Nordiccraft Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,3

Bestilte en klokke, som så for såvidt ser fin ut, men batteri boksen på baksiden er festet skjevt, og der sitter også opphengskroken, så da blir jo også klokken skjev når den blir hengt på veggen. Ko... Voir plus

Bestilte nummerskilt til huset (70cm), da det kom så mangler det et hull på den ene. Vi prøvde å fikse det selv, men da sprakk skiltet. Sendte en mail og informerte, og de kom tilbake veldig fort å be... Voir plus

Hyggelig sted å handle, god respons på kundeservice. Fine produkter. Bestilte verdenskart med navn på alle land, og var spent på om de klarte å få de norske navn riktige. Det klarte de ikke helt. Vi... Voir plus

Skuffet da eg såg innpakkingen. Et seriøst firma bør pakke bedre enn dette. Kjøpt blant anna en stor veggklokke og innpakkingen var ikke så solid som ventet. Tynn emballasje. Viserene på klokka har no... Voir plus

1. Magasin de design et de décor intérieur

Écrit par l'entreprise

NordicCraft ble startet av Frederik og Stine, med en stor lidenskap for å skape unike og personlige produkter til hjemmet og til livets spesielle begivenheter. Det hele begynte i vår garasje, hvor vi med stor nysgjerrighet og skapertrang kastet oss ut i å designe produkter som kunne bringe glede og sette et personlig preg i folks hverdag. Interessen vokste raskt, og i dag har vi flyttet produksjonen til flotte lokaler i Viborg, Danmark. Vi er stolte av å produsere alle våre varer lokalt i Viborg – dansk håndverk med kjærlighet til detaljene. Våre produkter blir laget av nøye utvalgte materialer, hovedsakelig eik og akryl, som sikrer høy kvalitet og lang holdbarhet. Når du bestiller hos oss, settes produksjonen som regel i gang samme dag, fordi vi jobber hver eneste dag for å levere raskt og effektivt uten å gå på kompromiss med kvaliteten. I dag består NordicCraft av et engasjert team på 50 medarbeidere som sammen med oss deler lidenskapen for godt håndverk og kreative løsninger. Vår visjon er enkel: å skape vakre, holdbare produkter som gjør en forskjell i hjemmet ditt og til dine store øyeblikk.

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

81 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 32 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

81 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisk flotte produkter

Fantastisk flotte produkter, har kjøpt både lampe og veggklokke. Veldig fornøyd. Anbefales!

6 janvier 2026

Réponse de Nordiccraft

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen 😊

Det gleder oss virkelig å høre at du er fornøyd med både lampen og veggklokken. Tusen takk for anbefalingen – det setter vi stor pris på!

Team Nordiccraft

Har ikke mottat noe vare så det er…

Har ikke mottat noe vare så det er grunnen til 1 stjerne

7 janvier 2026

Hei Hilde

Vi beklager virkelig at du ikke har mottatt varen – det er selvfølgelig ikke den opplevelsen vi ønsker å gi.

Vi har hatt dialog med deg på e-post angående ordren, og du vil få pengene tilbake for den manglende varen.

Igjen beklager vi situasjonen, og takker for at du gjorde oss oppmerksomme på det.

Team Kreaværket

Flotte lamper som gir et spennende lys.

Produktene var som vist på nettet.
Nydelig utført.
Pakket godt med treull. Ingen skader under transport.

7 janvier 2026

Réponse de Nordiccraft

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen 😊

Så hyggelig å høre at lampene svarte til forventningene, både når det gjelder uttrykk, utførelse og innpakning. Det setter vi stor pris på!

Lang og rotete levering. Manglet 1 lyspære

Lampene gir et vakkert lys og er pene å se på. Kanskje stålampa kunne vært litt større i diameter, så velter den ikke så lett. Jeg hadde også foretrukket brune/ gull ledninger istedet for hvite. Lampene ble bestilt tidlig i desember som julegave. De ble feillevert og ble til slutt levert i en annen kommune. Min sønn hentet pakken der den 15. januar. Det var ikke sendt med pære til bordlampen. Kan den ettersendes?

15 janvier 2026

Hei Marit

Takk for tilbakemeldingen og for at du deler opplevelsen din. Vi beklager virkelig den lange og rotete leveringen – det er selvfølgelig ikke slik det skal være.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte med ordrenummer, så ser vi gjerne nærmere på saken og ettersender den manglende lyspæren til bordlampen.

Takk også for dine innspill til design og detaljer – det tar vi med oss videre.

Team Nordiccraft

Venta litt forlenge på varen,ellers var…

Venta litt forlenge på varen,ellers var produkte fint🌺🌺🌺🌺

26 décembre 2025

Takk for tilbakemeldingen 😊

Vi beklager at leveringstiden ble litt lengre enn forventet, men er glade for å høre at du er fornøyd med produktet.

Produktet var fint

Produktet var fint , men tape som skulle følge mangler.
Pakken var liten og kunne fint få plass i postkassen , upartisk og måtte dra til Lillestrøm , finne parkering og hente pakken i en butikk . Dere kunne også sende til Coop Mega på Skjettentoppen

30 décembre 2025

Hei Heidi

Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at tapen som skulle følge med manglet.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss direkte med ordrenummer, så sørger vi for å hjelpe deg videre og finne en løsning.

Team Nordiccraft

Ikke mottat noen varer!!!

Bestilte julevarer i november, nå 10. januar har jeg fortsatt ikke mottatt noen varer. Virker å være lureri.

26 décembre 2025

Hei Catinka

Vi har sendt deg en e-post og håper du vil svare på den, slik at vi kan se nærmere på saken og hjelpe deg videre.

Team Kreaværket

Ikke bestill herifra

Bestilt julegave 24-11.25. Etterlyser varen flere ganger i desember, men den er fortsatt ikke kommet 06.01.26. Jeg har anmeldt de for bedrageri til politiet.

24 novembre 2025

Super oppfølging fra firmaet,og flotte…

Super oppfølging fra firmaet,og flotte lamper+++!!

1 décembre 2025

Réponse de Nordiccraft

Tusen takk for din fine anmeldelse 😊

Det gleder oss veldig å høre at du er fornøyd med oppfølgingen og de flotte lampene 🙌

De beste hilsner
Nordiccraft ✨

Kjøpte og betalte julegaver 4/12

Kjøpte og betalte julegaver 4/12. Fått sporingsmelding 6/12. Fikk melding av transportør om at pakken skulle ankomme 15/12, men Fortsatt ikke mottatt noen vare. Kontaktet Nordic craft som skylder på stort salg i blackweek. Ingen melding om lang leveringstid ved bestilling.
Transportøren ble kontaktet, de venter på innlevering av varen fortsatt 22/12, de har bare fått en melding om forsendelse. Ingen svarer ved henvendelse pr telefon, får bare en telefonsvarer du ikke kan legge igjen beskjed på.
Rett og slett useriøst, styr unna!

22 décembre 2025

Alt bra

Tok litt tid å få i posten men det var ganske nærme jul også. Produktet er helt som beskrevet. Alt bra

1 décembre 2025

Réponse de Nordiccraft

Tusen takk for din anmeldelse 😊

Det gleder oss å høre at produktet var som beskrevet, og at du er fornøyd 🙌

Vi setter også pris på din forståelse for litt lengre leveringstid i en travel periode.

De beste hilsner
Nordiccraft ✨

Lang leveringstid

Har bestilt varer for 3 uker siden og de kommer mest sannsynlig ikke til jul som var hele poenget. Dette skjedde også siste gang jeg bestilte hos de da det tok nesten 4 uker. Å skylde på leverandør er et en billig unnskyldning. Da bør de bruke et annet leveringsfirma. Blir nok siste gang jeg handler hos dem.

19 décembre 2025

Veldig fornøyd med lampene til en god…

Veldig fornøyd med lampene til en god pris, men leveringstiden var alt for lang, og en stund trodde jeg at jeg var blitt lurt for ingen svarte på etterlysningen mine. Men så etter noen uker fikk jeg en hyggelig mail og da skjedde leveringen fort. Beskjeden var at det hadde vært forsinkelser, men sporingen av pakken viste at den hadde ligget på terminal veldig lenge. Jeg fikk også flere datoer hvor den angivelig skulle komme, men den kom ikke. Men ble happy til slutt da.

28 octobre 2025