Norlenka Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Bestilte isolerende vinterbukser, Icone str L. Sjekket og målte med size chart. Blei feil likevel. Dette var mer en XL enn L. Og tok ukesvis å få i posten..! Bestilte også noen sokker, de virker ok... Voir plus

Bestilte Icon summerdress som på produktbeskrivelsen er fremstilt som myk,luftig og veldig stretcy. Bestilte str L etter størrelsestabellen. Kjolen jeg fikk passer min 7 år gamle datterdatter, er i st... Voir plus

Etter flere e- poster at bestillingen min er på vei og kommer frem snart, fikk jeg melding at sendingen mislykkes og jeg må ta kontakt med transportøren. Norlenka Kunderservice svarer ikke på e- po... Voir plus

Katten min ble vettskremt av den interaktive ballen. Løp og gjemte seg og kom etterhvert med et skremt lite mjau. Ballen ble levert til.noen i familien. Deres katter var helt uinteressert, men ble ih... Voir plus

Mauvais

TrustScore 1.5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 13 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

129 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Elendig nettside & kundeservice

Norlenka leverer ikke produkt ihht til hva som ligger ute på nettsiden. Og ved klage/reklamasjon er det umulig å komme gjennom hos kundeservice. - Produkter ligger ute med bilder/løsninger som ikke stemmer med hva som blir levert.

7 novembre 2025

IKKE BRUK NORLENKA!!!!

JEG SIER DET IGJEN: IKKE BRUK NORLENKA!

Jeg bestilte en vare, men ombestemte meg kanskje raskt. Typ under en time etter bestilling var sendt. Sendt en mail om avbestilling. Noe som er enkel sak å kansellere bestilling, om firmaet hadde vært i Norge. da de ugir seg for å være norske!! Men nei!!!
Fikk så mail tilbake om at det allerede var for seint på grunn av automatisert behandlingssystem. Dette systemet har de for at forsendingen skal gå raskt... men det tok fremdeles 2 uker før vare kom... fra Kina.
Ville så sende varen i retur, men...
Retur skjemaet er på FRANSK! og returen skal da sendes (tilbake) til Kina...
Og ikke nok med det...Retur betales av kunden, og det er jo ikke billig.. Som (vel) da tvinger kunden til å la være...

SÅ HOLD DEG LANGT UNNA Å BESTILL NOE FRA NORLENKA!! Hadde det vært vært mulig for ingen stjerner, hadde det blitt det!

12 février 2026

Dette er dropshipping fra Kina

Norlenka.no utgjør seg for å være ein norsk butikk, det er den dessverre ikkje.
Eg bestillte ei jakke til hunden 25. januar, denne vart ikkje mottatt før 9. februar.
På sida deiras stod det 6-9 dagar.
Eg trudde den vart sendt frå Oslo der dei har adressa si, men det er dropshipping frå Kina.
Jakka var for stor for hunden.
Skal den sendast tilbake må eg sende den til Kina.

25 janvier 2026

Total bullshit side

Total bullshit side. They are advertising high quality products and you get some s**t from China. I ordered a vest that will help with the posture and I got some smelly looks like used belt that is horrible and with terible quality. Stay away from this place if you dont want to throw away your money. O yes i tired to make a retur and was told i have to send and pay for the retur to China myself. No thank..never again.

9 février 2026

Bestilte et ørekamera

Bestilte et ørekamera , fikk varen levert uten eske ,pakke inn i bobleplast og pose. Ingen bruksanvisning . Ubrukelig

9 février 2026

Moppesytem

Bestillte en liten mopp som ved et trykk fester kluten selv og også slipper den etter bruk. Altså: moppens funksjon fungerer ikke. Tok kontakt og etter mange mailer fikk jeg beskjed om at jeg brukte den feil. Fikk tilsendt en video fra de om rett bruk. Det som er så rart med dette var at de sa jeg ikke måtte støtte den mot benken eller gulvet for å bruke den men feste den i lufta. Videoen fra de viser tydelig av de bruker gulvet for å feste moppen. Når det er sagt så er det ikke bruken men selve festeteknikken som ikke virker hos meg. Nå sendt jeg de ny mail med video som de bruker for å selge den, venter spent på svar.

2 février 2026

Norlenka utgir seg for å være et norsk…

Norlenka utgir seg for å være et norsk firma og krever likevel at kunden betaler alle importavgifter så vær OBS!

Jeg kansellerte bestillingen min ved å sende mail til firmaet til oppgitt mailadresse innen få minutter etter bestilling og fikk mail tilbake om at det allerede var for seint på grunn av automatisert behandlingssystem.

Retur må i så fall betales fullt ut av meg som kunde og varene sendes fra Asia.

Scam å bruke .no adresse og ikke følge norsk forbrukerlov

4 février 2026

Urimelig returpolicy

Jeg mottok en varmebukse mange uker etter bestilling. Da jeg skulle prøve den viste det deg at den er altfor kort i bena
Jeg vil returnere men får beskjed om å sende den til Kina!
Dette kan jo ikke være lovlig for en norsk butikk.

28 janvier 2026

Styr unna jalla nettbutikken Norlenka

Bestilte noen som ikke var som beskrevet i annonsen. Da jeg fikk de klaget jeg og sa de ikke virket som de skulle. Jeg kunne få retur og betale frakten til Kina selv eller 20% på neste bestilling. Som om jeg noen gang kommer til å kjøpe noe fra Norlenka mer. Det er jo svindel så det holder. De vet at ingen gidder å sende ting til Kina som koster mer enn verdien på varen. De gir seg ut for å være norske helt til det blir spørsmål om retur. Da blir alt plutselig vanskelig i forhold til returpolicy. Styr unna dette, jeg melder ifra til Klarna også for dette har jeg ikke tenkt å finne meg i. Så håper jeg de kan hjelpe å få stoppet fakturaen og at selskaper skal få lov å svindle folk på denne måten

14 janvier 2026

Isolerende vinterbukser

Bestilte også noen sokker, de virker ok.
Men styr unna, om du ikke er utstyrt med ekstra god tålmodighet og vet eksakt str på denne nettsiden..

30 janvier 2026

Styr unna Norlenka!!!!!

Jeg skulle absolutt ha sjekket her inne før jeg bestilte da jeg ser at flere skriver det samme som meg, denne 'votten' til å ta dyrehår fungerer absolutt IKKE og den såkalte 'klemme moppen' fungerer heller IKKE!! Til advarsel for alle, IKKE bestill noe herfra, du kan like godt brenne penger i peisen! Og, hvordan skal vi få returnere denne dritten? Der er ingen returlapp i pakken!

30 janvier 2026

Produktet som vises i annonsen og det…

Produktet som vises i annonsen og det som er mottatt i posten er ikke det samme.
Produktbildet viser t det skal inneholde oppladbart batteri men produktet kom uten batteri.
Kontakt med kundeservice gir ingen løsning.
De sier jeg kan returnere varen, men da må det sendes til Kina, noe som koster mer enn varen koster.
Nettbutikken fremstår som Norsk men det er den ikke.

19 janvier 2026

FY!!!!

FY!!!!
Mottok noe som skulle ta dyrehår.
Så helt supert ut på reklamen, men det fester seg ikke et eneste hårstrå.
At det går ann å selge sånt drit.
De gjør det selvfølgelig nesten umulig å returnere og opererer med 14 dagers returrett.
Styr unna!!!

28 janvier 2026