Rekommenderar denna fina webbshop! Verkligen jättefina produkter till bra priser och trevlig kundtjänst. Leverans enligt angiven tid. En veckas Leverans är det verkligen värt att vänta på! Jag är j... Voir plus

1. Magasin d'ameublement et de décoration

À propos de lavanille.com

Lavanille.com är en webbutik som erbjuder lampor och belysning för hemmets alla rum. Här hittar du ett stort utbud av inomhusbelysning och utomhusbelysning från en mängd fina varumärken såsom Original BTC, Herstal, Ebb & Flow, H. Skjalm P, Globen Lighting, Dyberg-Larsen, Pr Home och många fler. Hos oss hittar du också möbler och inredningsdetaljer för vardagsrum, matplats, sovrum, och hall från House Doctor, Nordal, Pulpo och Lene Bjerre m.fl. Sortimentet utökas kontinuerligt med både välkända och nya varumärken inom belysning och heminredning som skapar atmosfär i ett modernt, ombonat hem. Vår ambition är att vara så breda som möjligt för att tillhandahålla alla typer av belysning och inredning. Hos oss hittar du allt från designprodukter till ett billigare mellansegment för att tillgodose alla våra kunders behov. Varmt välkomna att inspireras!

Se vårt sortiment av:

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

47 avis

Rekommenderar denna fina webbshop!

Rekommenderar denna fina webbshop!
Verkligen jättefina produkter till bra priser och trevlig kundtjänst. Leverans enligt angiven tid. En veckas Leverans är det verkligen värt att vänta på! Jag är jättenöjd!

18 février 2026

Hej Viktoria,

Stort tack för ditt fina omdöme och din rekommendation!

Vi är jätteglada att höra att du är nöjd med både produkterna, priserna och bemötandet från vår kundtjänst.

Varmt välkommen tillbaka!

Vänliga hälsningar
Yvonne
Lavanille.com

Lita ej på lagersaldo och leveranstid.

Betydligt försenad leverans som hänvisades till leverantörens tillgänglighet, trots att varan var enligt hemsidan i lager. Både köpvillkor och orderbekräftelse förtydligar proaktiv kommunikation om förseningar från Lavanille och blev inte av.

Snabb respons från kundtjänsten vilket väger upp.

20 janvier 2026

Réponse : lavanille.com

Hej, tack för din feedback.

Vi beklagar förseningen och att vår kommunikation inte varit tillräckligt proaktiv, det tar vi till oss.

Samtidigt är vi glada att höra att du upplevde snabb respons från vår kundtjänst.

Önskar dig en fortsatt fin dag!

Yvonne
lavanille.com

Sortiment som utgått!!!

Jag beställde saker från deras hemsida, det stod att allt fanns på lager och ganska snabbt leverans upp till 4 arbetsdagar. Gjorde en beställning på eftermiddagen, men fick ett mall på kvällen att den ena var slutsåld och skulle komma i lager nån gång i Maj. Den andra var sortiment som hade utgått. Visst, de frågade om hur jag ville göra och jag bad dem att makulera min order och sätta tillbaks pengarna. Men fortfarande bedrövligt att det så dåligt uppdaterat på deras hemsida!

1 février 2024

Réponse : lavanille.com

Vi är hemskt ledsna över detta. Det är alltid tråkigt när en produkt utgår från leverantören och det inte går att beställa hem mer av den. Ibland har tyvärr inte informationen om utgående produkt från leverantören nått oss innan en kundbeställning gjorts, som i detta fall. Det är dock viktigt att informera våra kunder snabbt så får detta händer, som vi har gjort i ditt fall.

Ha en fortsatt fin dag,

Yvonne, lavanille.com

Beställ inte härifrån

Beställ inte härifrån! Jag beställde en vara där det stod att den fanns i lager och att leveransen skulle ta mellan 5-7 dagar, en vecka efter jag beställt hör de av sig och säger att leverantören har semesterstängt och om jag kan vänta på min order. De hade dock inga problem att makuleras min order snabbt. Otroligt tråkigt att vänta på varor och sen ändå behöva beställa på annat ställe och vänta igen.

11 juillet 2023

Réponse : lavanille.com

Hej Beatrice, Vi är hemskt ledsna över detta. Ibland har tyvärr inte informationen om våra leverantörers öppettider under juli månad nått oss som i detta fallet, vilket vi beklagar.

Hälsningar Yvonne
La Vanille

Beställde tre varor

Beställde tre varor, en fanns i lager. Ger inget svar när man efterfrågar över när man får sina pengar tillbaka.

9 février 2021

Réponse : lavanille.com

Vi beklagar att produkten var slut i lager hos vår leverantör, vilket vi meddelade dig så snart som vi hade mottagit din beställning. Vi meddelade dig också omgående att din beställning är borttagen och att en återbetalning har påbörjats och att du har dina pengar inom 2-3 dagar.

Med vänliga hälsningar

Lavanille.com

Lite trassel i början då vår golvlampa…

Lite trassel i början då vår golvlampa visade sig vara slut i lager trots att den fanns på hemsidan. Men tydlig och snabb kommunikation från kundtjänst och villighet att lösa problemet vägede upp detta. Lampan är mycket fin och billigare är på andra ställen.

29 janvier 2021
Avis spontané

Köpte en taklampa som saknade en skruv

Köpte en taklampa som saknade en skruv. Kontaktade dem och jag fick skruven via post. Bra kommunikation, kommer handla där igen.

26 mai 2020

Réponse : lavanille.com

Tack för du tog dig tiden att lämna oss ett omdöme :) Så roligt att höra du är nöjd.

Hälsningar Yvonne

Lång leveranstid.Dålig kommunikation.

Lång leveranstid.Dålig kommunikation.
Beställer en skärm som är beställningsvara som enligt info levereras inom 7-10 arbetsdagar.
Efter 14 dagar utan något besked meddelar jag att jag vill avbeställa varan och får då några timmar senare besked att varan levereras samma dag!
Tillfällighet?
Knappast.
Meddelar återigen att jag avbeställt varan. Inget svar!
Första och sista gången.

11 mai 2019

Dålig hantering av reklamation

Leverans enligt informationen på hemsidan (dock på max antal dagar enligt angivet tidsspann), bra packat. Men det är när något går fel man märker vilka butiker som verkligen är bra... Min lampa var defekt. Långsam hantering av detta, ingen information utan påstötning, snål kompensation för försening och extra arbete och trist bemötande.

17 juin 2018