig service. Jeg har skrevet til dem flere gange via chat og e-mail, men har ikke fået noget svar. Jeg bestilte et TV-bord den 5. januar 2025, og jeg har stadig ikke modtaget det eller fået svar fra dem. Virkelig skuffende service.

Manglende svar samt leveringsinfo
Har bestilt en sofa (13. januar)
I dag, d. 21 er der stadig ingen oplysninger om levering eller lign. Kommet.
Har ovenikøbet skrevet og spurgt hvornår vi kunne forvente afsendelse/levering, men heller ikke fået svar her.
Super kvalitet
Hurtig levering, købte Dawn TV-bord den er så fin og super kvalitet. Og så var det kun benene der skulle skrues på 😊 ikke sidste gang jeg handler hos jer🥰

Réponse de Njordec
Ingen kommunikation og ingen sofa 1,5 måned efter jeg bestilte.
Jeg bestilte en sofa Black friday. Kort efter fik jeg at vide at der var en fejl i lagersystemet så den farve jeg gerne ville have først kom hjem i midten af januar. Jeg blev tilbudt en anden farve men valgte at vente men havde et par spørgsmål. Jeg skrev for at spørge om man kunne prøve sofaen og for at høre hvornår jeg kunne forvente den. De skriver de har 1 døgn svartid men efter en uge var der stadig intet svar. Jeg rykkede og der gik endnu en uge mere før jeg fik svar men har stadig ingen information om hvornår den sofa jeg bestilte for 1,5 måned siden kommer. Jeg skrev at jeg blev nervøs over ikke at få svar og min sofa skulle komme i midten af januar hvilket er nu. Jeg bad dem ringe men jeg har stadig intet hørt retur. Det virker enormt utrygt og uprofessionelt.

Réponse de Njordec
Flot sofa og hurtig levering.
Flot sofa og hurtig levering.
Vil klart anbefale til andre.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.