Nordicdetails Avis 8

Moyen

TrustScore 3 sur 5

8 avis

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Efter en månad sedan beställning och…

Efter en månad sedan beställning och efter otaliga mail, då dom inte går att nå via telefon!!! Hämtar ut och ordern är inte komplett saknar hälften av de muggar jag beställt. Så mitt råd till er som funderar på att beställa Gör det inte!!! Vänd er till en butik som kan hantera kunder som det förväntas. Sååå besviken men jag har handlat för sista gången.

10 avril 2026
Avis spontané

Det tog 16 dagar att leverera en enkel…

Det tog 16 dagar att leverera en enkel duk, dubbelt så lång tid som angavs vid beställningen. Efter 10 dagar kontaktade jag kundtjänst: inget svar, ingen ursäkt, ingen information. Då var jag helt säker på att jag blivit lurad. Nu kom mitt paket till slut, men hanteringen var under all kritik. Kommer inte att beställa från företaget igen.

2 avril 2026
Avis spontané

Har varken fått produkt eller pengarna tillbaka

Jag beställde en produkt som enligt hemsidan hade 2-5 arbetsdagars leveranstid. Efter 7 dagar utan att jag fått någon info om att varan är skickad då mailade jag dem för att fråga. Inget svar, efter 12 dagar skrev jag att jag ville makulera ordern. De svarade då snabbt att ordern är makulerad. MEN - jag har varken fått ett mail med bekräftelse på att ordern är makulerad eller några pengar tillbaka (betalade tyvärr via Swisch!). Nu vet jag ju inte om de bara sa att ordern är makulerad eller om den är det på riktigt, men jag har varken min produkt eller mina pengar. Jag har respekt för att en återbetalning kan ta några bankdagar, men då vill jag åtminstone ha någon form av bevis på att de makulerat min order, vilket jag inte har fått!

23 mars 2026

Beställde koppar och fat

Beställde koppar och fat, 2 hade gått sönder innan de skickades och de hade slut på lager. Men de ringde och smsa och frågade hur jag ville göra. Jag beslutade att invänta nya. De har under hela tiden varit otroligt hjälpsamma och bemötande. Rekommenderar varmt detta företag

12 mars 2026

Réponse : Nordicdetails

Tack så mycket för de fina orden - det betyder verkligen jättemycket för oss! Att koppar och fat hade gått sönder innan vi hann skicka var såklart inte optimalt, men vi är glada att vi kunde lösa det tillsammans och att du kände dig väl omhändertagen genom hela processen.

Just det där - att kunna ringa, smsa och hitta en lösning som passar dig - är precis så vi vill jobba. Vi är ett litet team och för oss är den personliga kontakten allt.

Vi hoppas att kopparna och faten nu har hittat hem och används flitigt!

Välkommen tillbaka när som helst.

Nordic Details

Har försökt nå dom via mail i flera…

Har försökt nå dom via mail i flera dagar nu och får inget svar. La en order och när jag skulle kika på om den var skickad står det restnoterad men kan se att varorna jag valt fortfarande ser ut att finnas att beställa. Hur svårt ska det vara att få tag i ett företag egentligen?

5 mars 2026

Hej MA!

Det här är verkligen inte okej, och jag förstår frustrationen - att inte få svar och samtidigt se att ordern står som restnoterad är det sista man vill uppleva.

Vi beklagar att vi inte svarat snabbare på dina mejl. Vi är ett litet team i uppstartsfas och har tidvis haft svårt att hålla svarstiderna korta - det är inget som ska drabba dig som kund.

"Restnoterad" hos oss betyder att varan beställs in från leverantör och inte finns i vårt eget lager just nu, men att den fortfarande visas som beställningsbar på sajten. Det kan absolut upplevas som förvirrande och det ska vi bli bättre på att kommunicera.

Vi hoppas att du vill höra av dig till oss på info@nordicdetails.se så att vi kan rätta till det här för dig.

Varma hälsningar,
Viktor
Nordic Details

Blev orolig efter att för sent ha läst…

Blev orolig efter att för sent ha läst dåligt omdöme men inga problem alls med min beställning iaf. Snabb leverans (3-4 dgr).

5 mars 2026

Hej Lollo!

Stort tack för att du delar med dig av din upplevelse - det värmer verkligen! Vi förstår att det kan kännas lite nervöst att läsa blandade omdömen, så det gör oss extra glada att just din beställning rullade på smidigt och snabbt.

Som relativt nystartat företag betyder varje sådant här omdöme enormt mycket för oss. Det ger oss energi att fortsätta leverera precis den upplevelsen till varje kund.

Välkommen tillbaka när det är dags att fylla på med nytt hemma!

Nordic Details

Katastrofal köpupplevelse från köp till…

Katastrofal köpupplevelse från köp till retur. Betala mer och vänd er någon annanstans för att slippa huvudvärk

14 février 2026

Hej Magnus,

Tack för att du delar din upplevelse - vi beklagar verkligen att processen blev krångligare än den borde ha varit.

Vi har gått igenom hela ärendet och kan se att flera saker sammanföll olyckligt: förlängda leveranstider från vårt webblager under högsäsong, att vårt system tyvärr inte erbjuder QR‑returer för tillfället, samt att den första retursedeln du bad om inte kom fram med posten. Det är förståeligt att detta skapade frustration.

Vi vill ändå förtydliga att vi under hela processen försökt lösa situationen så smidigt som möjligt:
- vi förlängde din faktura hos Walley så du inte skulle få några avgifter
- vi tog bort lagringsavgiften hos ombudet
- vi skickade både digital och fysisk retursedel
- vi erbjöd alternativ för utskrift när QR‑kod inte var möjligt
- och vi har fortsatt att hjälpa dig tills returen kunnat genomföras

Vi tar med oss din feedback och arbetar på att göra returprocessen enklare framöver, särskilt för kunder utan skrivare.

Vi beklagar att din upplevelse inte motsvarade våra ambitioner, och du är alltid välkommen att kontakta oss direkt om det är något mer vi kan hjälpa till med.

Nordic Details

I paid with card for my order

I paid with card for my order. And it did not come! Looks like I fall for scam. Will try to get my money back. But be careful. Site states it takes 1-2 days for delivery. My order is not even processed for 2 weeks

26 janvier 2026

Hi Eugenia,

Thank you for taking the time to share your experience, and we completely understand your frustration. Waiting over two weeks for an order without clear updates is not okay - and we take full responsibility for that.

We want to assure you that we are a real, registered Swedish company and your order is absolutely being handled. We've been in touch with you via email, and your order is on its way. That said, we should have communicated much better and much sooner, and for that we're truly sorry.

We're a small team that launched just a few months ago, but that's never an excuse for the experience you've had. You deserved better from us.

Please reach out to us at info@nordicdetails.se so we can make sure everything is resolved to your satisfaction.
We genuinely want to make this right.

Warm regards,
Viktor