Der gik næsten en uge før min ordre ankom. Nogle af de varer jeg bestilte manglede i pakken, og responstiden er meget langsom. Har endnu ej fået svar på min henvendelse. Bliver ikke til mere end 2 stj... Voir plus
Lisez les avis des autres
(norsk) Fantastisk kul butikk. De har et stort og varierende utvalg med overraskende lave priser! Uansett hva du skulle ønske, har de noe. Jeg var smålig usikker på butikken, men har blitt svær... Voir plus
Det ville være absolut uretfærdig at give mindre end 5 til gutterne fra NA. Jeg har personligt hentet varer fra deres lager i randers og er blevet mødt med venlighed og en lang og hyggelig fiskesnak o... Voir plus
Hej Daniel. Undskyld den sene anmeldelse, du skulle entlig have 6 stjerner, Jag har altid været super tilfreds med din service. Det kunne være sjovt at møde dig en dag ved vandet. med venlig hi... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Fluebinding, fluestænger, fluehjul og waders til de rigtige priser. Kvalitetsmærker som Scott, Sage, Rio, Simms og Waterworks. Alt fra Whiting til Futurefly hos Nordic Anglers.
Coordonnées de contact
Danemark
- nordicanglers.com
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Super service og super hurtig levering!
Det er min hidtil bedste online-shop som jeg har handlet hos. De svarer ret hurtigt på deres support-emails og de hjælper dig gerne med hensyn til hvilken flueline mm. de synes er bedst til at bruge. Der er ikke noget at pege fingre på!!! Keep the good work, Daniel! :) :)
Rigtig lækker net biks, stort udvalg og gode priser.
Helt sikkert et besøg værd og klart min favorit forretning at handle hos.
rigtig god service
Dette er den første webshop, hvor jeg har oplevet at blive ringet op efter en bestilling, fordi de lige ville høre, om jeg skulle bruge saddelen til geddefluer eller krystaller, så de kunne vælge den helt rigtige til mig. Det er fandme i orden!
Danmarks bedste fluebindings-webshop.
Kan varmt anbefale siden her, til den garvede fluebinder og lige så vel til nybegynderen!
Ikke sidste gang jeg handler der :-)
Jeg har placeret en ordre og de er løbet tør for de kroge jeg bestilte.. Derfor skriver Daniel til mig at han desværre ikke kan fremskaffe de ønskede kroge, men istedet betaler portoen. Det er fandme service.
God pris og god service
Meget hyggelig priser , god oppfølging og service.
Jeg er imponert!!
Kan klart anbefales
Super og hurtig service / besvarelse af mails. Produktkvalitet helt i top. Hurtig og billig levering selv her i Sisimiut / Grønland.
Topp service.
En av de absolut bästa webshopparna för flugbindningsmaterial. Bra priser,utmärkt service och snabba leveranser
100% i top
Det er utrolige gode matrialer og nogle fantastiske fluebindingssæt. Top kvalitet!
Super service !!
Altid en fornøjelse at handle der. Super service og Daniel er altid hjælpsom hvis der skulle være en enkelt ting som er udsolgt. Så bliver der altid fundet en god løsning.
Så det er bare med at gå ind på siden og bestille det som mangler i bindekufferten.
Fantastisk service
Daniel har alt til den moderne fluebinding, og der er desuden videoer som både præsenterer materialer og viser hvordan fluer skal bindes. Kan klart anbefales, da siden overgår stort set alle de veletablerede fysiske butikker i udvalg og viden.
kvalitet og service
Materialer i top, service i top og så er Daniel bare en cool fyr med de rette holdninger :-)
Altid god service og hurtigt svar!
God og hurtig service
Er super tilfreds med de produkter jeg har bestilt. Der har været hurtig levering.
Sublim service 👍
Helt forrygende service og rigtig hjælpsom. Glæder mig til at modtage min pakke fra Daniel.
Kan med garanti anbefale andre at handle her!
Lord of the Fly!
Helt igennem en fornøjelse at handle med Fluebinding.nu.
Daniel kender virkelig vejen rundt!!
L’expérience Trustpilot