Lisez les avis des autres
Et meget godt udvalg af alkoholfrie drikkevarer. Også en meget fin personlig hilsen fra Sofie hvor hun ovenikøbet klarede at skrive mit mærkelige færøske navn. Har allerede lagt ordre nr. 2 ind, komme... Voir plus
Sikke et stort udvalg af lækre alkoholfrie drikkevarer! Jeg fik rigtig god vejledning af shoppens ejer Sofie - men beskrivelserne på hjemmesiden siger også meget. Hurtig levering når man først har bes... Voir plus
Meget flot udvalg, hurtig levering.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Danmarks hyggeligste webshop, når det kommer til alkoholfri drikkevarer. Vi ved at det kan være svært at vælge alkoholfri drikke, der også smager godt - for det er virkelig en jungle. Derfor har vi hos Nul Komma Noget gjort os umage med udelukkende at tilbyde dig alkoholfri drikkevarer, som også smager godt! Personligt elsker vi selv alkoholfri drikkevarer, så på vores hylder finder du kun produkter, som vi også selv kan have stående i køleskabet. Skål!
Coordonnées de contact
Danemark
- nulkommanoget.dk
Demande des avis aux clients
Klart den bedste alkoholfri butik
Klart den bedste alkoholfri butik. Stort udvalg og god service.
Let, overskueligt og hurtigt
Det er første gang jeg køber hos nulkommanoget.dk. Overskuelig hjemmeside og så er det rart, at nogen har gjort sig umage med at finde alkoholfrie drikkevarer, som smager godt (og rent faktisk af noget). Samtidig er det fedt at kunne bestille en kasse med lidt blandet - så har man altid et eller andet at byde sine gæster.
Jeg kunne godt ønske mig Læsk kombucha i udvalget :)
Super god og hurtig betjening
Super god og hurtig betjening, og helt igennem fantastiske produkter.
Smagskasse👍🏼
Så dejligt at man kan bestille en smagskasse og på den måde prøve nogle nye alkoholfrie øl på👍🏼
Massere af valgmuligheder
Lækkert sortiment med masser af spændende smage.
Synes at der er noget nyt, hver gang jeg er inde og snuse.
God start med NulKommaNoget
Hurtig levering. Det var oplyst på webshoppen at øllene havde en snarlig udløbsdato, samt hvilken dato det var.
Øllene var nok mere 3,5 stjernede, men det er jo forskelligt fra person til person og øl til øl.
Godt sortiment og fantastisk service!
Virkelig godt sortiment af drikkevarer, som alle har “det der ekstra” og føles så nøje udvalgte. Fremragende service og altid følelsen af en personlig touch. Skulle anbefale til alle ⭐️
Super lækre alkoholfri alternativer
Super lækre alkoholfri alternativer samlet ét sted. Har bestilt flere gange og altid fået hurtig levering.
Fin og hurtig levering.
Lynhurtig levering og lækre produkter
Nemt at bestille, super hurtig levering og lækre produkter ☺️
Vores nye (alkoholfri)øl pusher. 🍺👍
Kunne man give 6 stjerner var der også kvitteret med herfra. Godt udvalg, rimelige priser, smooth bestilling og levering, og så endda med en ekstra lille gave i pakken og et fint håndskrevet kort - små ting som efterlader et positivt indtryk og en fornemmelse af en mere "personlig" online shopping.
Hurtig levering, gode øl
Hurtig levering og skøn oplevelse at pakke varerne ud toppet med håndskrevet kort. Har smagt et par af øllene som var virkelig gode. Handler helt sikkert her igen
Helt klart god oplevelse og service
Helt klart god oplevelse og service. Kan klart anbefale! Hilsen brygmesteren fra bryghuset møn.
Super oplevelse og sødt kort med vores…
Super oplevelse og sødt kort med vores blandede kasse. Tommel op på indhold og god karma.
Lækkert og stort udvalg
Lækkert og stort udvalg, og helt genialt med smagekasserne hvis man bare ikke kan vælge, som mig ☺️🙏🏼
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.