Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

De plakkers van de sensors kwamen geregeld los. Het alarm is slechts 2 keer afgegaan, terwijl hij meerdere keren nat is geweest. Het alarm ging soms zelfs af als de sensor al gewoon terug los op het n... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Vorig jaar plaswekker gekocht voor ons toen 6 jarig zoontje met dcd... Na 2 weken moeten stoppen, wegens te intensief voor hem ( frequent moeten wakker maken terwijl hij eigenlijk een heel diepe slape... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Wij hebben enkele weken de oopsie plaswekker gebruikt. Helaas liet de sensor geregeld los waardoor het bed al helemaal nat was voor deze afging. Dit gaf een knauw aan zijn zelfvertrouwen. Inmiddels ge... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Oepsie heroes plaswekker Mijn 2 kinderen waren binnen zeer korte tijd in de nacht zindelijk makkelijk in gebruik.  22 maart 2024 gekocht ze waren binnen 5 weken droog Werkende druppel.  Gebruiksa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Assistance à la jeunesse

Écrit par l'entreprise

Oopsie Heroes is een leuk en eenvoudig bedplaswekker voor kinderen. Het combineert een app met een kleine sensor die kinderen leert hoe ze 's nachts op tijd op het toilet kunnen komen. Bye Bye Oopsie-moments!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 83 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Inferieur product.

De sensor gaf vals alarm en een paar dagen later werkte deze helemaal niet meer.
Contact opgezocht met de klantenservice; Telefonisch 6x geprobeerd maar totaal onbereikbaar. Via de mail komt er antwoord na 2 dagen. Waarschijnlijk was de batterij van de sensor leeg dus je moet dan een nieuwe sensor aanschaffen. Echter de garantie is slechts 6 maanden! Aangezien wij het produkt 8 maanden hadden, wilden ze een nieuwe aanbieden met 50 procent korting. Het vervelende is dat je een plaswekker eenmalig mag declareren bij je verzekeringsmaatschappij dus je kan beter kiezen voor een duurdere concurrent/alternatief dan dit inferieure product. Als ouder wil je maar 1 ding dat je kind de nacht droog en prettig doorslaapt. Een niet werkend apparaat, niet te bereiken klantenservice en 6 mnd garantie ( EU wettelijk is 2 jaar...) is niet waar je op zit te wachten. Ons kind had helaas met een terugval te maken na 6 mnd en dan sta je dus in de kou.

22 novembre 2023

Beste Edward,

We waren erg blij om te horen dat Oopsie Heroes je kind hielp om 's nachts droog te blijven binnen een paar weken na aankoop van het product. Het was ontmoedigend om te horen over de terugval na 8 maanden. We begrijpen je teleurstelling.

Bedankt voor je feedback. We geven om onze klanten en jouw ervaring bij het gebruik van onze producten, en we zijn altijd op zoek naar manieren om het beter te doen.

Oopsie Heroes Team.

Herhaaldelijk defect, slechte service

Vorig jaar aangeschaft. Binnen een week was de sensor tijdens de nachtelijke toiletgang in het riool verdwenen omdat deze slecht plakt aan onderbroek. Toch maar een nieuwe aangeschaft welke niet in het toilet verdween, maar na een aantal weken defect bleek. Na contact met klantenservice een nieuwe toegestuurd gekregen. Deze was wederom (bij absoluut normaal gebruik) binnen 1 week defect. Nogmaals contact met klantenservice en op verzoek de sensor teruggestuurd voor analyse. Vervolgens wordt er beweerd dat de envelop leeg zou zijn en is de garantie plots verlopen. Ik mag een nieuwe aanschaffen tegen korting….
Daarna geen reactie meer op e-mails.
Kortom: product tot twee keer toe defect en zeer klantonvriendelijke afhandeling. Gaat duidelijk om de winst, niet om de klant. Jammer.

24 mars 2024

Beste Arthur,

Bedankt dat u uw bezorgdheid onder onze aandacht hebt gebracht.

We waren blij om in uw e-mails te lezen over de positieve impact die Oopsie Heroes had op de droge nachten van een van uw kinderen. En dat u een terugkerende Oopsie Heroes-klant bent voor uw dochter.

Oopsie Heroes Team.

Diskreter Sensor

Der Sensor ist klein und gut zu installieren. Leider gibt es einige Nächte, an denen der Sensor mit der Klebe nicht hält und morgens im Bett gesucht werden muss… Daher haben wir uns den Clip bestellt. Leider hat dieser auch nur die ersten Nächte gehalten und ist nun bereits ausgeleiert…
Insgesamt sind wir mit dem Sensor aber zufrieden! Unsere Tochter akzeptiert ihn und ist zufrieden damit.

18 mars 2024

Réponse de Oopsie Heroes

We appreciate your feedback regarding the sensor. We're glad to hear that you find it small and easy to install.We apologize for the inconvenience caused by the sensor adhesive and clip.
We're continuously working to improve our products and will take your experience into account for future enhancements.

Overall, we're pleased to hear that your daughter accepts and is satisfied with the sensor.

Oopsie Heroes Team

Noté 3 sur 5 étoiles

Microfoon soms niet aan

De app is wat buggie met of de microfoon goed wordt ingeschakeld. Ook valt de microfoon soms uit als je de telefoon voor iets anders gebruikt tussendoor. Met als gevolg; geen alarm en een nat bed.

28 février 2024

It hasn’t arrived!

It hasn’t arrived!

11 février 2024

Dear Madam,

Following your negative comment, our team observed that the sensor had been delivered one day after. Given Brexit (United Kingdom leaving the European Union) deliveries to the UK occasionally experience slight delays compared to those to other EU countries.

Nonetheless, we hope that our product is meeting your needs and expectations. Please know that we are here to assist you should you require any further support or assistance.

Werkt niet

We zijn nu twee weken bezig. De wekker heeft nog geen enkele keer gedaan wat hij moet doen. Het lijkt erop dat het signaal van de zender naar de tablet veel te zwak is om het alarm te activeren. Dryly werkte ook niet. We zijn dus 350 euro verder en nog niet 1 enkele nacht met een werkend alarm.

6 décembre 2023
Noté 3 sur 5 étoiles

Wir testen noch…

Wir nutzen das Produkt seit 4 Nächten. 3 waren trocken, gestern nun der erste „Einsatz“. Wir hatten das Hahnenkrähen ausgesucht, leider kam der Ooopsie-Ton, den wir erst nicht einordnen konnten und bis dahin war leider das Bett richtig nass. 😒Der Ton kam auch nur durch den Sensor, müsste nicht auch das Handy den Alarmton abgeben?

28 décembre 2023
Noté 4 sur 5 étoiles

Wir nutzen Oopsie jetzt schon ne ganze…

Wir nutzen Oopsie jetzt schon ne ganze Zeit, funktioniert eigentlich ganz gut, leider hat sich jetzt an einem Kontakt die Beschichtung gelöst und somit ist das Signal gestört. Was kann man da machen?

10 décembre 2023

Alarm werkt niet goed

Twee sterren omdat het alarm helaas niet goed functioneert. Het gaat zelden af, terwijl mijn dochter wel geplast heeft. Na mailcontact keurig binnen enkele dagen kosteloos een nieuwe sensor ontvangen, maar helaas hetzelfde probleem. We hebben het alarm nu een week of 5 a 6 in gebruik en volgens de app is mijn dochter de helft van deze nachten droog geweest, terwijl het maar 2 nachten echt zo was.
De klantenservice reageert snel en vriendelijk en de sensor en app zijn heel makkelijk in gebruik, dus dat is positief, vandaar nog 2 sterren ipv maar 1.

7 novembre 2023

Oopsie Heroes convinced 100%

Oopsie Heroes was a really good experience and convinced us 100%. The product does well and as we got problems with our health insurance getting refund, the company supported us in all concerns, took contact to the health insurance to clarify the situation and find a solution. We got money back finally. Thanks Oopsie/Lifesense!

3 novembre 2023

Bis auf 1 Punkt zufrieden

Wir sind so mit den poste Hero zufrieden. Schade ist das man den Lipide nicht orten kann durch ein Signalton. Er war schon einige Male weg, hatten schon Angst er wäre ins Wc gefallen.

30 octobre 2023

3x per nacht voor niks het bed uit

3x per nacht voor niks het bed uit.

Direct de eerste nacht ging het al mis. 3x ging OOPSIE voor niks af. Onze zoon snapte er niks meer van.
Na een paar nachten waarop het wel goed werkte werden wij helaas vannacht weer 3x gewekt zonder ook maar een spoor van een plasje te vinden. Zoon volledig in de war natuurlijk.
Vorige week het probleem al naar OOPSIE gemaild maar geen reactie mogen ontvangen. Zou fijn zijn als het opgelost kan worden.

Update: 14/9, 21:13uur is Oopsie al 4x onterecht afgedaan. Knetter gek worden wij er van en je begrijpt onze zoon heeft inmiddels een hekel aan de app en wil m niet meer aan!

13 septembre 2023

Superservice en het helpt

We kwamen er niet in één keer uit, hoe het werkte, maar OOPSIE hielp ons supergoed toen we een berichtje stuurden. Nu gaat het al heel goed met de training voor onze zoon. Hij vertrouwd er helemaal op, heel fijn om te merken.

29 juillet 2023

Super handig product

Oepsie is heel makkelijk in het gebruik. Mijn zoon (11 jr met verstandelijke beperking) brengt zelf de sticker aan op de sensor en bevestigt het op zijn ondergoed. De app is gebruiksvriendelijk en makkelijk te bedienen voor hem.

Het installeren was even verwarrend maar eigenlijk veel eenvoudiger dan gedacht, er hoefde geen verbinding gemaakt te worden met de tablet.

Wat voor ons heel fijn is, is dat de app meer inzicht geeft in de tijdstippen dat er geplast word. Effect van adviezen van zijn arts tav de zindelijkheid zijn daardoor ook meteen merkbaar.

Het alarm geeft voldoende geluid om wakker te worden en de optie om je eigen stem op te nemen is ook heel fijn.

Na een ongelukje kun je de sticker met sensor ook gewoon nog op een schone onderbroek plakken, dat blijft dan nog steeds goed zitten. Een heel goed alternatief voor de dure onderbroekjes die je bij andere systemen steeds moet aanschaffen.

Het enige nadeel is dat de app op een telefoon of tablet gebruikt moet worden. Het was even puzzelen om die zo in te stellen dat alleen de Oepsie app gebruikt kon worden tijdens de nacht en andere apps geblokkeerd worden. Een aparte wekker zou wellicht een goede toevoeging kunnen zijn.

29 août 2023

Réponse de Oopsie Heroes

Wat een geweldige feedback, bedankt! We zijn blij dat de installatie uiteindelijk eenvoudiger was dan verwacht en dat de app inzichtelijke informatie biedt over plasgewoonten. Het feit dat de adviezen van de arts direct merkbaar zijn en het alarm goed werkt, doet ons goed. We noteren ook uw suggestie voor een aparte wekker. Bedankt dat u voor ons product hebt gekozen en we blijven ons inzetten om uw ervaring te verbeteren! 🌟🎉

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus