Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

De plakkers van de sensors kwamen geregeld los. Het alarm is slechts 2 keer afgegaan, terwijl hij meerdere keren nat is geweest. Het alarm ging soms zelfs af als de sensor al gewoon terug los op het n... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Vorig jaar plaswekker gekocht voor ons toen 6 jarig zoontje met dcd... Na 2 weken moeten stoppen, wegens te intensief voor hem ( frequent moeten wakker maken terwijl hij eigenlijk een heel diepe slape... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 2 sur 5 étoiles

Wij hebben enkele weken de oopsie plaswekker gebruikt. Helaas liet de sensor geregeld los waardoor het bed al helemaal nat was voor deze afging. Dit gaf een knauw aan zijn zelfvertrouwen. Inmiddels ge... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Oepsie heroes plaswekker Mijn 2 kinderen waren binnen zeer korte tijd in de nacht zindelijk makkelijk in gebruik.  22 maart 2024 gekocht ze waren binnen 5 weken droog Werkende druppel.  Gebruiksa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Assistance à la jeunesse

Écrit par l'entreprise

Oopsie Heroes is een leuk en eenvoudig bedplaswekker voor kinderen. Het combineert een app met een kleine sensor die kinderen leert hoe ze 's nachts op tijd op het toilet kunnen komen. Bye Bye Oopsie-moments!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 71 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Unbelievable how this works

Unbelievable how this works! Our kid - almost 8 years old - had full diapers till a few weeks ago. We started with Oopsie heroes and somehow within a few weeks the behaviour started to change ... he did not like the (high) noise of the sensor, woke up himself, went to the toilet and we had dry nights. We are still using it but hope that things will stay as is. Well done for the Oopsie Heroes team!

6 juillet 2021

Dear Janine,

Thank you for your kind review. We're very happy to hear Oopsie Heroes worked so well for your son.

Noté 2 sur 5 étoiles

Sinds een week hebben we voor mijn…

Sinds een week hebben we voor mijn dochtertje oopsie heroes. Niks ten nadelen voor de organisatie van oopsie heroes. Hebben t netjes opgestuurd. Was ook snel binnen. Waar mijn man en ik alleen enorm van balen is dat oopsie heroes niet te gebruiken is in combinatie met een luier. Dit betekent dus dat we al een week lang iedere nacht op moet om een nat bed te verschonen. Soms werkt t niet (?) en / of wordt mijn dochtertje er niet wakker van. Daarbij een berg was iedere dag ... Achteraf gezien hadden we dus veel liever een plaswekker gehad waarbij wel een speciaal broekje gedragen kan worden zodat t bed tijdens t trainen droog blijft.

16 avril 2021

Beste Marlies,

Bedankt voor de eerlijke review. Laten we kijken hoe we hier samen uit kunnen komen.

Het succes van een plaswekkertraining is sterk afhankelijk van de motivatie en mindset van een kind. Er wordt dan ook vanuit de meeste experts sterk afgeraden om een luier te dragen wanneer er gestart wordt met een plaswekker. De reden hiervoor is omdat een kind zich met een luier te beschermd voelt (het maakt in principe niet uit of hij/zij in bed plast want de luier vangt het toch wel op). Hierdoor is de mindset en motivatie niet goed en zal de training weinig effect hebben.

Een plaswekkertraining is inderdaad een investering van een aantal weken, maar na verloop van tijd zal het bedplassen afnemen en daarmee dus ook de onderbroken nachten. En een aantal weken later zal het probleem zelfs helemaal verholpen zijn!

Om het bed enigzins te beschermen kunt u een matrasbeschermer of een handdoek onder uw kind plaatsen, dat kan schelen in de wasjes die u moet draaien.

Neem gerust contact met ons op via info@oopsieheroes.com, dan kunnen we daar even verder praten en dit zo goed mogelijk oplossen.

Fantastisch

Fantastisch! Zoon van 6j is dolenthousiast én gemotiveerd , werkt prima!!! Al drie nachten droog waar er voorheen een overvolle pamper was!

11 avril 2021

Beste G.,

Bedankt voor de review. Dat is al een hele goede vooruitgang. Motivatie is erg belangrijk en die willen we met Oopsie Heroes daarom ook proberen te verhogen. Veel succes met het verdere verloop van de training, maar daar hebben wij alle vertrouwen in!

Zeer tevreden mama

Zeer tevreden mama! In januari gestart met de oopsie, omdat het onze zoon van 5 maar niet lukte om ‘s nachts zindelijk te worden. Overdag was hij het al met 2,5 dat ging vanzelf.
Na onderzoek op internet begonnen met de oopsie. In 1e instantie liep het niet soepel, de oopsie leek kapot. Na contact met de klantenservice een nieuwe ontvangen en deze werkte super. Onze zoon is inmiddels zindelijk. Als er nu een ongelukje gebeurt wordt hij er direct wakker van, voordat hij echt helemaal in bed plast. De oopsie is makkelijk in gebruik en het verdienen van sterretjes in de app werkt voor onze zoon motiverend. Ik zou iedereen die met een plaswekker aan de slag wil de oopsie heroe aanraden. Het apparaatje heeft onze zoon geleerd om ook in zijn slaap naar zijn buik te luisteren. Als hij nu in de nacht moet plassen wordt hij daar wakker van. Wij zijn heel blij met het resultaat van werken met de oopsie!

27 mars 2021

Beste Femke,

Wat fijn om deze review te lezen! Super om te horen dat uw zoontje nu zindelijk is gedurende de nacht, en dat dankzij Oopsie Heroes.

We hebben erg graag geholpen en fijn om te horen dat dit zich heeft geuit in een geweldig resultaat!

Noté 5 sur 5 étoiles

Oopsie Hero helped my son, it gives him trust he wakes in time

When we start with opsie hero we only had to change two times sheets during the night. Already after a few weeks my son (6 years) awake before the oopsie hero waked him. After 6 weeks we didn't have to use anything anymore. My son was very happy ==> he could sleep over at friends!!

23 mars 2021

Dear Greja,

Thank you for your kind review. We're happy to hear that your son has been cured from bedwetting with Oopsie Heroes! We wish him lots of fun at the sleepovers ;)

Noté 5 sur 5 étoiles

Best customer service I have ever…

Best customer service I have ever received! Can’t wait to try the product with my son.

15 février 2021

Dear Catherine,

Thank you for your review! We're glad to hear that you're happy with our customer service. Hopefully you'll be juist as happy with the product and the results. If you have any questions, don't hesitate to contact us, we're happy to help you!

Noté 5 sur 5 étoiles

Oopsie, geweldig product en service

Het product en de service is geweldig. De naam van het product maakt het ook nog eens extra leuk. Je eigen onderbroek dragen maakt de drempel voor kind en ouders veel lager. De druppel geeft bij contact met plas een signaal (goed hoorbaar voor kind) als het niet wakker wordt gaat het over naar een tablet. Wij hebben deze hard ingesteld waardoor wij recht op in ons bed/ bank zitten. Mijn zoon (bijna 7) slaapt zo vast dat hij zonder de druppel echt niet wakker wordt. Nu gebeurd het zelfs dat hij zelf naar de wc gaat en papa en mama kunnen blijven liggen/zitten. Oopsie is ook nog vergoed door onze zorgverzekeraar. Een echte aanrader als je actie wilt ondernemen naar de zelfstandigheid van je kind.

3 novembre 2020

Beste Simone,

Bedankt voor de review. Goed om te lezen dat uw zoon al zelf naar het toilet gaat, goede vooruitgang dus!

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed product, aanrader!

Goede website, snelle levering en werkt goed! Mijn zoon wil alleen niet plassen als hij wakker wordt, maar Oopsie helpt al goed met het wakker worden als hij plast en daarmee bewust wording. We zijn net begonnen, dus kan nog komen! Ook handig dat ik er twee kreeg wegens co-ouderschap. Nu heeft hij bij beide ouders een sensor. Prijs met plaswekkerbroekjes is stuk goedkoper! Verder vindt mijn zoon de app met geluidjes erg cool :)

3 septembre 2020

Beste MJ,

Bedankt voor de review en fijn om te horen dat u tevreden bent met Oopsie Heroes. De bewustwording is al een stap in de goede richting. Hopelijk wordt het bedplassen de komende tijd steeds minder met uiteindelijk het gewenste resultaat. Succes!

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering, werk goed! Hopelijk snel droge nachten!

31 août 2020

Beste Tessy,

Bedankt voor de review. Succes met de training en hopelijk is Oopsie Heroes binnenkort inderdaad niet meer nodig ;)

Oopsie

Er was iets mis gegaan met de oopsie verwijderen waardoor deze stuk ging dit had ik voor gelegt en er werd zonder problemen een nieuwe opgestuurd.

16 juillet 2020

Beste Kevin,

Bedankt voor de review. We proberen onze klanten inderdaad altijd zo goed mogelijk te helpen, ook als er iets stuk gaat. Fijn dat we jullie ook hebben kunnen helpen.

Heel mooi product

Super mooi product, met goede service. De sensor ging stuk en we kregen meteen een nieuwe, mooie niet te kinderachtige app.

24 juin 2020

Beste Janneke,

Bedankt voor uw feedback. Vervelend om te horen dat de sensoren niet meer werken. Wij hebben contact met u opgenomen en gaan samen kijken naar een passende oplossing. Eventueel kunnen we kosteloos een nieuwe sensor sturen.

Edit: Deze klant heeft een nieuwe sensor ontvangen en het is verder opgelost, vandaar dat ze daarna de review heeft aangepast. Bedankt daarvoor.

Noté 5 sur 5 étoiles

Van een mega vaste slaper naar DROOG.

In het begin was het even zoeken naar het hoe of wat! Maar dankzij de snelle feedback en snel mailverkeer konden we gewoon door! Na ongeveer 5 weken is hij, tot op de dag van vandaag, al ruim 2 weken droog ‘s nachts! Hij zegt zelf ‘ik ben zoooo blij met de druppel’ haha..... dus wij zijn echt heel tevreden! Onze zoon is inmiddels 10 jaar en de Corona tijd was een perfecte timing! Hij was elke nacht nat (met een dry night broekje) zelfs z’n pyjama, dekbed, echt alles! Hij werd gewoon echt niet wakker! Sliep mega vast! Dus het leverde in het begin echt wel gebroken nachten op voor hem maar dat was echt maar van korte duur! Dit was wel echt nodig om er doorheen te komen! Hier dikke 5 sterren namens ons!

21 mai 2020

Beste Hanneke,

Bedankt voor de mooie review. Gelukkig hebben we jullie door ons mailcontact goed kunnen helpen en met het gewenste resultaat!

Nice tool!

Na diverse zaken geprobeerd te hebben om onze zoon van 7 's nachts op een fijne manier het bedplassen af te leren, kwam ik via het internet Oopsie Heroes tegen. Bij het ontvangen van de verpakking leek het te eenvoudig om een succes te kunnen zijn, maar al snel bleek het een groot succes. Onze zoon vond het van bij de start een leuke druppel die niet erg opviel. Het feit dat het met een smartphone app is geconnecteerd maakte het nog leuker. Doorheen het traject waarbij hij gewekt werd door diverse signalen (eigen stem, standaard alarm, …), bouwde hij vanzelf het vermogen op om de nacht zonder onderbreking en droog door te komen. Een echte aanrader! Veel dank aan de ontwikkelaars van dit fijne tool.

3 mars 2020

Beste Axel,

Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat het product zo goed heeft geholpen bij uw zoontje en dat wij eraan hebben mogen bijdragen dat hij van zijn 'Oopsie' momenten is verholpen.

Noté 1 sur 5 étoiles

Werkt niet en geen reactie op mailtjes

Bericht dat ik aan oopsie heroes heb gestuurd in oktober!:
Vannacht heeft mijn dochter voor de tweede keer met de oopsie geslapen en hij is voor de tweede keer niet afgegaan. Ik heb de oopsie vooraf getest met een muntje en dat ging best goed. Nu gaat hij pas heel laat af met het muntje. Om die reden wil ik de oopsie graag terugsturen en mijn geld terugkrijgen.
Nooit reactie gekregen en dus opgelicht:-(
Groetjes,
Femke

7 décembre 2019

Beste Femke,

Vervelend om te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met Oopsie Heroes. We zijn hard bezig geweest om onze producten en services te verbeteren.

We weten dat dit al een oude review is maar we zouden graag met u in contact komen om uw ervaringen te horen en samen tot een oplossing te komen.

Na nogmaals het systeem te hebben gecheckt konden we helaas geen email terugvinden. Zou u contact kunnen opnemen via onze mail info@oopsieheroes.com of telefoon +31 888280280.

Alvast bedankt.

Noté 3 sur 5 étoiles

Hij blijft helaas niet goed plakken

Hij blijft helaas niet goed plakken.
Verder lijkt mijn dochter er wel droog van te worden in de nacht.

18 novembre 2019

Beste Denise,

Bedankt voor uw feedback. Mede hierdoor hebben we onze stickers inmiddels verbeterd. Als het nog nodig sturen we u graag een aantal van deze stickers op.

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede levering

Goede levering, product doet wat je ervan verwacht

17 novembre 2019

Beste Marlijn,

Bedankt voor de review. Goed om te horen dat Oopsie Heroes aan uw verwachtingen voldoet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Leuk concept om je kind wat bewuster te…

Leuk concept om je kind wat bewuster te maken. Al vond ons kind het wel wat spannend. Het alarm op de app is weleens eerder af gegaan bij andere geluidssignalen (slaapmuziekje in knuffel met zo'n trekkoordje) wat voor wat verwarring zorgde. Wij zaten in een fase waarbij ons kind het comfort van een luier nog heerlijk vond terwijl wij wel in de gaten hadden dat hij het eigenlijk wel zou moeten kunnen. Met de Oopsie Hero is hij wat bewuster geworden en komt hij nu sneller zijn bed uit (in plaats van 'gebruik' te maken van zijn luier of in een nat nest te blijven liggen in de ochtend.....) Na 2 weken wilde hij de druppel niet meer gebruiken en gaat het best goed! Ongelukje niet uitgesloten, maar al een hele verbetering!

8 novembre 2019

Beste Evelien,

Zoiets blijft natuurlijk spannend. Wij hopen dat we het met onze kindvriendelijke en speelse plaswekker een stuk leuker en iets minder spannend kunnen maken. Fijn dat Oopsie Heroes heeft kunnen bijdragen aan het verminderen van het bedplassen.

De app is inmiddels weer verbeterd en heeft nu veel minder valse alarmen.

Oopsie Heroes Supportteam

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus