Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg vil aldrig mere vælge Norweigan. Vi havde bestilt gennem et rejse bureau, men fravalgte bagage, fordi vi troede de anvendte de samme mål for rygsække og håndbagage til hylden, som alle andre fl... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Fly D83516 til London d.26.6.23 blev aflyst efter mere end 2 timers ventetid. Årsag i højtaler oplyst tekniske problemer og senere vejret, som var meget forbigående. Herefter fik vi kun tilbud om a... Voir plus

Noté 3 sur 5 étoiles

Jag måste väl säga att jag upplev far nore krångel av dessa än något anna flygbolag. Att avboka biljetter var ett mycket tidskrävanfe projekt och att jag fick återkomma flera gånger av svaret.. Ja... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle flyga på e m 15:30 från Palma och planet ställdes in och vi fick 10 tim väntan. Ingen person som informerade och några futtiga euro som tröst. Flera försökte förgäves kontakta företaget - inga... Voir plus

À propos de l'entreprise

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Ingen svar på klage

Bookede gennem booking.com og fik at vide fra norwegians egne internet, og ved skrænken i københavn at vi godt kunne tilføje håndbaggage (Enkelt billet hjem). Derefter blev vi opkrævet for 2 små baggager til flyet. Vi blev sendt lidt rundt i systemet, så vi skrev en klage angående sagen. Vi har ALDRIG fået svar på den klage vi har sendt ind...

3 août 2023

Svindel.

D. 30/6 køber jeg flere flybilletter ved Norwegian.

D. 1/7 opdager jeg en fejl - og vil annullere dem inden for de 24 timer, hvor man kan få pengene tilbage.

Norwegian’s side melder en driftsfejl da den ikke kan finde bookinger. Der popper en besked op om at vinduet på 24 timer er udviddet til kunder, som er ramt. Jeg prøver et par timer efter, samme besked.

D. 2/7 kan jeg annullere dem.

Pengene kommer aldrig. Jeg spørger norwegian og de refererer nu til, at jeg ikke kan få pengene retur da jeg ikke bedte om det inden for 24 timer. Jeg refererer til driftsfejlen - en enkelt medarbejder på telefon bekræftede det, men kan ikke gøre noget.

På e-mail benægter de alt - det er skrevet af en robot der refererer til de 24 timer. På telefon kan de stadig intet gøre - åbenbart.

Det er snyd og svindel. Og jeg kan ikke være den eneste, som er fanget. Nu er jeg igang med at melde overførslerne som svindel i min bank(hvilket det er), og satser på, at de kan kradse pengene ind for mig.

12 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Oplevet 2 x meget dårlig service.

Oplevet 2 x meget dårlig service.
Sidste år, 2022. Fra Aalborg til København. Bliver desværre forhindret og sælger min billet. Pris for at ændre navn på billet 1200 kr.
I sidste uge i forbindelse med rejse til Bornholm fra Aalborg. Med Norweigan fra Aalborg til KBH. Med DAT videre til Rønne.
I forbindelse med hjemrejse er der flyvelederstrejke og flyet fra Rønne til KBH bliver 1/2 t forsinket. Vi kommer 2 min for sent til KBH. Vi er 2 voksne og 2 børn på henholdsvis 5 år og 10 mdr.
Der var ingen hjælp at hente. Vi kan ikke få billetterne ombooket til næste fly, skønt der er plads. Vi kan booke nye billetter til 2790,00, hvilket vi gjorde.
Vi forhørte os i Rønne om det var muligt at adviserer Norweigan ang de få minutters forsinkelse, men det var ikke muligt da Norweigan ikke ville forhandle omkring dette, havde det været SAS var dette en mulighed.
Vi vil forsøge at undgå Norweigan i fremtiden.
Vh Jette Buus

27 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Skulle en lille smut til København til…

Skulle en lille smut til København til forretningsmøder og hjem igen til Aalborg samme dag. Fly til Kbh forsinket 1t 10 min.
Jeg kontaktede Norweigian og hørte om du kunne rykke min retur til Aalb, som afgik 1 t senere om aftenen, så ville jeg ikke miste tid til møder. Det ville de ikke uden betaling 650,-NOK, da flyet ikke var 2 t forsinket - det er bestemt IKKE service!!! SÅ LAD VÆR MED AT FLYVE NORWEIGIAN HVIS DU HAR ET STRAMT PROGRAM!!!!!

25 avril 2023

Norweigans usynlige regler

Min mand og jeg rejste en smuttur til Rom og fløj med Norweigan. Vi havde en indtjekket kuffert, men den dukkede ikke op på bagagebåndet i Rom (1 uge efter hjemkomst, er den stadig ikke dukket op). Vi anmeldte det straks til de relevante personer i lufthavnen. Iflg. Norweigans regler, har man ret til at købe fornødenheder “indenfor rimelighedens grænser”. Vi fandt en H&M, for at gøre det så billigt som muligt, og indkøbte tøj til 3 dage til 2 personer, samt tandbørste og ansigtscreme i et lokalt supermarked. Vi købte for i alt EUR 134,45. Da vi kommer retur til DK, indsender vi kvitteringer på det indkøbte. Norweigan svarer at de kun refunderer 50% af beløbet !!!! Det er simpelthen så sølle. I fremtiden vil Norweigan måske på deres hjemmeside, oplyse om hvilket beløb, de anser som værende “indenfor rimelighedens grænser”. Jeg ved i hvertfald ikke hvor man købe tøj meget billigere en i H&M !

