Jeg har taget dette tilskud i 3 år, og jeg kan tydeligt se en forskel, min hud har generelt ikke ændret sig meget disse år på trods af livets gang. Jeg er meget tilfreds og har anbefalet det til alle... Voir plus

L'entreprise a répondu

✨✨✨Helt klart 5 ✨✨✨ Jeg har bestilt kollagenpulver og har nu et abonnement. Jeg har endnu ikke brugt produktet længe nok til at vurdere effekten, men jeg er meget tilfreds indtil videre. Sma... Voir plus

L'entreprise a répondu

Jeg er super glad for Nutric Kollagen, bruger pure, som jeg indtager i min morgenkaffe. Ingen smag overhovedet, jeg har taget det i mere end 2 år. Tydelig virkning, jeg får ofte at vide, at jeg ser y... Voir plus

L'entreprise a répondu

Fantastisk produkt og uovertruffent service! Kan kun anbefale produktet og deres kundeservice - altid hurtigt svar og løsning. Samt virkelige dygtige medarbejdere! Da en af mine leveringer ikke dukked... Voir plus

1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

Écrit par l'entreprise

Hos Nutrinic mener vi, at alle fortjener at føle sig smukke og have et godt helbred, uanset alder. For når du føler dig smuk og godt tilpas, har du mere selvtillid og overskud til de ting, der virkelig betyder noget. Vores kosttilskud klinisk dokumenteret og bæredygtigt fremstillet. Vi udvælger og bruger kun de bedste ingredienser og naturlige råvare. Det gør det enkelt for dig at vælge kosttilskud, der både er sunde for kroppen og for miljøet.

4,9

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Har taget det i 3 mdr

Har taget det i 3 mdr. og synes jeg begynder at mærke forbedringer i på min krop. Jeg fortsætter 🥰

30 juin 2025

Hej Gitte,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :D

Vi er meget glade for, at du begynder at mærke forbedringer nu her efter de 3 første måneder. Det er dejligt du vil fortsætte, så tak fordi du er medlem. 🌸

Ha' en rigtig dejlig sommer. ☀️

/Nutrinic

Godt produkt og god teknologi

Godt produkt, som levers lige til døren. Den nye variant med rødkløver, lindre også lidt på overgangsalderens ubehag. Dertil ydes der altid god service og det hele understøttes af god teknologi der bare virker. Tak til Nutrinic.

28 juin 2025

Hej Annette,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :D

Vi er utroligt glade for, at du synes godt om Kollagen+ Meno, og at den lindrer lidt på overgangsalderens ubehag for dig.
Det er også dejligt, at du oplever en god service hos os, god levering og at teknologien fungerer for dig.
Velbekomme, Annette, og tak fordi du er medlem! 🌸

Ha' en rigtig dejlig sommer. ☀️

/Nutrinic

Den er rigtig god kan varmt anbefale…

Den er rigtig god kan varmt anbefale den,smagen er frisk og dejlig da jeg er lige begyndt at tage den kan jeg ikke sige om den enu

17 juin 2025

Hej Alice,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :D

Vi er utroligt glade for, at du synes om smagen af Kollagen+ med citrussmagen, og at du varmt vil anbefale den.
Vi håber at du på et senere tidspunkt får lyst til at opdatere din anmeldelse med din oplevelse af effekten.

Lea og Team Nutrinic

Fantastisk kollagen produkt som jeg har…

Fantastisk kollagen produkt som jeg har brugt de sidste 3 år. Kan se og mærke en forskel på min hud. Super service, med abonnement der kan justeres efter behov.

16 juin 2025

Hej! :D

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🙏

Vi er utroligt glade for, at du synes det er fantastisk kollagen hos os, som du har brugt de sidste 3 år. Det er dejligt at du både ser og mærker en forskel i din hud, og at du synes godt om vores service samt abonnementsordning.

Kollega +

God service og hurtig levering kan varmt anbefales

13 juin 2025

Hej Marianne,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :D

Vi er glade for, at du har oplevet en god service og hurtig levering hos os, og at du varmt vil anbefale os. Det betyder virkelig meget. 🌸

Lea og Team Nutrinic

Et produkt der virker og altid hurtig…

Et produkt der virker og altid hurtig levering og helt perfekt at køre det på abonnement!

3 juin 2025

Hej Lotte,

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse og de 5 stjerner! :)

Vi er meget glade for, at du oplever at det virker. Det er også skønt, at du altid oplever en hurtig levering, og at det fungerer godt med abonnementsordningen.

Super godt kollagen pulver

Super godt kollagen pulver som jeg på ingen måder vil undvære. Rigtig god service

3 juin 2025

Hej Gitte,

Tusinde tak for din virkelig fine anmeldelse og de 5 stjerner. :D

Det er dejligt, at du synes det er super godt kollagen pulver, og at du ikke ønsker at undvære det. Derudover er vi også meget glade for, at du oplever en god service hos os.

Lea og Team Nutrinic

Mærker positiv forskel i elasticiteten…

Mærker positiv forskel i elasticiteten i min hud.

5 avril 2025

Hej Annette,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! 🙂

Vi er meget glade for, at du mærker en positiv forskel i elasticiteten i din hud. Det er lige som det skal være. 🙏

/Nutrinic

Jeg er virkelig fan af jeres kollegen…

Jeg er virkelig fan af jeres kollegen pulver! Det virker - hvilket jo ligesom er hele essensen, men jeg føler nu også at det er en win win for mig, idet dette skal blandes i vand eller anden kold væske, og jeg derfor har fået en rigtig god vane med at drikke et stort glas vand med mit kollegen pulver hver morgen. Jeg har tidligere brugt kollegen fra Oslo Skin Care, som jeg opløste i kaffe - hvilket smagte godt - men jeg synes ikke jeg rigtig havde nogen effekt af det.

27 mai 2025

Hej Lise,

Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse, og de 5 stjerner! :D

Vi er utroligt glade for, at du er fan af vores kollagen pulver, og at du oplever en god effekt.
Du har ret i at det også er en bonus, at du har fået en god vane ind med at drikke det i et stort glas vand hver morgen, det er en god start på dagen. 🌸

Lækker produkt

Lækker produkt. Nem at indtage. Ser fremskridt, både på hud og hår.
Troværdig, god kommunikation fra kundeservice. Utrolig nem hjemmeside at betjene.
Kan anbefales ☺️

23 mai 2025

Hej Camilla,

Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :D

Vi er utroligt glade for, at du synes det er et lækkert produkt, som er nemt at indtage, og at du også ser fremskridt på din hud - og dit hår. Kollagen+ indeholder foruden kollagen og C-vitamin nemlig også zink, der beskytter cellerne mod oxidativt stress og bidrager til at vedligeholde normal hud, hår og negle.

Vi er også glade for, at du oplever en troværdig og god kommunikation fra kundeservice, og at du vil anbefale Nutrinic.
Tusinde tak for det. 🙏

Stor tilfredshed

Syntes at det er et godt produkt og føler at min hud ser bedre ud !
Nem og god service

20 mai 2025

Hej Susanne,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :D

Vi er utroligt glade for, at du har oplevet en nem og god service, og at du synes det er et godt produkt. Det er dejligt du føler din hud ser bedre ud, og at du er tilfreds.
Det betyder meget for os. 🙏

Go’ oplevelse

Nem, hurtig og uproblematisk betjening. Har delt min personlige rabatkode, som også fungerede fint.

12 mai 2025

Hej Dorte,

Mange tak for din fine anmeldelse og de 5 stjerner!

Vi er rigtig glade for, at du har haft en god oplevelse med en nem, hurtig og uproblematisk betjening. Det er også skønt, at du har oplevet at det fungerede fint med at dele din personlige vennekode.

Hej Connie,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :D

Vi er glade for, at du ikke vil undvære dit kollagen fra os, - det betyder meget. 🙏

Mere energi

Efter brug af collagenpulver i ca 2 måneder mener jeg at jeg har fået mere energi.

9 mai 2025

Hej Kirsten,

Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! :)

Vi er glade for, at du føler du har fået mere energi, da der i Kollagen+ er tilsat C-vitamin, der bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Super lækkert produkt

Super lækkert produkt, opløses nemt og smager fint.
Har kun brugt det i knap 3 måneder, så nok lidt for tidligt, at forvente tydelige resultater. Men vil klart fortsætte med det 👍🏼👍🏼

7 mai 2025

Hej Anja,

Mange tak for din virkelig flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :)

Vi er meget glade for, at du synes vores produkt er lækkert, opløses nemt og smager fint.
Det betyder meget for os. 🙏

Vi håber at du bliver rigtig glad for dit kollagen og vil opleve en god effekt med tiden.

God smag

God smag , dejligt det er pakket i “rejsepakker “ så de er nemme at tage med . God orientering fra firmaet , har kun været med i en måned. 🌞

1 avril 2025

Hej Bente,

Mange tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :)

Det er utroligt skønt at du synes om smagen, at du synes det er smart med doseringsbrevene som en slags "rejsepakker", og at du har fået god orientering fra os undervejs.
Det betyder meget for os, og vi håber at du vil blive rigtig glad for dit kollagen.

Det virker 🥰

30 avril 2025

Hej Camilla,

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :D

Vi er meget glade for, at du har oplevet en god effekt af vores kollagen.

/Nutrinic

Super produkt og service i top 🤩

24 avril 2025

Hej Eva.

Tusinde tak for din virkelig flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :)

Det betyder utroligt meget for os, at du synes vores produkt er super, og at du synes godt om vores service. 🌸
Det er lige som det skal være.

Høj service

Jeg tog kontakt, da jeg gerne ville ændre på hvordan pakken leveres. Der blev hurtigt svaret tilbage med flere andre muligheder. Virkelig god service og et produkt jeg gerne anbefaler andre.

9 avril 2025

Hej Lene.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :D

Vi er utroligt glade for, at du har oplevet en god service, og at du vil anbefale vores produkt til andre.
Det betyder meget. 🌸

/Nutrinic

Brugt dette super produkt i godt 3…

Brugt dette super produkt i godt 3 måneder og ser en forskel i huden, mere glat og friskt udtryk. Bare fantastisk - fortsætter naturligvis!👍

7 avril 2025

Hej Berit.

Tusinde tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner! :D

Vi er glade for, at du allerede nu oplever en forskel i huden, det er lige som det skal være. 🙏

Vi er utroligt glade for, at du ønsker at fortsætte.

Ha' en skøn dag. ☀️