Købte en liewood lampe som gik i stykker efter sparsomt brug og efter aftale returnerede jeg den og skulle så have pengene retur - alt virkede nemt og lige til. Her 3 måneder senere har jeg fortsat i... Voir plus
Lisez les avis des autres
Verdens bedste service hos Olila !🤩 Jeg fik bedste service af Lasse hos jer😇 og i sendt pakken samme eftermiddag som jeg ringede til jer fordi jeg havde problemer med at kunne betale of benytte en r... Voir plus
Jeg handler ret ofte hos Olila, og hver gang møder man fantastisk service. Om det er fysisk i butikken, online, kundeservice eller deres live, så er det en god oplevelse, at handle hos dem. Ved sids... Voir plus
L'entreprise a répondu
L'entreprise a répondu
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Olila i Esbjerg byder på kvalitet og lækkert design til de mindste og deres værelser m.m.
Coordonnées de contact
Kongensgade 94 st, 6700, Esbjerg, Danemark
- kontakt@olila.dk
- olila.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Hurtig levering og personlig hilsen
Hurtig levering, personlig besked med pakken og alt levede op til forventningerne. Kommer til at handle der igen.
Hurtig og sikker levering.
Besværlig returnering
Besværlig returnering. I 2022 skal det være nemt (og helst gratis) at købe og returnere online. Her manglede returlabel, de var svære at få kontakt til, sværlæst info på hjemmesiden og de har et bøvl system hvor de modregner fragt og ev skader mv... Nu fik jeg mine penge tilbage og det er fint, men synes bare ikke deres måde at lave online forretning er særlig modern. Vælger hellre en anden shop næste gang for at være ærlig

Réponse de Olila
Hurtig levering med en personlig hilsen i pakken.
Super fine ting jeg modtog.

Altid fantastisk service
Ved sidste køb (en dukkeseng), var der sket en fejl med en manglende del, og 20 min. efter kontakt med kundeservice, var der sendt en helt ny dukkeseng afsted - det er altså fantastisk kundeservice.

Réponse de Olila
Købte sengetøj og sutter gennem Olila
Købte sengetøj og sutter gennem Olila. Var også i kontakt med dem telefonisk - jeg har ud fra min oplevelse kun meget positivt at sige. Helt sikkert et sted jeg kunne finde på at handle igen. Mine varmeste anbefalinger til denne lille virksomhed ☺️

Réponse de Olila
Jeg et rigtig glad for at handle på…
Jeg et rigtig glad for at handle på olila.dk. Vareudvalget er svarende til hvad jeg søger, så mere kan man ikke bede om.
Det fungere super godt og leveringen er hurtig.
Jeg er specielt glad for deres live-salg på Facebook 😊

Forkert vare
Forkert vare leveret til min mormor - kontakt til kundeservice, som ønsker varen sendt retur, hvilket min gamle mormor ikke har mulighed for. Ejer, Lasse, mener at dette er hvad man kan forvente af online handel - “ Der følger desværre risiko for menneskelige fejl ved online handel og det arbejde der følger med at sende retur.”
Jeg er selvfølgelig forstående overfor at fejl kan ske, men at min mormor nu står med en vare hun ikke kan bruge, og dette er hvad man møder af “service” er uacceptabelt.

Hurtig og sikker levering
Hurtig og sikker levering. God kundeservice når de kontaktes over telefonen

Réponse de Olila
Lad være med at bestille deres…
Lad være med at bestille deres julepakkekalender. Billederne matcher slet ikke det, der reelt er i pakkerne, og det var generelt virkelig skuffende pakker.

Réponse de Olila
Det var rigtigt nemt at bestille
Det var rigtigt nemt at bestille. Varerne kom hurtigt.
Alt er som det skal være .
Super hurtig levering og pakket rigtig…
Super hurtig levering og pakket rigtig fint og forsvarligt. Dejlig hjemmeside.
Hurtig levering og godt udvalg 👍
Gid betjening
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.