Nordic Roasting Co.Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Outstanding Coffee! I keep coming back to these guys ever since my first cup of coffee with them, instore in 2023. Since then, I've made regular purchases of these beans as they produce one... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk kaffe og meget vidende personale, som er bevidste om, hvorfra de får deres bønner. Jeg har købt flere forskellige bønner, fået god rådgivning hver gang og er aldrig blevet skuffet. De varme... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Torréfacteurs
  2. Fournisseur de machine à café
  3. Magasin de café
  4. Boutique de café
  5. Grossiste en café

Écrit par l'entreprise

Nordic Roasting Co. er et kaffe risteri baseret i København med et stærkt fokus på miljøvenlig og bæredygtig kaffe. Vi importerer vores kaffe fra bæredygtige producenter rundt omkring i verden, hvorefter vi rister kaffen på vores miljøvenlige kværne i vores risteri på Amager. Derefter leverer vi kaffen til vores kunder i genanvendelige beholdere som kan genopfyldes når kaffen er løbet tør.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

27 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig oplevelse og service

Åbner en pose kaffe jeg har købt hos pågældende firma. Hælder bønnerne direkte ned i kværnen på min jura kaffemaskine.
Efter 4 kopper smager kaffen af vand, hvor jeg aflevere maskinen hos jura. Det viser sig de finder en stor sten der har ligget og ødelagt kværnen, som resulterer i jeg må få en ny kværn sat i maskinen, jeg får stenen med mig som bevis, hvormed jura fortæller at de oplever meget men denne sten er stor.
Jeg kontakter Nordic Roasting hvor jeg har købt kaffen, der fortæller mig hvad han skal gøre da de har en ansat til netop at sortere bønnerne så det ikke sker.....snakken går frem og tilbage, hvor han afslutter med det forstår han ikke da de har en ansat til opgaven at sortere bønnerne og så må jeg ellers have en god dag.......
Total dårlig service og ingen imødekommenhed.

6 mai 2021
Avis spontané
Noté 4 sur 5 étoiles

FANTASTISK kaffe

FANTASTISK kaffe - fantastisk service i butikken - DER kommer vi helt sikkert tilbage igen!!! OG, så skal vi snart afprøve deres web-shop - mange dejlige forskellige sorter at vælge mellem synes der.

20 décembre 2020
Noté 5 sur 5 étoiles

Guys are very friendly and always happy…

Guys are very friendly and always happy to help. I am a big fan of a filter coffee. So I've got the best subscription where every month I can discovery the coffee origin around the world. Also, recently just had a great experience ordering Christmas presents from their online store - very smooth transaction and prompt delivery in the paper packaging. Would defenetly recommend to family and friends.

15 décembre 2020

Fantastisk sted

Fantastisk mennesklig service, masser af passion og rigtig god kaffe. De flinke mennesker i den her butik sætter standarden højt! De har 25 forskellige slags kaffe, og de går ikke på kompromis med kvaliteten, siden kaffen altid er ristet få dage inden man kommer ind for at købe den. Dertil sælger de en masse godt udstyr og deler de mere end gerne ud af deres store viden om kaffe og guider dig til den specifikke kaffe, du kan lide. Jeg kan ikke anbefale dette sted nok:)

27 novembre 2020
Avis spontané

Fremragende produkter!

Fremragende produkter! Jeg er en kaffeelsker, og jeg synes at deres kaffe var fantastisk! Jeg har også prøvet deres SuperFood-linje... De har mine varmeste anbefalinger! Og så er de endda 100% veganske og meget sunde.

26 novembre 2020

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus