Jeg har taget dette tilskud i 3 år, og jeg kan tydeligt se en forskel, min hud har generelt ikke ændret sig meget disse år på trods af livets gang. Jeg er meget tilfreds og har anbefalet det til alle... Voir plus
L'entreprise a répondu
✨✨✨Helt klart 5 ✨✨✨ Jeg har bestilt kollagenpulver og har nu et abonnement. Jeg har endnu ikke brugt produktet længe nok til at vurdere effekten, men jeg er meget tilfreds indtil videre. Sma... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg er super glad for Nutric Kollagen, bruger pure, som jeg indtager i min morgenkaffe. Ingen smag overhovedet, jeg har taget det i mere end 2 år. Tydelig virkning, jeg får ofte at vide, at jeg ser y... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk produkt og uovertruffent service! Kan kun anbefale produktet og deres kundeservice - altid hurtigt svar og løsning. Samt virkelige dygtige medarbejdere! Da en af mine leveringer ikke dukked... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hos Nutrinic mener vi, at alle fortjener at føle sig smukke og have et godt helbred, uanset alder. For når du føler dig smuk og godt tilpas, har du mere selvtillid og overskud til de ting, der virkelig betyder noget. Vores kosttilskud klinisk dokumenteret og bæredygtigt fremstillet. Vi udvælger og bruger kun de bedste ingredienser og naturlige råvare. Det gør det enkelt for dig at vælge kosttilskud, der både er sunde for kroppen og for miljøet.
Højstrupvej 14, 7120, Vejle Ø, Danemark
Har taget det i 3 mdr. og synes jeg begynder at mærke forbedringer i på min krop. Jeg fortsætter 🥰

Réponse : Nutrinic Kollagen
Godt produkt, som levers lige til døren. Den nye variant med rødkløver, lindre også lidt på overgangsalderens ubehag. Dertil ydes der altid god service og det hele understøttes af god teknologi der bare virker. Tak til Nutrinic.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Den er rigtig god kan varmt anbefale den,smagen er frisk og dejlig da jeg er lige begyndt at tage den kan jeg ikke sige om den enu

Réponse : Nutrinic Kollagen
Fantastisk kollagen produkt som jeg har brugt de sidste 3 år. Kan se og mærke en forskel på min hud. Super service, med abonnement der kan justeres efter behov.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Et produkt der virker og altid hurtig levering og helt perfekt at køre det på abonnement!

Réponse : Nutrinic Kollagen
Super godt kollagen pulver som jeg på ingen måder vil undvære. Rigtig god service

Réponse : Nutrinic Kollagen
Mærker positiv forskel i elasticiteten i min hud.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Jeg er virkelig fan af jeres kollegen pulver! Det virker - hvilket jo ligesom er hele essensen, men jeg føler nu også at det er en win win for mig, idet dette skal blandes i vand eller anden kold væske, og jeg derfor har fået en rigtig god vane med at drikke et stort glas vand med mit kollegen pulver hver morgen. Jeg har tidligere brugt kollegen fra Oslo Skin Care, som jeg opløste i kaffe - hvilket smagte godt - men jeg synes ikke jeg rigtig havde nogen effekt af det.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Lækker produkt. Nem at indtage. Ser fremskridt, både på hud og hår.
Troværdig, god kommunikation fra kundeservice. Utrolig nem hjemmeside at betjene.
Kan anbefales ☺️

Réponse : Nutrinic Kollagen
Syntes at det er et godt produkt og føler at min hud ser bedre ud !
Nem og god service

Réponse : Nutrinic Kollagen
Nem, hurtig og uproblematisk betjening. Har delt min personlige rabatkode, som også fungerede fint.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Efter brug af collagenpulver i ca 2 måneder mener jeg at jeg har fået mere energi.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Super lækkert produkt, opløses nemt og smager fint.
Har kun brugt det i knap 3 måneder, så nok lidt for tidligt, at forvente tydelige resultater. Men vil klart fortsætte med det 👍🏼👍🏼

Réponse : Nutrinic Kollagen
God smag , dejligt det er pakket i “rejsepakker “ så de er nemme at tage med . God orientering fra firmaet , har kun været med i en måned. 🌞

Réponse : Nutrinic Kollagen
Jeg tog kontakt, da jeg gerne ville ændre på hvordan pakken leveres. Der blev hurtigt svaret tilbage med flere andre muligheder. Virkelig god service og et produkt jeg gerne anbefaler andre.

Réponse : Nutrinic Kollagen
Brugt dette super produkt i godt 3 måneder og ser en forskel i huden, mere glat og friskt udtryk. Bare fantastisk - fortsætter naturligvis!👍

Réponse : Nutrinic Kollagen
En savoir plus sur les différents types d'avis.