Njordec Avis 272

TrustScore 4 sur 5

3,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super flot sofa (Utopia) som vi nu har haft i 3 uger. Vi besøgte showroom inden køb og fik god vejledning, hvor vi også prøvede at “bygge” den opstilling vi ønskede der inde. Levering på aftal... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er super tilfreds. Christian var super god til at hjælpe over mail, og det er generelt rart, at man kan komme i direkte kontakt. Leveringen var hurtig og nem at koordinere med Njordec, sofaen va... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Vil gerne returlevere vare, men de er ikke til at komme i kontakt med. Njordec har en politik om at hvis man gerne vil returlevere en vare skal man kontakte deres kundeservice. Vi har kontaktet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Sælgeren Christian var meget informativ og nem at tale med. Vore møbler kom allerede efter 5 uger. Man sidder godt i sofaen. Den er meget flot og passer godt i stuen. Jeg anbefaler firmaet. Leveringen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de meubles

Écrit par l'entreprise

Online salg af møbler designet af Njordec. Gå på opdagelse i vores online kollektion og find det næste møbel til dit hjem.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 88 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

KØB IKKE FRA NJORDEC

Vi har modtaget en defekt skænk i november 2024, hvor lågen ikke virker. Vi har siden november kontinuerligt forsøgt at få kontakt til Njordec med henblik på at få udbedret skænken. Kommunikationen har været begrænset, langtrukken og mangelfuld (i op til flere måneder ikke-eksisterende). Njordec har lovet at udbedre skænken, men dette er endnu ikke sket i maj 2025. Vi har siden november 2024 ikke haft skænken i brug.

Vi hæver derfor handlen. Det er under alt kritik, at der leveres en mangelfuld skænk, at kommunikationen har været langtrukken og mangelfuld, og at der efter et halvt år fortsat ikke er sket noget. Vi har givet den længste snor for at udbedre, men nu er det nok.

Jeg vil IKKE anbefale at købe fra Njordec. Man kan stå i samme situation som os, hvor man giver MANGE penge for en mangelfuld varer, som Njordec ikke tager ansvar overfor at hverken udbedre, bytte eller at tage retur. For ikke at nævne den sindssygt ringe kundeservice og korrespondance.

16 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Nu har jeg en stor hvid bøffel stående…

Nu har jeg en stor hvid bøffel stående i stuen!!! :0)
Jeg har nemlig købt en big buffalo lænestol hos Njordec og den er stor og skøn at sidde i / flyde ud i.
Det var et godt tilbud og jeg er yderst tilfreds.
Leveringen var også som den skulle være.
Njordec bombarderer ikke ens indbakke med overflødige mails - kun de nødvendige.
Jeg er glad for at kunne købe hos et dansk firma. Tak!

8 mai 2025

Hej Hanne,

Tusinde tak for anmeldelsen og vi er så glade for at høre du er tilfreds :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Elendig kundeservice og manglende tilbagebetaling

Jeg købte en Big Buffalo lænestol i beige fra Njordec.com, men modtog en defekt stol med fejl i konstruktionen. Efter at have sendt billeder bekræftede de problemet. Det var den 24.juli 2024. Da stolen ikke var på lager, blev jeg tilbudt enten en refundering eller at vente på, at samme model kom tilbage i efteråret 2024. Jeg valgte at vente.

Efter gentagne henvendelser i september, november, januar, februar og marts fik jeg først svar i marts. Her oplyste de, at stolen alligevel ikke ville komme på lager igen. I stedet tilbød de mig 40 % kompensation og en gratis puf, hvis jeg accepterede en lænestol i en anden farve. Det ønskede jeg ikke efter 9 måneders ventetid!!!!, og jeg bad derfor om at få mine penge tilbage. Jeg sendte mine kontooplysninger i marts – men jeg har stadig ikke modtaget pengene.

Siden da har det været umuligt at få kontakt med dem. De svarer ikke på mails, tager ikke telefonen, og chatten på hjemmesiden virker ikke. Kundeservice er ikke-eksisterende.

Det gør det ikke bedre, at stolen stadig vises på deres hjemmeside – godt nok som “udsolgt” – men uden information om, at den slet ikke kommer tilbage. Det er vildledende markedsføring og giver falske forhåbninger til nye kunder.
Jeg kan på det kraftigste fraråde andre at handle hos Njordec.com på baggrund af den ikke-eksisterende kundeservice.

1 mai 2025

Hej Nour,

Som vi også har bekræftet til dig, så tager din refundering blot længere tid da det var nødvendigt men en manuel overførsel, da dit kort formentligt var udløbet siden du handlede ved os. De første forsøg fejlede og vi står ved at du får dine penge tilbage som lovet.

Vi beklager at det har taget så længe men du skulle gerne have fået pengene retur nu :)

Useriøs kundeservice

Er tilfreds med købet af Arch sofa d.18. Marts . Til gengæld er jeg langt fra tilfreds med kundeservicen/ supporten. Har forsøgt at bestille ekstra puder til sofaen, via supporten og de sagde de ville vende tilbage. Det er nu en måned siden og jeg har intet hørt på trods af talrige henvendelser på Mail, online support beskeder og telefon opkald. Der er ingen respons. Virkelig ikke optimalt!!! Og af den grund vil jeg ikke anbefale firmaet, det er simpelthen for useriøst.

4 mai 2025

Hej Jeannie,

Prøv at række ud til vores kundeservice igen, vi lagerfører puder og de skal først produceres før vi kan levere dem.

Noté 1 sur 5 étoiles

Do not order from this company!!

Do not order from this company!!

I've been waiting for a sofa for 3 months, while it says on their website that it can be shipped the next day. They do not answer any emails the phone or the chat on their website. Terrible customer service.

2 mai 2025

Super hurtig levering

Super hurtig levering. Vi er meget glade for vores TV-bænk på 185 cm. God størrelse til store TV. Den er super flot og stilfuld og ligner ikke alle andre !

11 avril 2025

Hej Heidi,

Tusinde tak og hvor er det dejligt at få bekræftet at vi stikker ud fra mængden :)

Noté 2 sur 5 étoiles

For 3 uger siden bestilte vi og modtog…

For 3 uger siden bestilte vi og modtog en skænk og et skab, hvor der desværre var fejl i lågerne.
Jeg har forgæves forsøgt nu i 3 uger at komme i kontakt med firmaet - uden held - de svarer hverken tilbage på mine mails eller via chatten. Jeg har også forsøgt at ringe og telefonen bliver ikke taget.
Så virkelig dårlig service, når man først har modtaget varen

29 avril 2025

Hej Customer,

Jeg er ret sikker på vi har løst problemet med fejl på dit møbel og håber tingene er kommet på plads som du ønskede og du er glad og tilfreds :)

SUPER FLOOTTE MØBLER

SUPER FLOOTTE MØBLER.

Vi har modtaget skænk og TV bord . Overraskende nemt og samle, altid godt hvis man har 10 tommelfingre . Vi lavede 3 uger siden endnu et køb på endnu en skænk men møblet var beskadiget. Lige fået en melding på at i kommer og henter det og sender et nyt afsted 1 maj.

Ikke så meget bøvl. Det er bare god service :)

23 avril 2025

Réponse de Njordec

Hej Niklas, tusinde tak skal du have og fedt med lidt feedback!

Opdate

Opdate. Pengene er dd. Kommet retur.

14 avril 2025

Hej Kristina,

Dejligt at høre og håber i finder den helt rigtige løsning :)

Virkelig dårlig kundeservice

Virkelig dårlig kundeservice - Umuligt at få fat i kundeservice. De svarer ikke på mails. Fb-beskeder eller telefonbeskeder. Gir’ ikke besked om ekstra forlænget leveringstid. Under al kritik - og tænker, at hvis I ikke tager kontakt til mig snarest - vil jeg lave en indsigelse i min bank samt tage kontakt til Forbrugerombudsmanden, da I ikke har overholdt bestillings aftale og stadig har reserveret mine pengene hos Jer

8 avril 2025

Hej Marianne,

Jeg har umildbart ikke lige kunne matche dig med en af vores ordre. Er der muligvis bestilt i et andet navn?

Ellers ræk meget gerne ud til os via vores online chat og ikke Facebook, for at få en hurtigere afklaring. Og hvis du har et ordrenummer ville det være helt perfekt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Var lidt nervøs pga anmeldser

Var lidt nervøs pga. anmelderser men alt var helt i orden, hurtig svar på spørgsmål fra en meget sød medarbejder:) stolen kom til tiden 2 dage som han sagde og til en super pris.
Så stor anbefaling her fra:)

2 avril 2025

En rigtig skidt oplevelse

En rigtig skidt oplevelse! Får mig til at vente i flere måneder på mine 2 produkter, og da de burde ankomme på en dato jeg var blevet forsikret om, havde de kun halvdelen af ordren. Dertil var det svært at komme i kontakt, da de aldrig tager telefonen uanset hvornår man ringer, og der kan gå flere dage før man får svar på mail og chat, og det er altid halve og undvigende svar. En klar anbefaling om at undgå denne virksomhed, hvis du ønsker en virksomhed man kan regne med!

2 avril 2025

Hej Morten,

Jeg ved ikke om denne anmeldese var forsinket.

Men jeg kan igen bekræfte at vi har annulleret og refunderet din ordre som aftalt.
Jeg beklager meget at vi kun fik 1 af de 2 bestilte møbler klar til den aftalte tid og håber du finde en god alternativ løsning.

Lang og forsinket leveringstid

Fin og venlig kundeservice, men desværre absurd lang leveringstid, som bliver ved med at trække ud.
Bestilte TV-bord i midt november og blev lovet levering i december/januar.
Levereingen blev så forsinket til februar, og i slut februar blev den så igen forsinket til slut marts.
Undervejs blev jeg lovet 10% yderligere rabat grundet den lange leveringstid, men nu hvor pengene er trukket, er de 10% ikke fratrukket alligevel.
Jeg tænker det er virksomhedens egne leverandør der har store problemer, men det gør desværre ikke kundeoplevelsen bedre.

1 avril 2025

Hej Jeppe,

Jeg ved ikke om din anmeldelse her er blevet forsinket.

Men som vi også har skrevet i besked til dig så er refunderingen gået igennem og du skulle meget gerne have modtaget det aftalte beløb allerede.

Jeg håber du er glad for møblet og stadig satte pris på at vi fik tilpasset leveringen udenom din ferie. Vi gjorde alt hvad vi kunne og beklager forsinkelsen.

Super!

Super!
Vi købte vores møbler hos Njordec og har under ingen omstændigheder fortrudt købet. Vi bestilte dem I januar velvidende om at vi først fik dem leveret i marts. Tv-modulet kom endda bygget og vores vitrineskab var nem at samle med en god vejledning.
Super lækker kvalitet og virkelig flotte. Vi elsker at have dem stående i vores stue!

1 avril 2025

Réponse de Njordec

Tusinde tak Patricia, det er så dejligt at høre :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Fin service og dialog

Fin service og dialog - dog lidt længe om at svare.

Fragtfirma kom ikke den dag vi havde fået oplyst, men skrev en meget undskyldende mail og kom 2 dage efter i aftalt tidsrum.

Produktet virker som god kvalitet - tv møbel Louvre.

Desværre lidt ridser på benene - men heldigvis kunne ben vendes, så de vender ind mod væg.

31 mars 2025

Réponse de Njordec

Mange tak Cecilie, dejligt at det lykkedes og håber får lov at gøre det endnu bedre en anden gang :)

Noté 1 sur 5 étoiles

Forsvunden sofa og elendig kundeservice

Vi købte en sofa den 26. marts på deres hjemmeside og fik dagen efter bekræftet en levering den 28. marts.
Alt virkede fint og uden problemer.
Den 28. marts havde vi intet hørt om leveringen i løbet af dagen og tracking linket virkede ikke længere.
Jeg skriver til deres chat på hjemmesiden og har en korrespondance der varer 2 timer, men som består af 4 beskeder (2 fra dem og 2 fra mig) jeg har aldrig oplevet en længere svartid.
De informerer mig om, at de har haft nogle udfordringer med transportøren og at jeg “ikke skal regne med leveringen i dag, da vi ikke kan lokalisere din sofa”. (Dette er direkte citat fra korrespondancen).
Jeg prøver i mellemtiden at ringe til deres kundeservice, men ingen tager telefonen.
Jeg skrev til sidst to mails, som heller ikke blev besvaret.
Vi står nu uden sofa, uden information om en ny leveringstid og uden noget sporingslink.
Jeg håber på en forbedring i situationen, men vil være ærlig og sige, at det virker meget sort.

28 mars 2025

Hej Fleur,

Håber i nu er blevet glad for sofaen.
Beklager at det glippede med første levering og at det passede jer bedre efter vi fik præciseret leveringstidspunket :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kendte ikke denne virksomhed

Jeg kendte ikke denne virksomhed, men de havde så mange lækre ting. Jeg købte en sofa og alt gik problemfrit.
Jeg blev kontaktet af fragtfirmaet 30 min før levering og de bar tingene op på ingen tid.
Jeg handler gerne her igen.

28 mars 2025

Mange tusinde tak Zenia!

Verdensklasse kundeservice!

Vi har haft et yderst fremragende forløb med Njordec og i særdeleshed Christian, der har ydet kundeservice og kundepleje sjældent set. Udover fantastisk-flotte møbler, så får man, efter vores mening, en lige så flot oplevelse ud af at handle med virksomheden.

26 mars 2025

Réponse de Njordec

Hej Kasper, mange tak skal du have, vi sætter stor pris din anmeldelse :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus