La beställning 9/7, har fortfarande inte fått leveransbekräftelse och idag är det 22/7. Försökt komma i kontakt med Nordiccraft genom 2 mail men inte fått något svar. Mycket dåligt. Rekommenderar inte... Voir plus
Snabb återkoppling på ett mail. Tog emot En väldigt fin lampa :) Det enda är att leveransen tog betydligt längre tid än vad som framgick när beställningen gjordes.
Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd! När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget... Voir plus
Nordic Craft är ett företag som skapar personlig design till hemmet och festartiklar för livets stora och små högtider. Vi skapar och producerar våra egna unika mönster, vilket betyder att allt produceras med största omsorg för att garantera hantverk av hög kvalitet.
Demande des avis aux clients
A répondu à 18 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Grym service
Grym service! Och superfin kalender!
Första hade gått sönder i frakten, men det löste dem utan problem och tjafs! Sånt gillar jag som kund! Mycket bra!!!
utebliven leverans
Jag beställde en "medaljhängare" med namn ca 20051005 och jag har fortfarande inte fått den och idag är det 20251020.
Postnord????
Jag beställde en av Nordic Crafts…
Jag beställde en av Nordic Crafts otroligt fina lampor och är jättenöjd!
När leveransen dröjde lite hörde jag av mig, och fick snabbt ett mycket trevligt och professionellt svar. De förklarade läget på ett tydligt sätt, och lampan kom snart därefter – väl värd att vänta på.
Så fint bemötande, personlig service och riktigt vacker produkt. Rekommenderas varmt!/Maria Liljekvist

Réponse de Nordiccraft SE
jättefin lampa rejäl och så fint med…
jättefin lampa rejäl och så fint med träslag! tog lite tid med leveransen men känns som bra kvalitet! ingick dock ingen sladd med uttag eller??

Réponse de Nordiccraft SE
Great customer service and very…
Great customer service and very accommodating and the signs that we ordered looks great

En snygg, stilren familjekalender
En snygg, stilren familjekalender som är stor och tydlig. Barnen älskar den och tycker nu att det är roligt att vara med och planera🤩👌🏻

Réponse de Nordiccraft SE
Bra kvalite, snabb leverans, bra pris.
Snabb leverans och bra pris, och det viktigaste av allt: Bra kvalité! Rekommenderar starkt!

Réponse de Nordiccraft SE
Fin lampa och snabb leverans
Köpte en väldigt fin elefantlampa till barnrummet som hänger ovanför sängen. Kunde varit lite bättre ljus då det nu är svårt att se texten när man läser på kvällen men lampan är otroligt fin och passar annars perfekt i barnrummet!

Réponse de Nordiccraft SE
Dålig kvalitet i jämförelse med…
Lite dålig kvalitet i jämförelse med priset. Beställde en stor planeringskalender men de förborrade hålen sitter för långt ut i hörnen så hela kalendern har vikt sig utåt efter kort tid. Kommer behöva borra fler hål men när jag försiktigt försökte sprack plasten. Snart kommer hörnen spricka eftersom hela tavlan buktar utåt från väggen trots att den var helt plan och spänd när den skruvades upp.

Katastrof
Katastrof! Beställde husnummer som jag trodde var i plåt men det var i plast och dessutom avbruten när jag fick den!

Réponse de Nordiccraft SE
Dåligt och hackigt utskuren siffra till…
Dåligt och hackigt utskuren siffra till huset. Väldigt besviken. Enda plusset jag kan ge är att leveransen var snabb

Omsorgsfullt packat paket
Omsorgsfullt packat paket. Siffrorna är fina. Jag är riktigt nöjd. Tack så mycket!
Husnummer
JÄTTE nöjd med mitt köp.
Önskar dock att det var lättare att komma i kontakt med kundtjänst
Värdelöst
Värdelöst. Skickar trasiga saker. Svarar ej på kundtjänst och inte heller via mail. Rekommenderas inte!
Beställde ett personligt underlägg den…
Beställde ett personligt underlägg den 6/3 har fått bekräftelse på min beställning och den är betald men har fortfarande inte fått min beställning och inte heller svar på mailet jag skickade 18 juni.
Mycket dåligt !!!!!
Beställde husnummer som var knäckt vid…
Beställde husnummer som var knäckt vid leverans,mailadr och fick svar direkt att dom skickar en ny.mycket snabb och bra service.kommer beställa härifrån igen
Med vänlig hälsning, Peter
Gav detta företag 5 stjärnor för snabbt svar och att dom skulle skicka mig en ny vara men då dom slutat svara så ryker dom 5 stjärnorna,konstigt man kan driva ett företag så
Beställde en mätsticka & vimpel med…
Beställde en mätsticka & vimpel med namn i doppresent. Blev jätte nöjd med produkterna & är helt säker på att föräldrarna & barnet kommer bli glada & tacksamma. Kan varmt rekommendera deras produkter & jag kommer garanterat köpa fler presenter därifrån ❤️ Företaget är mån om att produkterna ska komma fram i ett fint skick