Vi har fået skiftet vinduer og døre i vores hus og lige fra opmåling til isætning gik fantastisk. Christian og Daniel som udførte arbejdet gjorde det fantastisk godt. Især fugearbejdet var super l... Voir plus
Lisez les avis des autres
Min mand og jeg er SÅÅ imponerede over det super flotte arbejde, som blev udført af tømrerne fra NSF - Rasmus og Mark - 🤗. Vi skulle have udskiftet tunge vinduer og døre i hele huset - stue og 1.... Voir plus
Det var en rigtig god oplevelse fra start med telefonopringning, første besøg med opmåling samt selve udført arbejde. Vi fik skiftet store vinduer samt terrassedør i udestue. Der kom 4 søde unge menn... Voir plus
Vi fik monteret 6 vinduer på første sal i et gammelt hus fra 1800 - Vi havde et fint forløb og dialog i processen, og om morgenen for monteringen mødte to dygtige og flinke håndværkere op. Det gik st... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtigt og effektivt arbejde
Vi har i dag fået udskiftet vinduer og en terrassedør af NSF byggeentreprise. Vi har været fuldt ud tilfreds med arbejdet og to venlige montører. Arbejde blev udført til vores store tilfredsstillelse og der var intet at klage over. De var hurtige og effektive med udskiftningen af vinduerne og døren. Vi anbefaler gerne NSF byggeentreprise til andre.
Kort tid fra modtagelse af vinduer til…
Kort tid fra modtagelse af vinduer til montering. Effektivt og præcist arbejde.
Derudover var håndværkerne gode til at spørge ind til den ønskede løsning inden for aftalens rammer.
Jeg vil gerne anbefale NSF Byggeentreprise
Jeg vil gerne anbefale NSF Byggeentreprise på det varmeste! Vi har haft fornøjelsen af at få skiftet alle døre og vinduer i vores hus i Solrød af dem, og vi har udelukkende haft en positiv oplevelse.
Fra første dag mandag morgen til sidste dag onsdag eftermiddag var deres team på plads hele tiden, altid med et smil og en fantastisk stemning. Det var tydeligt, at de vidste præcist, hvad de lavede, og at de havde styr på arbejdet.
Fra opmåling til montering og afslutning har NSF Byggeentreprise været utroligt professionelle og meget seriøse i deres tilgang.
Vi er mere end tilfredse med resultatet, og derfor giver vi dem 5 store stjerner og en kæmpe anbefaling!
Topkarakterer til jer
Topkarakterer til jer. Vi har lige fået monteret 2 terrassedøre i stue og på 1. sal og 2 vinduer. Super fint arbejde både ude og inde af de 2 dygtige, venlige og særdeles flittige herrer.
Vi har brugt NSF flere gange
Vi har brugt NSF flere gange, hver gang er håndværkerne kommet som aftalt og udført arbejdet til fulde. Oprydning efter arbejdet er 100% perfekt, det er unødvendigt at nævne, håndværkerne er venlige og meget pligtopfyldende.
Også andet end vinduer!
Vi har nu for anden gang benyttet os af NSF byggeentreprise.Denne gang hyrede vi dem til at opbygge en meget stor træterrasse i hårdtræ. Det var en udsøgt fornøjelse: 3 mand kom til tiden, arbejde hårdt i et par dage, og resultatet er intet mere en perfekt. Dertil kommer at de selvfølgelig rydder op, tager alt affald med og giver et par gode råd om vedligeholdelse af terrassen. Vi kan kun give dem vores varme anbefalinger - også til andet end vinduer.
Dårlig service
Dårlig service, dårlig kommunikation, sætter vinduer i på billigst mulige måde, og hvis man kan komme udenom det, så vil man ikke tænke på sikkerheden af ens hus. Hvis det er lavet en fejl så forsøger man at gå udenom og bare ville betale sig fra det. Vil aldrig nogensinde anbefale dette firma til nogen

5 Stjerner, da vi ikke kunne give flere
Ville meget gerne have givet lidt flere stjerner, hvis vi kunne.
Vi har fået monteret 8 Dannebrogs vinduer af NSF Byggeentreprise i vores lejlighed på Frederiksberg. Super dygtige Rasmus og Mark afleverede et meget flot stykke arbejde og vi er meget tilfredse.
Firmaet bærer ikke kun præg af stor faglighed og professionalisme, men også af venlige og imødekommende medarbejdere.
Niclas kan kun være stolt af dem og hele holdet fra NSF Byggeentreprise.
Godt og professionelt arbejde
Godt og professionelt arbejde. Venlige og omgængelige håndværkere. Præcis finish og fremragende oprydning.
Godt og solidt arbejde
Godt og solidt arbejde.
Monterede døre og vinduer hurtigt og effektivt. God kommunikation undervejs.
Super godt stykke arbejde!
Høj professionelle og resultatet orienterede. Super godt koordinering.
Vil varmt anbefale.
Nye vinduer
Så blev vi færdige med projekt "nye vinduer".
Jeg vil gerne starte med at udtrykke min fulde tilfredshed med det udførte arbejde, som i ethvert henseende virker som udført håndværksmæssigt korrekt +++, så det færdige resultat
opfylder alle mine forventninger.
Jeg - og hele vejen for den sags skyld - er meget imponeret over den hurtighed og effektivitet der blev lagt for dagen.
Alt i alt: flinke medarbejdere, dejlig stemning, fint arbejde, så hvad kan man ønske sig mere?
Jeg er i hvert fald ikke i tvivl om, hvem jeg kan anbefale til arbejdsområdet.
Vindure og dørmontering…
Vi fik lavet vinduer og døre i hele sommerhuset og de gjode et rigtigt godt arbejde. Gutterne der udførte arbejdet var utroligt behagelige og de lød til at have et godt teamarbejde. Det er helt sikkert nsf byg vi bruger til næste del af vores istandsættelse
Vi fik sat 2 vinduer i
Vi fik sat 2 vinduer i, af nogle dygtige og hurtige håndværkere. De var meget omhyggelige med alt, og selv affaldet blev lagt ordentligt. Det var en god oplevelse.
Manglende respons i mere end et år
Jeg benyttede mig af NSF Byggeentreprise til udskiftning af min hoveddør. I tråd med andres oplevelser, var de venlige og responsive i starten. Døren blev forsinket med 4 måneder, hvilket selvfølgelig er hvad der kan ske. Da døren endelig blev monteret, var det med gabende huller indtil murværket. Heldigvis fandt vi frem til en løsning med nogle lister omkring døren, men efter denne aftale blev lavet, hørte jeg ikke fra Niclas i lang tid - nærmere bestemt i mere end et år. Jeg måtte række ud til ham af 5 omgange, før jeg modtog svar. Jeg endte med at vente mere end 13 måneder fra døren blev monteret, til arbejdet var færdigt. Håndværkerne var dog rigtig søde og flinke :)

Réponse de NSF Byggeentreprise ApS
Veludført arbejde og aftaler overholdt
Veludført arbejde og aftaler overholdt, mangler dog efter 5 uger at få monteret alukanter og afsluttende fugning.

Réponse de NSF Byggeentreprise ApS
Skøn start på påsken og sommerhus sæsonen
Fredag ankom to friske gutter fra NSF Byggeentreprise til vores sommerhus for at montere et vindue og en dør.
Efter en kort snak om vores ønsker, herunder placering af affald og nøgler gik de unge mennesker straks igang med arbejdet- havde ikke engang tid til kaffe!
Vi kørte hjem og vendte først tilbage næste dag - meget spændt på at se resultatet. ( har haft sommerhuset i 27 år)
Allierede ude fra vejen fik vi et rigtigt godt førstehåndsindtryk af arbejdet, og det "holdt hele vejen hjem ".
Super godt arbejde og alle aftaler overholdt, så vi kan kun medgive firmaet de bedste anbefalinger.
Sonja og Per Porse
Den gode oplevelse.
Jeg har fået udskiftet bryggers- og hoveddør. Min aftale med firmaet blev overholdt til punkt og prikke, og arbejdet blev udført hurtigt og tilfredsstillende af to høflige, flinke og dygtige håndværkere.
Der blev ryddet fint op, fejet og støvsuget.
Jeg kan anbefale firmaet til andre.
Annelise Thorsager
Montering af Hoveddør og køkken-vindue
Alt hvad der var aftalt blev overholdt. Et godt og pænt arbejde, meget tilfredsstillende 😊
Vi et super tilfredse
Vi et super tilfredse. Der blev udskiftet 23 vinduer og 3 døre på 3 dage. Alle de aftaler som vi har lavet, er blevet overholdt. Jeg kan virkelig anbefale dem 😊
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.