17 avril 2023

Norweigan cruise lines

Norweigan cruise lines , worst I have ever experience. I will never, never use this cruise ship again. I saved over 6,000 to go on this terrific cruise where nwe were going to visit 7 islands we had two weeks. We were only able to go to 3 islands and they changed therentime from 8:00 in the morning until 12:00 not much time to do anything and all excursions were cancelled. Next excursion was same thing and mif you did not have anything schedule to do you could not get off the ship. The third ine was 4 hours on the island and you were not allowed to go in shops? The cost for my cruise was the most expensive for all port charges, nothing was ever refunded for not going to all those ports. And the last, the entertainment was the worst of all my cruises i have ever taken. I have taken at least 20 cruises and their entertainment they actually had the piano guy play two night in the big auditerium. I tried for months to get any kind of customer service from them but nothing. When I talked to my travel agent they said that norweigan is the worst for customer service, Norweigan maybe this is something you could very much work on. The customer service on the ship said they could not do anything had no authority, needed to get a hold of Norweigan themselves. just proves right there that your employees cant help people with anything very troubling.

2 janvier 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Fløjet med Norwegian hjem fra Rom…

Fløjet med Norwegian hjem fra Rom (D83731) 1/10-22 og forsinkelse på 8 timer og 45 minutter. Norwegian svarer ikke på henvendelse og sender ikke den forsinkelsesrapport, som jeg skal bruge til forsikringen.
DET ER UNDER AL KRITIK - en forsinkelse burde som minimum medføre, at Norwegian fremsendte den automatisk - om ikke andet som en undskyldning for al det bøvl, så stor en forsinkelse medfører.

1 octobre 2022

Efter end golfferie i Irland

Efter end golfferie i Irland, kom vi tilbage til København igen d. 22 juli. Vi afventer at vores golfudstyr dukker op, men desværre. Vi har oprettet PIR og afventer stadig svar fra Flyselskabet på hvornår vores golfudstyr går fra forsinket til tabt. et hav af opkald ender med at de ikke har tid til at behandle vores sag, og der bliver afbrudt, i dag skriver vi den 5 september og vi har stadig intet hørt fra Norweigan. Før selskabet ændret status til tab bagage, har jeg ikke mulighed for at få min forsikring ind i sagen. Det er skammeligt at man bliver behandlet på sådan en måde, og vi har mistet golfudstyr til omkring 50000,- og bliver pisset op og ned af ryggen.

5 septembre 2022

Dårlig kundeservice

Jeg har lige fløjet med Norwegian og mistet min pung i flyet. Jeg ville prøve at ringe til den afdeling der står for mistet baggage, da jeg tænker det kunne være der. Jeg får så afvide at jeg ikke kan komme igennem, fordi de bruger alle deres bemanding på at finde vores ting? Derefter vælger jeg at skrive på deres chatbot, denne virker ikke. Så prøver jeg at ringe, sidder i kø i 30 minutter hvorefter vedkommende jeg får fat i bliver sur over det ikke er en ny kunde, men "bare" en der har mistet noget og lagde på. Jeg ringede derefter ind igen og denne gang lagde vedkommende på direkte efter jeg forklarede jeg havde mistet noget. Møg dårlig service.

11 août 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Har købt billetter gennem Seat 24 til…

Har købt billetter gennem Seat 24 til Barcelona med norweigian. tilkøbt sæder men det viste sig at det ikke var gået igennem hos norweigian . Når jeg kontakter norweigian siger de, at de ikke kan gøre noget og jeg skal kontakte seat24. Seat24 siger at de mangler godkendelse af norweigian.
Mega dårlig service!!!!

27 juillet 2022
Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg flyver flere gange om mdr og har nu…

Jeg flyver flere gange om mdr og har nu prøvet at flyve med norweigan
Jeg havde købt og betalt for prioty boarding hvilke ikke blev privoteret på de 4 fly afgang jeg havde booket til
Jeg har altid betalt for Inc bagage og forud bestilt sæde
Der var så mege bagage om bord så der ikke var plads til min pc taske og da jeg altid bestiller plads ved nød udgang så må den ikke ligge på gulvet
Er lidt pist off at der bliver taget så meget bagage ombord så der ikke er plads til os der betaler for bagage til vores lille computertaske
Wast of money

3 juillet 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

God oplevelse

Fløj til London (Gatwick) i Pinsen. Alt gik som det skulle. Nem booking, god information via deres app, let og effektiv indtjekning i app og af bagage i Kastrup lufthavn. Ankom ca. 15 min. forsinket, men det skyldes forhold, Norwegian ikke har magt over. Hjemtur også uproblematisk. God oplevelse.

20 juin 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Vilken service

Vilken service, trots att jag bokat via en flygagenturssida fick jag världsklass hjälp med att se om jag hade ett bagage incheckat eller inte

2 juin 2022

STAY CLEAR OF THESE COWBOYS

Spoke to a robot... sorry person on the online chat called "Kristina" asked for two simple requests to be actioned and this was not done and kept repeating the T & Cs awful first experience - as per all the other reviews stay clear of this airline- truly terrible.

20 mai 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

changing plane tickets

although boarding and traveling went smoothly I had my return ticket changed multiple times with no reason given and no compensations for the trouble it caused, I ended up traveling home late with a late flight causing me to miss multiple days of school and arrive home the day after traveling from train times.
frankly I'm disappointed in Norwegian and their practices.
it's not even like the planes are fully packed since less then half the seats have passengers.

23 janvier 2022
Avis spontané

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus