Niklas har været hurtig til at svare på mine mails og har været utrolig hjælpsom. Vi er meget tilfredse med monteringen af vores vinduer og døre. Vi kan helt klart anbefale ham til familie og venner.
Lisez les avis des autres
Har kun godt at sige om dette firma ,Har fået sat nye vinduesparti i 2 karnapper , der var 4 mand på en dag super effektiv,flinke folk god stemning . der mangler lige nogle skinner til hjørnerne men d... Voir plus
Min mand og jeg er SÅÅ imponerede over det super flotte arbejde, som blev udført af tømrerne fra NSF - Rasmus og Mark - 🤗. Vi skulle have udskiftet tunge vinduer og døre i hele huset - stue og 1.... Voir plus
Vi fik monteret 6 vinduer på første sal i et gammelt hus fra 1800 - Vi havde et fint forløb og dialog i processen, og om morgenen for monteringen mødte to dygtige og flinke håndværkere op. Det gik st... Voir plus
L'entreprise a répondu
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 33 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Vi følte os i gode hænder fra start til slut
Vi følte os i gode hænder fra start til slut. Fik udskiftet 10 vinduer og en dør.
Niclas var hurtig til at svare før under og efter ordren
Håndværkerne var super effektive, dygtige og ryddede pænt op efter dig.
God oplevelse.
Brugte NSF (Odense) gennem JNA
Brugte NSF (Odense) gennem JNA. Hvis vi kunne gøre det om, så havde vi valgt anden tømmer firma.
Fantastisk dygtige og rare håndværkere
Fantastisk dygtige og rare håndværkere. Alt funkede. Glæder mig hver at se på min nye dør og det pæne arbejde. En stor fornøjelse. Foruden ingen træk og larm fra opgangen.
Alt fungerede fra start til slut
Alt fungerede fra start til slut. Dygtige unge tømrere, som arbejdede upåklageligt i kulde og snevejr.
Kvalitet på verdensniveau
Faglighed, præcision, punktlighed og serviceminded på verdensniveau. Det kan jeg sikkert sige; har selv prøvet håndværkere i flere lande og i mange år.
Vi oplevede en super service kompetent…
Vi oplevede en super service kompetent medarbejder der ved hvad han taler om, vores aftale blev rykket fra i Fredags til i går Søndag morgen pga. af sygdom i firmaet, Super flot arbejde/afslutning.
Vores bedste anbefalinger.
Frank & Helene Kronborg Ahlstrand
Vi har en murermestervilla fra 1954, og derfor besluttede vi at udskifte fire vinduer i stueetagen, et på 1. sal og et i kælderen. Vi fik et fordelagtigt tilbud fra SparVinduer og for at være på den sikre side bestilte vi en opmåling fra NSF Byggeentreprise. Det var Niclas Frederiksen, der lavede opmålingen, og det kom vi ikke til at fortryde. Vi fik nogle gode råd, især vedr. udskiftning af et stort vindue bredde ca. 2,70 cm. Vinduerne blev leveret rettidigt og uden problemer, og på den aftalte dag dukkede NSFs hold punktligt op kl. 7 om morgen. Det var en forrygende opvisning i holdsamarbejde, og der var en behagelig atmosfære. Da de var færdig, gennemgik vi resultatet til alles tilfredshed. Derfor har vi ingen betænkeligheder ved at give NSF vores varmeste anbefaling.
Kompetente og effektive
Kompetente og effektive! Tror de var 8 personer forbi og de sørgede for at vinduer og døre blev færdig monteret inden dagen var omme. Godt håndværk helt ned i detaljen ( også perfekte fuger), tak!
Super god service og kompetente…
Super god service og kompetente medarbejdere
NSF: en meget dejlig erfaring
Det var en meget dejlig erfaring at have NSF's tømrer i huset. De kom som lovet og færdiggjort arbejdet (montering af fem døre og tolv vinduer) med høj kvalitet, i godt humør og i de fire dage de lovede.
Det er nu anden gang
Det er nu anden gang, vi har benyttet os af NSF Byggeentreprise til montering af vinduer og døre. Først i vores tidligere hus i Frederiksværk i 2018 og nu i vores nuværende bolig i Holeby på Lolland. Begge gange er alt gået som smurt, de “drenge” har godt nok styr på, hvad de laver. Der er også rigtig god kommunikation med Niclas, ejeren af firmaet. Alle aftaler er overholdt til punkt og prikke. Tak til Daniel, David og Mark for godt arbejde og jeres hyggelige og ligefremme måde at være på 👍👍😎 Hilsen Bente & Finn 😀
Hurtigt og effektivt arbejde.
NFS` s dygtige gutter har udskiftet vores vindues parti, og det var hurtig og effektivt klaret. Rigtig god kommunikation mellem gutterne og os. De fortjente den kaffe. kage og sodavand som de blev budt.
Gitte & Jørgen Jensen
Dianalund
Jeg er meget tilfreds med det udførte…
Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde,
jeg glæder mig hver dag når jeg ser på vinduerne. Tak til Niclas og hans medarbejdere som har været dygtige og behagelige at have i vores hjem.
Kan varmt anbefales
Nem kommunikation, alt udført som aftalt til aftalt pris, gode priser og høflig service. Tømreren huskede endda at at fortælle ham, der skulle fuge det hele den sidste dag, at han skulle komme før 7.30, da vi skulle på arbejde. Og det gjorde han. Montering af vinduer og døre skete helt efter planen.
fik monteret 3 vinduer på 2 sal
fik monteret 3 vinduer på 2 sal. Fantastisk godt og hurtig montage. 100 % tilfreds med arbejdet og kan varmt anbefale NSF.
They changed all our windows
They changed all our windows and we did have a few issues with them, but they helped figure everything out eventually and end result is really good! The issues were more in the category of 's**t happens' so they still get 5 stars :)
Meget fint arbejde
Meget fint arbejde med respekt for nyistandsatte vægge. Lidt lang leveringstid af min dør, men det er jo nok som verden ser ud i øjeblikket
En rigtig god oplevelse med NSF
En rigtig god oplevelse med NSF. Vi fik udskiftet samtlige vinduer og døre til vores hus. Super flinke og smilende håndværkere, selv når tingene driller. Møder altid op til den aftalte tid. Fleksibel ledelse, som fandt hurtige løsninger til de opståede problemer.
Det bliver ikke sidste gang vi bruger NSF. Kan varmt anbefale dem.
Har fået sat ny hoveddør i af en flink…
Har fået sat ny hoveddør i af en flink ung mand. Han var super venlig både overfor mig og dyret herhjemme, hvilket giver gode point! Virkelig flot arbejde og lækker dør!
Ny hoveddør
Selve monteringen af hoveddør er fint arbejde.
Dog syntes jeg det er en skam når man afleverer et stykke arbejde at finishen ikke hører automatisk med, det drejer sig om lidt spar
tel arbejde der Ca tager 10 min ekstra.
Det er trods alt en fed pris man betaler for dør og montering.
L’expérience Trustpilot