Jeg har taget dette tilskud i 3 år, og jeg kan tydeligt se en forskel, min hud har generelt ikke ændret sig meget disse år på trods af livets gang. Jeg er meget tilfreds og har anbefalet det til alle... Voir plus
L'entreprise a répondu
✨✨✨Helt klart 5 ✨✨✨ Jeg har bestilt kollagenpulver og har nu et abonnement. Jeg har endnu ikke brugt produktet længe nok til at vurdere effekten, men jeg er meget tilfreds indtil videre. Sma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er super glad for Nutric Kollagen, bruger pure, som jeg indtager i min morgenkaffe. Ingen smag overhovedet, jeg har taget det i mere end 2 år. Tydelig virkning, jeg får ofte at vide, at jeg ser y... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk produkt og uovertruffent service! Kan kun anbefale produktet og deres kundeservice - altid hurtigt svar og løsning. Samt virkelige dygtige medarbejdere! Da en af mine leveringer ikke dukked... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Nutrinic mener vi, at alle fortjener at føle sig smukke og have et godt helbred, uanset alder. For når du føler dig smuk og godt tilpas, har du mere selvtillid og overskud til de ting, der virkelig betyder noget. Vores kosttilskud klinisk dokumenteret og bæredygtigt fremstillet. Vi udvælger og bruger kun de bedste ingredienser og naturlige råvare. Det gør det enkelt for dig at vælge kosttilskud, der både er sunde for kroppen og for miljøet.
Højstrupvej 14, 7120, Vejle Ø, Danemark
Fantastisk produkt!
Jeg oplevede resultater efter få måneder; mit hår er blevet tykt og glansfyldt og krøller som for 30 år siden (!) og min hud er pænere og har fået en ny glød.
Derudover er det dejligt nemt med dosering i de små poser. Tusind tak.

Stor anbefaling
Nutrinic har forbedret både udseende og fugt i min hud. Derudover oplever jeg altid fornem kundeservice

Réponse : Nutrinic Kollagen
Altid perfekt service og fantastiske produkter, Har været kunde i tre år.

Super kundeservice.
Jeg havde glemt at afmeld mit abonnement men fik kundeservice til at afmelde det og fik pengene tilbage :-)

Réponse : Nutrinic Kollagen
Nemt, billigt og miljøcertificeret. Derudover er der altid hurtig og kompetent hjælp over telefonen. Jeg er meget tilfreds🤩

Réponse : Nutrinic Kollagen
Jeg kan rent faktisk se en forskel efter jeg er begyndt at bruge Nutrinic
Altid god vejledning, hvis man ringer.
Gid og overskuelig hjemmeside.
Hurtig og nem levering.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Fantastisk produkt, ingen tvivl om det🤩 jeg er også virkelig glad for nemheden i at administrere mine leveringer på hjemmesiden. Alt i alt fantastisk !

Réponse : Nutrinic Kollagen
Havde haft ekstrem tør hud i en periode og valgte at prøve jeres produkt;) Oveni var mine øjne begyndt at løbe i vand hele tiden😝 Måske kunne kollagen hjælpe, sagde min svigerdatter;)
Og ja! Det hjalp efter 2 mndr. på “løbe-øjnene”, og efter 2,5 mnd. var min hud normal igen;)

Réponse : Nutrinic Kollagen
Nutrinic med Citron vurderet udelukkende på smag.
Jeg har tidligere vurderet Nutrinic på kundeservice til 5 stjerner. Det ændres der ikke ved.
Denne gang er det på smagen. Jeg får citronvarianten. Og man skal kunne lide citron, for at elske den, da den smager meget igennem uanset hvilken saft du drikker den i. Selvfølgelig bedre end fisk.
Jeg har prøvet mig lidt frem og kommet til den konklusion, at min rabarbersaft skal smage af rabarber og min morgen appelsinjuice, skal smage af appelsin og ikke citron. Kaffe dur selvfølgelig ikke. Så skal du skifte mærke til konkurrenten fra Oslo.
Derimod passer den helt perfekt i min hjemmelavede hyldeblomstsaft, hvor der i forvejen er citron og citronsyre. Den blender bare ind uden eftersmag af andet end den frisk hyldeblomstsaft.
I andre drikke, kan den godt have en snert af det fiskede og smagen af citron hvor det ikke rigtig hører hjemme.
På smagen giver jeg “kun” 4 stjerner. Men prøv at tilsætte dit collagen til hyldeblomst. Så er det mere end godkendt.
Virkning kan jeg endnu ikke konkludere på, da jeg ikke har brugt det mere end 1,5 måned. Jeg vender tilbage efter de anbefalede 3 måneder.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Jeg har brugt Nutrinic kollagen i mere end 2,5 år og er meget tilfreds. Min hud ser frisk og glat ud, og jeg får ofte komplimenter trods min alder. Kan varmt anbefales. Nem med levering på abonnement.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Der er sådan en fantastisk service når jeg har haft brug for råd og spørgsmål. Hurtige og konstruktive svar. Har skiftet fra et andet firma og tilpas med disse produkter. Jeg er fan af at det er marine kollage, som har mange fordele ifht. bæredygtighed og optagelighed.
Skulle lige vænne mig til den nye smag, dog nemt at drikke i vand, hvis smagen bliver dominerende i min skyer.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Altid hurtigt svar og utrolig sød kundebetjening så kan varmt anbefale Nutrinic Kollegen som jeg er yderst tilfreds med :-)

Réponse : Nutrinic Kollagen
Du får en fantastisk service, altid hurtig svar på spørgsmål, ændring af levering mv
Har prøvet flere kollagenprodukter og nutrinic er det bedste for min hud. Har holdt pause med kollagen, men oplevede både negle, hår og hud manglede glød.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Præcis levering hver 3. mdr. Er SÅ glad for produktet og kan se synlige forandringer. Det kan andre også;-)

Réponse : Nutrinic Kollagen
Altid tilfreds med produkt og levering. Har desuden inden ferien, fået mail, med påmindelse om muligheden, for at ændre bestillingen her i ferietiden.
God service.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Både kundeservice og produktet, er super godt.
Ser tydeligt bedring i huden,hår og negle.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Blødere og mindre tør hud på hele kroppen og specielt i ansigtet. Har altid døjet med "drys" fra huden om vinteren. Dog har jeg fået lidt hedeture tilbage? jeg er 58 år.

Helt igennem meget tilfreds
Jeg er meget tilfreds med Nutrinic Kollagen. Jeg er med andre ord meget tilfreds med prisen, med levering og især med deres medarbejdere i deres kundeservice = der er altid hurtig tilbagemelding, de er så flinke, og så er der stor fleksibilitet med sampak/levering.
Jeg kan varmt anbefale Nutrinic Kollagen.

Réponse : Nutrinic Kollagen
En savoir plus sur les différents types d'avis.