Tuote on ihan ok ,mutta toimitus ihan perseestä, lopulta kun se tuli ns postiin niin ei tullu ilmotusta itse sitten menin kyseleen että onko tullu kun netti näytti että olis siellä,,oli se siellä s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Black friday oli tarjous jossa piti tulla setin mukana pinsetit ja silikoni patalappu, Ei ole Näkynyt! Tilasin 4 settiä tuotteita. Asiakaspalveluun olen ollut yhteydessä 3 kertaa ja ilmeisesti... Voir plus
L'entreprise a répondu
Todella nopea toimitus. Ja todella paras yleispaistinpannu ikinä. Kaikki muut pannut ja pinnoitteet kokeiltu. Nyt jäädään jännittämään kuinka kauan pinta pysyy tuollaisena. Itsekkin jäähdytän pannun k... Voir plus
Odotin palautteen antamista kunnes olen saanut riittävästi käyttökokemusta... ja Kyllä... tämä on huippuhyvä, ihan paras käyttämäni paistinpannu vuosikymmenien varrella. Paistaa hyvin niin kalat kuin... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Tämä uusin Onyx meni lahjaksi, mutta meillä itsellämme on vastaava pannu ollut jo parivuotta ja se on toiminut upeasti Induktioliedellä
Asiakaspalvelu toimii hyvin, mutta tuote itsessään ei ole niin hyvä kuin annetaan olettaa. Pannut sopivat rasvaisen lihan paistoon, mutta kananmuna yms. marinadit palavat kiinni pannuun. Olen kokeillut eri lämpötiloja, mutta ei auta. Huonompi kuin teflon, mutta kestää melkein mitä vaan. En palauta kuitenkaan, vaikka meinasinkin

Réponse : ONYX Cookware
Pannut lämpenevät todella nopeasti induktioliedellä mutta vaikka miten olen kokeillut ottaa todella herkästi kiinni, pesu on myös työlästä koska ottaa niin kovin kiinni. Muuten ihan ok pannu / kasari.

Réponse : ONYX Cookware
Minulla on kaksi paistinpannua! Toisen sain korvaukseksi! Ensimmäisen paistopohja reilusti kovera,toisen myös! Öljyt valuu reunoille! Munat tahtoo jäädä kiinni ,oli lämpö mikä hyvänsä! Munakas tulee pöperö!
Mutta olkoon koitan pärjätä! Käytän vähän astianpesu aineita!

Réponse : ONYX Cookware
I bought pans in September 2022 and few days ago (20.1.24) noticed on big pan that coating started to peel off from surface. I’m deeply disappointed that pans lasted only 2 years.
-Alexandra D.

Réponse : ONYX Cookware
Pannu hankittu ehkä vuosi sitten. Ollut lähes päivittäin käytössä ja ollut kaikin puolin hyvä ja toimiva tuote paitsi, että pohja ei koskaan ole ollut suora. Se oli ostettaessa ylöspäin kupera eikä koskaan suoristunut, joten tuskinpa enää suoristuukaan. On vähän ärsyttävää kun pannulle laitettu öljy tms valuu reunoille ja keskikohta jää kuivaksi. Pannua pystyy silti käyttämään, mutta kuperuudesta lähtee kaksi tähteä pois arvosanasta.
Edit. 4.1.2024
Otin yhteyttä asiakaspalveluun kuten kehotettiin ja he hoitivat takuuasian todella erinomaisesti. Oletan uuden pannun saapuvan lähiviikkojen aikana. Asiakaspalvelun sujuvuuden johdosta korotan arvosanan viiteen tähteen.

Réponse : ONYX Cookware
Meillä ollut onyx paistinpannu käytössä vuoden ja on erittäin hyvä.. ei tartu ruoka kiinni ja on tosi helppo puhdistaa. Tilaisin toisen, mutta nyt en löydä mistään sitä suomenkielistä linkkiä, josta tilasin ensimmäisen pannun.
Surkea pannu ollut vuoden käytössä ja kaikki jää kiinni vaikka kuinka pieni lämpötila ja öljyä saa käyttää reilusti . Markettien halpis pannut parempia . Tosi pettynyt olen

Réponse : ONYX Cookware
Paras ja kestävin paistinpannu vuoden kokemuksella. Helppo puhdistaa myös. Tilaan lisää Onyxia.
Ajastin ei toimi oikein .Olen yrittänyt lähettää videoita mutta ne eivät mene perille. Olen kyllästynyt tähän sähköposti keskusteluun minne voin palauttaa koneen.
Pertti Heino

Réponse : ONYX Cookware
Asia käsiteltiin erittäin nopeasti ja asiallisesti. Sain hyviä neuvoja.
The matter was handled very quickly and matter-of-factly. I got some good advice.
The product is not good. With quite hard every day use it lasted well only for a few weeks. Looks still good, but everything sticks to it no matter how much oil. Not the quality I expected.

Réponse : ONYX Cookware
Tämä on ollut valitettavasti surkein pannu, jonka olen koskaan omistanut.
Ensimmäisen viikon aikana tosin tuntui, että tuote vastaa kuvausta: ruoka suorastaan liukui pannulla vähällä rasvalla.
Tuntuikin, että tämä on sitä mitä hain: ei-tarttuva pannu, joka ei tarvi paljon rasvaa.
Tuo tosin muuttui pian, ja ruoka alkoi tarttua pikkuhiljaa keskeltä pannua kiinni. Laitoin tuon liian kovan lämmön piikkiin, mutta viikko viikolta jouduin laskemaan lämpöä ja lisäämään rasvaa: muutamassa viikossa siis tämä kallis ihmepannu toimi paljon surkeammin, kuin 20-30 euron markettipannut, jotka yleensä kestivät 1-2 vuotta - ja nuo tarvivat vähemmän rasvaa kuin Onyx!
Alle kahdessa kuukaudessa näkee, miten pinnoite menee koko ajan huonompaan suuntaan, ja huono alue vaan laajenee.
Kananmunan paistaminen jopa matalalla lämmöllä on painajainen: reunat eivät meinaa paistua, kun samalla keskeltä pannua kananmuna on jo palanut kiinni.
Ei onnistu myöskään tofun paistaminen rasvassa enää, vaan kaikki jää kiinni. Alle kaksi kuukautta, ja tuote on käyttökelvoton.
Tuntuu kyllä huijaukselta – kallein, surkein pannu koskaan. Älä osta!

Réponse : ONYX Cookware
Puolen vuoden kokemus: helppo putsata ja lämpeää nopeasti muttei tasaisesti. Reunat jää kylmiksi helposti. EI ole tarttumaton pinta vaan kaikki melkeen tarttuu kiinni perus lämpötiloissakin.
Ostin paistinpannun, olen käyttänyt sitä vasta vähän mutta minusta se vaikuttaa tosi hyvältä sekä paistaa että puhdistaa.
Förträffliga produkter och utmärkt service!
Ostin tiskikoneen kestävän paistokasarin teräs kannella. Aloitin vasta käytön mutta ruoan hauduttaminen sujuu ainankin erittäin hyvin.
Tuote tuli nopeasti, vaikka varoiteltiin toimituksen viivästymisestä, silti tuli ihan hienosti.
Tilaamani wok ja kattila saapuivat nopeasti ja erittäin hyvin pakattuina. Tuotteiden laatu on erinomainen. Minun keittiööni ei enää tule muita kuin Onyx-merkkisiä kattiloita ja pannuja!
En savoir plus sur les différents types d'avis.
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.