Går ej att lita på deras färgkarta för fem öre, köpte blond silver, blev brun grå i håret. Ser hemskt ut. Trots en level 10 blondt hår som toningen användes i vart det helt fel nyans.

Nöjd med alla produkter jag beställde! Beställde blekning, en toning och color reboot. Tyckte inte att rebooten gav så mycket förändring i mitt slingade hår med bruna tillsatta pigment men i det mörk... Voir plus

Har nu köpt hårfärg hos October Stockholm för fjärde gången i rad och är så nöjd! Det finns jättemånga nyanser att välja på som man kan mixa hur man vill. Färgerna är dryga, luktar gott och ger jätt... Voir plus

Jag älskar supporten man får via instagram dom svarar alltid fort, leveransen är även den snabb ca 2 dagar. Toningen är underbar. Jag har själv varit frisör och alltid undrat varför det inte finns att... Voir plus

1. Grossiste en produits de beauté

Vi ger kunden tillgång till vår professionella hårfärg som kombinerat med vår online support ger kunden en möjlighet att nå ett salongsnära resultat när de väljer färga sitt hår hemma.

3,5

Moyen

TrustScore 3.5 sur 5

185 avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Inget företag som gav mig något…

Inget företag som gav mig något förtroende. Fick morotsfärgat hår. Kontaktade dom. Fick till svar att det var 99% handhavande fel. Inget företag jag kommer att handla mer av

25 décembre 2024
Logo de Octoberstockholm

Réponse de Octoberstockholm

Hej Kicki
Det var jag som skrev med dig på mail. Tråkigt att du upplevde det så och vred mina svar. Att färga hår utgår alltid från ditt egna utgångsläge är man för mörk i sig själv eller har en mörkare blond färg i håret än den man valt att lägga så orkar inte färg lyfta så det blir ljust utan måste blekas innan nyansering. Annars blir färgen orange gul och det är inte färgens fel utan kemin fungerar helt enkelt så. Vi har valt att ha en support som man kan använda sig av om man är osäker.
Med vänlig hälsning,
Nina

Aldrig igen

Beställer aldrig igen från detta dryga företag. Min första beställning fattades det produkter. Fick tröttsamt svar att dom skickar iväg resten. Andra beställningen beställde jag gjorde jag black week veckan. Tog 4 dagar och inget hade skickats. Sen kom ett black week erbjudande så jag frågade om jag också kunde få erbjudandet eftersom ingen order skickats ännu. Då fick dom bråttom att packa min order och fick till svar att den är påväg redan så jag frågade har den skickats idag för jag har inte fått någon spårningsinfo? Fick inget svar men spårningsinfo kom några timmar efter. Fattades även en produkt som de bara skickade tillbaka pengar för men kunde inte meddela att varan var slut. (Fanns jättemånga i lager när jag beställde). Att man bara ger korta tröttsamma svar eller slutar svara till kunder är så drygt och gjorde att jag och mina kollegor ej kommer beställa från dessa igen. Kundbemötande bör de verkligen jobba på.

21 novembre 2024

VARNING

VARNING! Fick klippa mitt hår en halv dm och dra ur STORA tovor i håret samt klippa av de värsta efter användning av deras reeboot. Använde endast en halv förpackning och halva tiden, håret blev helt fruktansvärt torrt och tovigt. Jag har normalt sett fint och friskt hår! Det här kan ha varit den värsta produkten jag någonsin har haft att göra med. ANVÄND INTE!

18 octobre 2024
Avis spontané

Fantastisk bra kvalité på färgen

Fantastisk bra kvalité på färgen. Däremot blev det inte den färgen jag hade tänkt, trots att jag tog till hjälp och frågade personalen. Ville ha mörkbrun, det blev kolsvart!

7 août 2024

Helt fantastiskt +++++

Helt enligt förväntningarna men även lite xtra förvånad över hur väl produkterna fungerade på mitt hår.

Stort utbud av färg och olika nyanser och allt där emellan!

Kanske bör ni kika på en efterbehandling för en färgning?

13 août 2024
Logo de Octoberstockholm

Réponse de Octoberstockholm

Hej å va rpligt att du gillar våra produkter. Hösten kommer med många nyheter ☺️ så håll utkik 👀

Så enkla att använda!

Så enkla att använda, blir superfint resultat och att få snabb support via chatten både helger o kvällar är fantastiskt!

30 mars 2024

Lite mörk

Beställde ljusblond nr 8. Den var mörkare än andra fabrikats nr 8. Så håret blev mörkare än jag tänkt. Men eftersom jag bara färgade utväxten gjorde det inte så mycket. Men till nästa färgning får jag ta en ljusare nyans. Täckte gråa hårstrån bra och gav fin lyster.

22 juillet 2024

En savoir plus sur les différents types d'avis.