Noté 5 sur 5 étoiles

Myślę, że jest to sprawa organizmu i dłuższego czasu stosowania. Chociaż wyniki laboratoryjne przed i miesiąc po... Pokazują pozytywne rezultaty i to widoczne konkretnie. Także niekoniecznie subiekt... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ollywell, to naprawdę poważna firma. Kiedy napisałam im, że choruję na rzs i polineuropatię i nie mam pojęcia, jakie grzyby byłyby dla mnie, otrzymałam inf.zwrotną z opisem każdego produktu. Wybrałam... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Odnośnie Cordy ceps - zauważyłem podniesienie libido, nieznaczne ale jednak i odporność organizmu na spożywany alkohol. Nie jestem trunkowy ale wypity okazyjnie był lepiej tolerowany. Co do Lion"s Ma... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Boutique de produits diététiques
  2. Magasin de vitamines et compléments alimentaires

À propos de Ollywell

Écrit par l'entreprise

Welcome to Ollywell, where we bring you the finest functional mushroom and herbal supplements from Europe. Our dedication to quality, transparency, and innovation sets us apart in the market, and our passion for mushrooms drives our mission to make health benefits accessible to all.

Grown with love in the EU, our mushrooms – Cordyceps, Chaga, Lion's Mane, and Reishi – are harvested and processed meticulously to ensure the highest standards. Crafted with passion in our Warsaw-based facility, we grow most of our mushrooms, providing complete control over the entire production process, from spores to pocket.

What makes Ollywell different? Our functional mushroom supplements are:

1. Efficient: We use state-of-the-art ultrasound extraction for faster bioavailability.
  2. Natural: Our mushrooms are grown and extracted in a controlled microenvironment.
  3. Consistent: Our optimised extraction parameters guarantee standardised dosing.
  4. European: Proudly homegrown in Europe, adhering to the highest quality standards.
  5. Traceable: Complete transparency in our production process for your peace of mind.
  6. Compliant: Our facility meets HACCP, GMP, and GHP standards and requirements.

As a team of dedicated scientists, we at Ollywell are committed to reviving ancient wisdom and harnessing the power of mushrooms to benefit our community. Together, let's make the world a healthier place, one mushroom at a time. Trust in Ollywell and experience the difference for yourself.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 50 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Noté 5 sur 5 étoiles

Po krótkiej przerwie od pierwszego…

Po krótkiej przerwie od pierwszego zamówienia tak jak zawsze zamówiłem bez problemu i dostawa była bezproblemowo. Teraz co do środka to wspomaga mnie w mojej sytuacji zdrowotnej bardzo dobrze.

4 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Produkty Ollywell poznałam podczas…

Produkty Ollywell poznałam podczas targów Organic. Działania jeszcze opisać nie mogę, ale podejście do klienta, ciepło, zainteresowanie, chęć pomocy i profesjonalizm sprawił, że z pewnością wrócę nie raz. Bardzo dziękuję!

6 juillet 2024

Być za pan brat

Drodzy Państwo Obsługa klienta na wszystkich etapach profesjonalna Kontakt z p. Dawidem wzbudził moje zaufanie Firma wypełniła wszystkie warunki umowy bez żadnych zastrzeżeń. A jeśli chodzi o głównego bohatera całego wydarzenia GRZYBKA to już od pierwszej aplikacji zaprzyjaźniliśmy się ze sobą i czujemy się energetycznie dopełnieni.

24 mai 2024

Zaczęłam używać ekstraktu z Lions Mane

Zaczęłam używać ekstraktu z Lions Mane. Jestem mega zaskoczna. Od razu po pierwszej suplementacji miałam odczucie jakby lekkości rąk jak po dobrym masażu, tego samego wieczoru głęboki, kojący sen. Napewno poprawia krążenie, bo uczucie zimna szczególnie wieczorem to była u mnie norma...teraz tego nie mam. Zniknął ból migrenowy głowy, jestem kreatywna, nie mam żadnych blokad w składaniu zdania przy wymowie a to mi się zdarzało przypuszczam w związku z wiekiem. Naprawdę mam dużo energii czy to w pracy fizycznej działkowej czy też umysłowej w pracy. Odszedł w niepamięć stres a nawet sytuacje mocno stresowe dla innych mnie ekscytują i mam potrzebę rozwiązywać te nagłe, stresowe zdarzenia.
Paczka przyszła bardzo szybko, solidnie zapakowana przed niepożądanymi uszkodzeniami transportowymi. Uważam że cena jest adekwatna do jakości produktu i polecam wszystkim którzy chcą odzyskać swoje życie mimo upływającego czasu.

15 mai 2024

Super jakość!!!!!!

Używałem wszystkich produktów tej firmy i jestem z nich bardzo zadowolony. Duża koncentracja czynnych związków i bez zbędnych dodatków. Działanie takie jak w opisach, ale przy niektórych produktach na efekty trzeba dłużej poczekać. Jest to oczywiście normalne, organizm musi się nasycić. Serdecznie polecam.

11 avril 2024

Lion's mane

I've been using Ollywell Lion's Mane to enhance my concentration, and it truly works! I highly recommend it. My work demands a lot of creativity, and I often struggle with focus. I can clearly see how Lion's Mane helps me maintain concentration—it's a game-changer for me. :)

22 janvier 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Indywidualna dawka i konsekwencja w pierwszym okresie daje niesamowite efekty

Soplówka super, skupienie , zmiana mikrobiologii w układzie pokarmowym, duża ulga.
Ashwagandha działa wspaniale na układ nerwowy oraz z moich obserwacji wynika że na układ hormonalny. Dobry sen , reguluje się gospodarka lipidową i pojawia się dystans reakcyjny , który się przyda wielu ;).
Shitake natomiast jest niebywale pomocny przy zaburzeniach trawienia, po 14-15 dniach brzuch zmienil sie nie do poznania. Pomocny także przy wirusach 🦠, wspomaga układ immunologiczny. Recenzja po 21 dniach testów

21 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Używam olejków Ollywell od bardzo dawna…

Używam olejków Ollywell od bardzo dawna i muszę przyznać ze byłem sceptyczny na początku z czystej niewiedzy o produkcie. Zawsze miałem problemy z jakością snu i po jednorazowym użyciu Reishi mogłem spójnie zasnąć a co najważniejsze odpocząć i czuć się wyspanym rano. Bardzo wpłynęło to na moja efektywność i jakoś dnia! Używam również Lion’s Mane w szczególności kiedy muszę się skupić i skoncentrować umysł do pracy na konkretnym zadaniu. Bardzo pomaga w wyciszeniu i zebraniu myśli w jeden wątek, dużo pracuje kreatywnie i po użyciu Lion’s Mane mam większe pole do tworzenia poprzez jego pozytywne działanie. Bardzo polecam i cały czas używam ekstraktów od Ollywell!

20 mars 2024

Ekstrakty najwyższej jakości

Ekstrakty z grzybów funkcjonalnych towarzyszą mi w pracy i w sporcie od kilku lat. Pomimo tego byłem pozytywnie zaskoczony wyraźnym działaniem preparatów Ollywell. Używane metody ekstrakcji substancji aktywnych i jakość surowca gwarantują najwyższą jakość i zostawiają w tyle preparaty oparte o zmielony susz.

13 février 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus