3,7

Moyen

Répond généralement dans un délai d'un mois

Never got what I ordered

Never got what I ordered. Dropshippers stay away!

16 septembre 2025
Logo de Nobyeyewear

Réponse : Nobyeyewear

Hi Frank Bos,

Thank you for your review. I’ve checked our system and can’t find any order under your name. We also haven’t shipped any customer orders outside Denmark.

Could you please send me an email at contact@nobyeyewear.com with the email address and order number you used for the purchase, so I can look into this right away?

Best regards,

Hi Daan,

Best regards,
Ellen

Luksusoplevelse

Købte deres virkeligt fede Franco-serie og er meget tilfreds! Brillerne kom i to mega fede kasser der virkelig gør at det føles som en luksusvare man modtager og så faktisk til en ret lav pris. Derudover er de virkelig god kvalitet ift. prisen - har også et par Prada solbriller og de føles næsten ens. Jeg kommer klart til at købe flere solbriller herfra til sommeren!

19 juin 2025

Super fede solbriller

Super fede solbriller, til en skarp pris! God pasform, stilrent design og kvaliteten føles langt over prisen.
Nem bestilling og hurtig levering. Kan klart anbefales.

17 juin 2025

Super oplevelse mine nye favoritsolbriller!

Jeg købte et par Franco-solbriller fra Noby, og det er sku gået hen og blevet mine daily drivers. De ser godt ud, sidder behageligt og fungerer lige så godt til hverdag som til en tur i byen eller festival. Det er jo en no-brainer til prisen.

Jeg har før mistet alt for mange solbriller til at bruge en formue, så det her er en fed mellemting – de ligner noget dyrt, men det gør ikke ondt i pengepungen, hvis man skulle tabe dem i græsset til Roskilde. Leveringen var hurtig, og det var nemt at bestille over Instagram. Alt i alt en god oplevelse.

16 juin 2025

Godt køb

Købte et par solbriller derfra fordi jeg så dem på Instagram. Fik dem ret hurtigt og kvaliteten var udemærket.

13 juin 2025