Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Oplichters , ik krijg van Neckermann steeds een schuld die ik nooit heb gedaan met die vieze zaak Neckermann, ik heb nooit daar besteld en eisen hun geld, rotop neckerman oplichters. Ik betaal geen ce... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Na diverse onbeantwoorde mails nu maar hier hoewel dit niet mijn stijl is, maar aangezien telefonisch niet mogelijk is.... Eerst te horen gekregen dat mijn producten "morgen" verstuurd zouden worde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ouders hebben hier een douchekop besteld. Het zou binnen 1 a 2 dagen geleverd worden. Dat leek ze een prima levertijd. Helaas hebben ze vooraf geen reviews gelezen, anders hadden ze er no... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fiets gekocht, deze bleek niet goed en wil deze door Neckermann laten ophalen (dit is door hen toegezegd). Ik ben nu bijna dagelijks bezig met mails sturen, klantenservice et cetera: maar men koppelt... Voir plus

1,4

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

OPLICHTERS

Fiets besteld kon niet op tijd geleverd worden.
Daarom geannuleerd .
Zouden t geld terug storten maar na 2 maanden en vele e-mails nog niets gehad!
OPLICHTERS ZIJN HET

7 décembre 2018

32 dagen veder en nog steeds geen tv en 400 euro lichter

Neckermann is en mega mega dikke oplichters al 9 mails de deur uit gegooid geen reactie binnen gekregen facebook ben ik ook al op geblokt omdat die lafbekken te bang zijn voor de waarheid ik wil gewoon me bestelling hebben of gewoon me geld terug snotneuzen of ik kom even zelf langs dan hebben jullie iemand voor jullie neus waar jullie niet blij om woorden geloof mij ga voor niemand aan de kant en pak ik de tv zelf wel en neem ik er een gratis mee als schadenvergoeding

jullie verdienen niet eens en ster

7 décembre 2018

Oplichters!

Oplichters!

25 oktober een tv besteld, 14 dagen lever tijd. Na 14 dagen contact geprobeerd op te nemen maar geen gehoor gekregen. Uit eindelijk op 12 oktober de bestelling geanuleerd. Waarna we een aantal minuten later een bericht kregen dat hij toch niet leverbaar was en dat binnen enkelen dagen het geld terug op de rekening. Tot nu toe hebben we nog geen cent terug gekregen en alle mails die we hebben gestuurd geen antwoord op gehad terwijl ze op de site zeggen dat ze ALTIJD binnen 14 dagen antwoorden... het is dat ik geen 0 sterren kan geven anders hadden ze die gehad.

6 décembre 2018
Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering!

Maandagavond jl. scheermesjes besteld en vanmiddag geleverd. Er zat zelfs een gratis fles shampoo bij de bestelling! Hier dus een dik tevreden klant! Hopelijk blijft Neckermann op deze wijze doorgaan.

5 décembre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

NL.neckermann is een oplichtersbende.

Een fiets besteld voor 99euro bij deze internetshop.
Na geruime tijd gewacht te hebben eindelijk antwoord dat ze niet kunnen leveren en ik zal mijn geld terug gestort krijgen.
Vergeet het maar, je hoort niets meer van deze oplichters bende.
Ik stuur elke dag een email maar zonder enige reactie. Doe daarom net als ik en doe aangifte en verspreid zoveel mogelijk deze ervaring op alle mogelijke social media.
Advies: niets daar kopen!!!!!!!!!

4 décembre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

OPLICHTERS koop niets bij neckermann ik…

OPLICHTERS koop niets bij neckermann ik heb gelukkig nog de helft van mijn bestelling gekregen .Je krijgt niemand aan de telefoon en op e-mails wordt niet gereageerd. Doe in ieder geval aangifte dan worden ze misschien van het internet afgehaald .Zij misbruiken de naam neckermann.

2 décembre 2018

Rechtszaak tegen Neckermann

Ik geloof dat ik eens in Naarden ga kijken. Bij niet betaling, ga ik aangifte doen.

Het zou verstandig zijn als alle gedupeerden de krachten bundelen en een rechtszaak tegen Neckermann beginnen. Ook ik ben gedupeerde, weliswaar gaat het om slechts 50,- euro, maar toch.
Na een deel van de reviews die ik gezien heb, kan ik niet anders concluderen: dit bedrijf moet failliet. Alleen maar ellende zie ik voorbij komen. En inderdaad, het riekt naar malafide praktijken. Ik weet niet of de Belbus van Kassa al langs geweest is, maar ook dat is een optie.
De vraag is nu: hoe pak je dit aan?

2 décembre 2018
Logo de neckermann.com

Réponse de neckermann.com

Beste klant,

Uw retour gestuurde order is reeds enige tijd geleden terugbetaald. Aangezien de terugbetaling via onze betaalprovider loopt, is het mogelijk dat u onze naam niet ziet staan bij de transactie. Indien u zoekt op bedrag zou u de terugbetaling moeten kunnen vinden.

Fijne dag,

Neckermann.com Klantenservice

Noté 1 sur 5 étoiles

Geen enkele reactie of informatie!

Geen enkele reactie of informatie!
Ik heb inmiddels ruim een maand geleden een fiets besteld met een levertijd van 1-14 werkdagen. Het kan natuurlijk zo zijn dat het allemaal niet volgens plan gaat en het wat langer duurt, maar dan verwacht ik een pro-actieve houding van een bedrijf. Zij hadden mij mogen laten weten dat het wat langer gaat duren. Nadat ik een mail gestuurd had kreeg ik een reactie dat het binnen de volgende 14 dagen geregeld zou worden, maar ook dat is niet het geval geweest. Weer twee mails gestuurd maar daar heb ik helemaal geen antwoord meer op gekregen. Inmiddels een andere fiets gekocht en mijn bestelling geprobeerd te annuleren, ben benieuwd of dat wel door komt en of ik mijn geld terug krijg.
Erg slechte service!

30 novembre 2018
Noté 2 sur 5 étoiles

Aanmaakblokjes besteld op 16 oktober…

Aanmaakblokjes besteld op 16 oktober maar nog niets geleverd gekregen.

Helaasje, gelukkig was het niks duurs... Ondertussen, 7 december zijn de spullen geleverd. Waardering dus wat verbeterd maar helpdesk die niet reageert en telefonisch niet bereikbaar is niet meer van deze tijd.

29 novembre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

NIET BESTELLEN BIJ NECKERMANN !!

Jammer dat je hier pas terecht komt als je geprobeerd hebt zaken te doen met dit bedrijf. Mijn spullen geretourneerd maar na een maand nog altijd geen geld terug ontvangen. Bedrijf is telefonisch niet bereikbaar en op e-mails wordt niet gereageerd. Nog nooit zoiets slechts meegemaakt als dit bedrijf.

29 novembre 2018

Tv besteld en betaald

Tv besteld en betaald , levertijd al lang verstreken maar Neckermann levert gewoon niet, geen reactie op e-mails . Lang geleden een goede bedrijf, beloftes geven en ook beloftes houden, nu lijkt het een half van bedrog levende bedrijf te zijn

massaal aangifte doen

Mensen ik wil jullie graag allemaal oproepen om online aangifte te doen tegen neckerman
helaas kan ik hier geen link in plaatsen dus google; "wat kan de politie doen tegen internetoplichting" klik op de politie site en doe aangifte

Ik heb op 13 september 2018 een bank besteld en betaald inmiddels is et 28 november en ik heb nog steeds niks van neckermann vernomen. Ik krijg geen reactie op mijn mailtjes en bij de klantenservice krijg je een automatisch antwoord apparaat die jou een "fijne dag" toewenst. Ik ben er helemaal klaar mee. Dit is oplichterij!!

Samen staan we sterk mensen graag massaal aangifte doen tot neckermann gaat leveren!!!

1 ster is nog teveel.

1 ster is nog teveel.
airfryer besteld en niks geleverd krijgen of ergens op reageren.
dan maar aangifte doen

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb een bankstel besteld

Ik heb een bankstel besteld, ik wacht nu al meer dan 2 maanden maar geen gehoor . Heb zo vaak gemaild maar tevergeefs geen respons. Slechtste bedrijf ooit !!!
Ga het nog een keer proberen anders zal ik juridische stappen nemen en aangifte doen !

Hier nooit meer bestellen!!!!!!

27 novembre 2018

Zelfs 1 ster is te veel

Mensen bel naar 0356299970 hier nemen ze op
Lees mijn verhaal maar.

Zelfs 1 ster is te veel.
In oktober bestellingen gedaan stuk of 5 dekbedhoezen. Ik had gekozen om achteraf te betalen. Na 3 weken nog steeds niet had ontvangen heb ik geannuleerd. Ondanks mijn annuleren hebven ze toch nog opgestuurd waarvan 2 verzonden zijn sommige waren niet meer leverbaar. Tel contact geprobeerd niemand aanwezig of wordt automatisch verbinding wordt verbroken. Mail gestuurd .ondertussen iedereen op de hoogte gebracht om post niet aan te nemen zodat het vanzelf retour kon.per ongeluk mijn jongste heeft ontvangen. Eindelijk een mail. Ik zou alsnog terug kunnen verzenden op hun kosten. Ik zou een retour label nummer krijgen. Nu inmiddels weer 2 weken verder niets niets. Reageren niet op mails. En leuke is ik krijg een herinnering om te betalen. Niet voor de 2 wat ze geleverd hebben nee voor alles. Grrrrrrrr dikke nul dus. Niet doen. Als ik revieuws eerder had gelezen had ik niet besteld.

Update 4 januarie. Omdat ik geen reactie kreeg dacht ik de 2 gestuurde te behoudeb en kon ik iemand gelukkig maken met feestdagen .zelf niet behouden omsat ik via andere site nog goedkoper had besteld.maar goed via neckermann kreeg ik ondertussen 2 herinneringen dat ik snel moest betalen. Begin december had ik weer een mail gestuurd met brede uitleg dat ik die 2 wilde alsnog betalen maar dat ze mij goede factuur moesten sturen. Andwoord noppes. Geen reactie. Na de 2e herinnerings mail ben ik verder gaan uitzoeken. Ik kwam op een telefoon nummer op deze site iemand had geschreven. Ik uit wanhoop gebeld. Vriendelijke vrouw aan de lijn. Ze heeft mij direct geholpen.. ze legde me uit dat ik die andere mail mag negeren en dat ze een credit nota heeft gemaakt. En dat ik voor de 2 dekbedovertrek mag betalen. Ik kreeg direct een mail met bank gegevens. Ik zou zeggen mensen bel deze nummer 0356299970 succes.

25 novembre 2018
Noté 1 sur 5 étoiles

3 oktober besteld, nog steeds niet in huis.

Wacht al sinds 3 oktober op mijn bestelling, simpele conversie stekker van uk naar eu... Al 3 x gemaild (zonder reactie) en 2 x gebeld, waarbij er gevraagd werd of ik weer kon emailen. Toen ik mijn twijfels uitte of mijn email beantwoord zou worden, werd de klantenservice boos..

Sinds kort hebben ze een nieuw belmenu ingesteld, nu krijg je niemand meer te spreken. Zou mij niks verbazen als ze binnenkort failliet zijn....

22 novembre 2018

Fiets

Twee maanden geleden heb ik een fiets besteld op Neckermann.com. Deze is niet bij mij afgeleverd. Er is geen track en trace code gestuurd waardoor de fiets op een onbekend moment bij mij zou zijn gebracht. Deze is door een onbekend persoon terug gestuurd. Tot op heden heb ik enkele keren gemaild en gebeld over de fiets maar ik krijg geen gehoor. De redden waarom de fiets is terug gestuurd naar Neckermann is onbekend. Graag wil ik hier graag opheldering over of mijn geld terug. Slecht bedrijf met zeer slechte service.

21 novembre 2018

Slechte service

Slechte service, nu al een geruime tijd aan het wachten op mijn product ( meer dan 1 maand) , de communicatie is uiterst slecht, waarbij er bijna geen response op de email is , naar meerdere malen te hebben gemaild kregen we een antwoord terug met excuses dat het zo lang duurt maar tot heden nog niks ontvangen, het telefonisch bereikbaar zijn is een grote fabel omdat de automatische bel assistent continu automatisch doorverwijst naar hun email , waarbij je niemand persoonlijk kan spreken, zeer slechte service en jammer dat het zo moet lopen maar probeer het nog een keer en als dat niet werkt ga ik Juridische stapen ondernemen ...

20 novembre 2018

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus