Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Na diverse onbeantwoorde mails nu maar hier hoewel dit niet mijn stijl is, maar aangezien telefonisch niet mogelijk is.... Eerst te horen gekregen dat mijn producten "morgen" verstuurd zouden worde... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Mijn ouders hebben hier een douchekop besteld. Het zou binnen 1 a 2 dagen geleverd worden. Dat leek ze een prima levertijd. Helaas hebben ze vooraf geen reviews gelezen, anders hadden ze er no... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Fiets gekocht, deze bleek niet goed en wil deze door Neckermann laten ophalen (dit is door hen toegezegd). Ik ben nu bijna dagelijks bezig met mails sturen, klantenservice et cetera: maar men koppelt... Voir plus

1,4

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Oplichters

Oplichters , ik krijg van Neckermann steeds een schuld die ik nooit heb gedaan met die vieze zaak Neckermann, ik heb nooit daar besteld en eisen hun geld, rotop neckerman oplichters. Ik betaal geen cent. Viezeriken

8 mai 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Ordered a pan and got a light

Ordered a pan, it took 2 weeks to get a message that they would send it and then on the 3rd week I received a light instead of the pan. Now I have to return the light and get the refund and they want me to try to order again.

11 juillet 2020

Oplichters

Ons mama had een heel jaar gespaard om een tv-meubel te kopen... We hebben onze bestelling geplaatst en 235 Euro betaald. Het is nu 8 maanden later en hebben nog steeds niets ontvangen of ons geld teruggekregen. Bij deze wil ik jullie verwittigen dat dit echte oplichters zijn.... Plaats NOOIT een bestelling...

13 novembre 2019

Neckermann waardeloos. Bestelling van 3 maanden terug nog steeds niet ontvangen

İn maand juli een bestelling bij neckermann gedaan. Tot nu toe mijn bestelling is niet geleverd. Dus heb ik een klacht bij klantenservice in gediend. We zijn inmiddels 3 maanden verder en ik heb nog steeds mijn bestelling niet binnen en ook bedrag van €45 nog steeds niet ontvangen. Ze reageren niet meer op mijn mails. Neckermann is waardeloos en zo te lezen oplichters.

18 octobre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Één klacht gedaan naar Neckermann over…

Één klacht gedaan naar Neckermann over de zomervakantie van mijn zoon en zijn vrienden, zij zijn dit jaar op vakantie geweest in rhodos in een all-inclusive hotel het eten was waardeloos, mieren in de kamer, vuile kamers,.... Klacht mail gestuurd inmiddels al 7 weken geen REACTIE TERUG GEHAD worden gewoon niet gehoord!!

10 octobre 2019

Beste Gerda

Beste Gerda, dit gaat over de website neckermann.com en niet over de touroperator/reisorganisatie

8 octobre 2019
Noté 4 sur 5 étoiles

Ben altijd zeer tevreden geweest over…

Ben altijd zeer tevreden geweest over Neckerman ze waren altijd bereikbaar voor vragen altijd alles goed kunnen regelen. Maar moest dit jaar uitwijken naar Düsseldorf omdat Neckerman niet meer vliegt op Dalaman . Dat hebben we geweten de rolstoel was beschadigd het appartement op de 2 de etage we moesten daarom naar ander appartementen complex voor 2 nachten en daardoor heeft mijn man veel stress opgelopen en het vliegtuig werd geannuleerd en ging pas volgende dag. Vind jammer dat ze failliet zijn.

8 octobre 2019

Oplichters

Oplichters, daar bij NECKERMANN.com.
Ik denk ook maar zo,n bedrijf te beginnen, het kan in Nederland blijkt wel.
Zeer verdrietig, voor de mensen, die eerlijk zijn.
Wil je niet werken voor je geld en toch rijk worden!
Sluit je aan bij het: NECKERMANN TEAM!!
Even mailen. (Helaas ze reageren niet)

Noté 1 sur 5 étoiles

neckermann kon mijn bestelling niet…

neckermann kon mijn bestelling niet leveren dus heb ik mijn betstelling geannuleerd. Ik begreep dat mijn geld binnen 14 dagen worden terug gestort, we zijn inmiddels 4 maanden verder en het bedrag van €145 nog steeds niet ontvangen. Ze reageren niet meer op mijn mails. Neckermann is waardeloos en zo te lezen oplichters.

Slachtoffer

Ik kan me ook aansluiten bij de slachtoffers van Neckermann. Dit bedrijf dat ooit eens een respectabel bedrijf was is niet meer! Begin dit jaar stuurde ik een bestelling voor zomerkleding a 36 euro ervan uitgaande dat ik nog steeds met een respectabel bedrijf had te doen. Dat was een grote vergissing van mij. Maanden later had ik mijn vooruit betaalde bestelling nog steeds niet ontvangen. Ik mailde met de vraag waar mijn spullen bleven. Antwoord: binnen ettelijke weken kon ik het verwachten. Weken kwamen en gingen. Uiteindelijk heb ik weer gemaild mijn geld terug te willen en de bestelling te annuleren. Antwoord: Zo snel mogelijk zou mijn geld terug gestort worden. Dat was 5 weken geleden en nu nog steeds geen geld terug! Ben nu 9 maanden verder en nog steeds mijn geld niet terug!

Noté 1 sur 5 étoiles

Wanneer word dit bedrijf eens…

Wanneer word dit bedrijf eens aangepakt? Ook ik ben de dupe geworden van een bestelling dat wel is betaald, maar niet word geleverd. Het zijn grote oplichters. Mails worden niet beantwoord, en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Hier moet toch wat tegen te doen zijn?

3 octobre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Nu de aangifte compleet gemaakt doordat…

Nu de aangifte compleet gemaakt doordat de Neckermann de afspraken niet na komt. Na de vorige recensie eventjes contact gehad en op mijn laatste mails geen contact meer kunnen krijgen. EEN WAARDELOOS BEDRIJF. het zijn OPLICHTERS

1 octobre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Het bedrif leverd géén producten en…

Het bedrif leverd géén producten en geeft ook geen reakties op je emails. Heb na een paar weken een bezoek gebracht aan het bedrijf en mijn geld teruggehaald !! Zeer vreemde (onbetrouwbare) figuren die dit bedrijf runnen !!!!

1 octobre 2019
Noté 1 sur 5 étoiles

Na 3 maand nog steeds geen bestelling geleverd.

Ik wacht als sinds 31 juli op míjn bestelling. Er wordt mij steeds beloofd dat het de week erna wordt verstuurd. Helaas , na 6 mails te sturen , nog steeds niets gezien. Vrees voor mijn geld. Nu thomas Coock en aanhangselen faiiliet zijn ...
Grote gemene oplichters zijn het.

30 septembre 2019

Begin juni bestelling gedaan

Begin juni bestelling gedaan, na aantal weken en evenveel mails niets gekregen en na het lezen van hun ZEER slechte reviews, (helaas te laat gelezen) bestelling geannuleerd. Met belofte dat ik mijn geld zou terug krijgen.
Na tal van mails en beloftes nog steeds geen geld terug gekregen.
Het bedrag is niet groot, maar het gaat hem om de eerlijkheid en het principe. Koop hier nooit meer, het zijn bedriegers eerste klasse. Ze weten dat je ze toch niets kan doen.

27 septembre 2019
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus