Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor mij de Beste Audicien. Al meerdere jaren kom ik bij medewerkster Esther.Nu weer voor een nieuwe gehoortest,en ben daar voortreffelijk geholpen.Men nam daar alle tijd voor mij,en uit de test... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al enige tijd heb ik tinnitus en hoor ik wat minder. Ruim een jaar geleden was Oorwerk Schiedam door een vriendin met dezelfde klachten aanbevolen. Ik ben hier geweldig goed geholpen. Na een uitgebrei... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Helaas geen prettige ervaring met Oorwerk. Ze hebben keuze uit 1 merk hoortoestellen. Het hele proces van eerste contact tot gereed liggen van test hoortoestellen duurde meer dan 2 maanden. Daarnaast... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Prima begeleiding en ontzettend goede uitleg! Luisteren goed naar alle vragen, niets is raar of teveel. Fijne vriendelijke mensen. Zeer zeker een aanrader om de twijfels over minder horen te bespre... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'appareils auditifs

Écrit par l'entreprise

Bij Oorwerk heten audiciens ‘uwdiciens’, want wij begrijpen dat een mens naast oren ook gevoelens, wensen en eisen heeft. Wij houden van een persoonlijke, op maat gemaakte aanpak.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 20 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

4,6

Tous les avis

52 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fantastisch geholpen.

Na problemen bij andere audicien, moeilijk afspraak te maken en als het lukt kan het over 3 weken, terwijl het apparaat va mijn man kapot ID.
Bij Oorwerk kan hij dezelfde dag terecht.
Probleem goed opgelost. Als er later nog meer problemen zijn denkt Stijn heel goed mee en maakt een orima tijdelijke oplossing.
Fantastisch geholpen, ga nooitmeer naar een ander.

17 octobre 2024

Niets dan lof!

Na vervelende ervaringen bij een concurrent hoorwinkel kwam ik bij Oorwerk Uithoorn terecht. Niets dan lof voor deze vestiging. Alles ademt rust en vriendelijkheid uit. Rogier en Annika nemen alle tijd voor je en denken met hun deskundigheid met je mee wat in jouw specifieke geval nodig en wenselijk is. Ik voel me echt begrepen en hoor nu echt stukken beter!

18 octobre 2024

Ik ben heel tevreden over Oorwerk in Bergen

Ik ben vakkundig geholpen door Michiel. Alles werd rustig uitgelegd. Ik zag er tegen op om met 2 gehoorapparaten om te gaan. Ik dacht dat ik vaak terug moest om te laten bijstellen.
Maar vanaf dag een heb ik er profijt van, ook al moet het nog wel wennen. ik hoor gelukkig weer veel meer.Ook in gesprek met naasten kan ik weer goed meedoen. Dus alle lof over Michiel en assistente audicien Nicole!

14 octobre 2024

Slordig omgaan met persoonsgegevens

Gaan slordig om met persoonsgegevens. Afspraak 10 september. Uitslagen ziekenhuisbezoek oorarts achtergelaten. Niet teruggebeld daarom 2x gevraagd ziekenhuisuitslagen/persoonsgegevens te vernietigen met bevestiging aan mij. Tot op heden niets meer gehoord.

10 septembre 2024

Réponse de Oorwerk

Bedankt voor het onder de aandacht brengen van deze situatie. Wij nemen de bescherming van persoonsgegevens zeer serieus en vinden het vervelend om te horen dat dit niet naar wens is verlopen. We willen dit graag zo snel mogelijk voor u oplossen. Zou u ons een e-mail kunnen sturen naar klantenservice@oorwerk.nl met daarin informatie over welke winkel het betreft en uw gegevens, zodat we direct kunnen controleren of de gegevens zijn vernietigd? Onze excuses voor het ongemak en we hopen dit snel voor u te kunnen afhandelen.

Met vriendelijke groet, Jeff | Oorwerk klantenservice

Topservice

Goed ontvangt, lekkere koffie en dezelfde dag beter horen, en nu de oorstukken op maar zijn gemaakt hoort mijn vader weer een stuk beter!

1 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Hallo dit is een hele goede zaak

Hallo dit is een hele goede zaak super service en heel goede personeel staan direct voor je klaar zonder probleem wordt er heel goed geholpen een aan rader voor iedereen die niet goed horen

27 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Wij worden door alle medewerkers…

Wij worden door alle medewerkers fantastisch geholpen. Er wordt echt de tijd genomen en kundig gewerkt. Wij het meest te maken met Stijn. Pracht kerel met passie voor z’n vak!

16 août 2024
Noté 1 sur 5 étoiles

Er is een afspraak gemaakt met de…

Er is een afspraak gemaakt met de audicien omdat het bedrag nogal hoog was en de voorstel van 250 per maand was ok deze audicien is daar weggegaan
En nu krijg ik de rek gepresenteerd vsn bijna 400 per maand nu de reactie na mijn review beetje vreemd die heb al allang gegeven via de mail

14 août 2024

Réponse de Oorwerk

Bedankt voor uw review. We begrijpen dat de situatie verwarrend en frustrerend voor u kan zijn, en we willen dit graag samen met u oplossen.

In juni hebben we een betalingsregeling met u afgesproken. Helaas hebben we sindsdien nog geen betalingen van u mogen ontvangen, ondanks meerdere pogingen om contact met u op te nemen. Hierdoor is de oorspronkelijke betalingsregeling komen te vervallen.

We willen graag samen met u naar een oplossing zoeken die voor beide partijen passend is. Ons team van debiteuren staat klaar om u verder te helpen. U kunt contact met ons opnemen via het telefoonnummer dat u per e-mail hebt ontvangen, zodat we dit kunnen bespreken.

Wij waarderen uw begrip en hopen op een spoedige oplossing.

Geweldig!

Super goede service gekregen in Oud Rijswijk. Medewerkers zijn vriendelijk, informatief en geduldig. Mijn vader heeft verschillende hoorapparaten mogen uitproberen met uiteindelijk een goed resultaat.
Niets is en was teveel gevraagd. Zeker een aanrader!

25 juin 2024

Super klantgerciht

Super goed geholpen met veel geduld en een heldere uitleg bij Oorwerk Rijswijk. Ik zou willen dat je overal zo goed geholpen werd.

23 juillet 2024

Geweldige service in Uithoorn

Super tevreden over de service van Oorwerk Uithoorn. De medewerkster nam iedere keer ruim de tijd om naar mijn wensen en klachten te luisteren. Twee hoortoestellen mogen uitproberen en zo ben ik tot een goede keuze gekomen. Echt top 👍🏻

24 juillet 2024

Expat experience at Oorwek Breukelen

Being an expat my Dutch is not very good, I was nervous to make an appointment at Oorwerk Breukelen. From the first consultation through every subsequent appointment, Dennis was very considerate and patient. As I requested, he communicated in Dutch and then translated what I didn't understand. At each appointment he made me feel comfortable and relaxed. I highly recommend Oorwerk Breukelen. Even though we have moved to a different town, I will go back to Oorwerk in Breukelen because of the personal care I received.

16 avril 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Na ontkenning, zeer tevreden met hoortoestel

Ik kwam naar Oorwerk te Uithoorn om te bewijzen, dat mijn collega's, het niet bij het rechte eind hadden en dat ik nog best goed hoorde. Maar dat viel tegen. Ik had toch zodanig hoorverlies, dat ik in aanmerking kwam voor hoortoestellen. Er werd eerst goed gekeken, naar de vragenlijst. Omdat ik in de ontkennende fase zat, heeft de dame goed aangegeven, dat ik wel zelf erachter moest staan om hoortoestellen aan te schaffen. Anders had het geen zin om tijd in mij te steken en daar had ze gelijk in. Ik had al een test gehad bij de KNO arts in het ziekenhuis. Daar was het mij wel duidelijk geworden, dat ik het nodige aan woorden niet kon verstaan. De audicien heeft mij weten te overtuigen en na een proefperiode met een hoortoestel, ben ik erachter gekomen, dat ik toch wel veel geluiden miste. Omdat het toestel mooi klein is en niet te zien en omdat het zo mooi afgesteld is door de audicien, ben ik er erg blij mee. De service is perfect. Ik had problemen met de streamer waarmee je het geluid van de tv over het hoortoestel kan laten lopen en de audicien is even langs geweest om het probleem te verhelpen. Een prima extra service en zeer hulpvaardige audiciens, die goede uitleg geven. Chapeau!

10 juillet 2024
Noté 3 sur 5 étoiles

Teleursteling

Ik heb vandaag geprobeerd een afspraak te maken omdat ik wat problemen heb met de hoortoestellen
9 juli gebeld en 25juli ben ik
Aan de beurt omdat men vol zou zitten

9 juillet 2024

Geen contact

Het is ongelofelijk, maar bij Oorwerk Katwijk is het werkelijk onmogelijk een afspraak te maken. Na 4 x een e-mail gestuurd te hebben, diverse keren gebeld te hebben (wat overigens erg moeilijk is een een doof iemand) nog steeds geen contact. Wel een vriendelijke meneer die in het call centre de telefoon opnam, maar daar is dan ook alles bij gezegd. Als men bij te rest van de Oorwerk winkels net zo effectief met de communicatie omgaat, ben ik benieuwd hoe lang het gaat duren voordat Oorwerk Failliet is. Oorwerk maar geen Hoorwerk! Schandalig!

9 juillet 2024

Réponse de Oorwerk

Dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat het maken van een afspraak bij onze vestiging in Katwijk niet naar verwachting is verlopen. We begrijpen hoe frustrerend dit moet zijn geweest, zeker gezien uw inspanningen om contact met ons op te nemen.

Uw opmerkingen zijn gedeeld met het team in Katwijk en we hebben direct actie ondernomen om de communicatie te verbeteren. Inmiddels hebben we contact met u opgenomen en een afspraak gepland.

Onze excuses voor het ongemak en we waarderen uw geduld in deze kwestie. We streven ernaar om onze dienstverlening continu te verbeteren en hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn.

Fijne winkel

Fijne winkel, fijne mensen. Plug and play, oorapparaten waren meteen goed en beschikbaar. Geen wachttijd, geen gedoe. Heel fijn!

5 juillet 2024

Fijne ervaring.

Na 3 andere audiciens in 18 jaar, zo lang ben ik al doof, ben ik nu bij Tunderman geweest voor een nieuw gehoorapparaat.
Ik werd geweldig geholpen, eerst een Signia Motion 7 X P Charge & Go zo’n 3 weken geprobeerd. Dit apparaat zat bij 1 oor niet zo fijn. Toen overgestapt op de Signia Motion 7 X. Deze zit perfect. Ik kan weer heel goed horen, dat was jaren niet zo.
Ik ben zeer tevreden over Tunderman. Je wordt vakkundig geholpen en het gaat heel relaxed. Zijn er nog zaken, die nog voor verbetering vatbaar zijn. Er wordt dan naar een oplossing gezocht. Dus hoor je slecht, dan op naar Tunderman.

27 juin 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus