Sehr entgegenkommender Kundenservice. Meine Hose hatte einen kleinen Makel und mir wurde angeboten diese entweder kostenlos retournieren zu können oder sie zu behalten und die Versandkosten zurückgeza... Voir plus

Uitgekozen kledingstukken worden snel verzonden : keurig en mooi ingepakt met persoonlijke boodschap . Sowieso mooie kleding ! En retour (omdat het bv toch mn kleur niet is ) Is heel makkelijk (doos... Voir plus

ich habe zum ersten Mal auf Ihrer Website bestellt. Leider kam meine Bestellung beschädigt an – das Oberteil hatte ein Loch. Die Lieferung erfolgte nach Deutschland. Ich wollte den Artikel zurück... Voir plus

Ik ben een nieuwe klant en heb een dure jas van Woolrich gekocht. Helaas ontdekte ik een defect (niet groot, maar wel belangrijk gezien de prijs van het merk). Na veel moeite en talloze e-mails hebb... Voir plus

3,5

Moyen

Répond généralement dans un délai d'un mois

Vertrouwt iets aanschaffen.

Je wilt iets nieuws, je bestelt, je verheugt je op je nieuwe aanschaf. Als die tegenvalt, geen probleem. terugzenden gaat super gemakkelijk.
Je wordt van iedere stap op de hoogte gehouden. Erg vertrouwt.

6 mars 2021

Toppers

Prima en snelle service, kwalitatief goede producten! Vaak iets gekocht, nog nooit iets te klagen gehad.

6 mars 2021

Top!

Uitgebreide collectie, niet standaard. Snel verzonden, leuk en verzorgd ingepakt en je ziet gelijk hoeveel bonuspunten je hebt gespaard. Aanrader dus!

5 mars 2021

Verschrikkelijk slechte klantenservice

Verschrikkelijk slechte klantenservice. Als een duur product na een keer dragen, niet door jouw toedoen, kapot gaat, heb je het nakijken. Er wordt niet op klachten gereageerd, je account wordt inderdaad geblokkeerd (zie dat dit bij andere klanten met een klacht ook is gebeurd). Orangebag is niet aangesloten bij een webwinkel keurmerk dus je hebt geen juridische poot om op te staan. Dus ik waarschuw iedereen, koop je kwaliteitsschoenen/ kleding ergens anders. Anders heb je straks net als ik heel erg veel spijt...
Let op! Ze gaan een reactie plaatsen op deze klacht dat het allemaal niet bij hun ligt maar kijk naar de slechte recensies op kiyoh (de goede zijn denk ik voor het merendeel door hun zelf geschreven). Er is een vast patroon te herkennen waarin de schuld steeds buiten hun wordt geplaatst.

27 février 2021

Ingepakt met liefde

Altijd heel blij met de bestelling die ik plaats bij orangebag. Het wordt met zoveel zorg ingepakt! Love it.

22 janvier 2021

Mooie en uitgebreide collectie

Altijd een mooie collectie. Een vlot werkende en duidelijke website. Bij een probleem wordt het goed opgelost. Snelle verzending. Kleding wordt Zorgvuldig met een persoonlijk berichtje verpakt.

15 janvier 2021

Top service

Top service, mooie site, snelle bezorging.
Ik ben heel blij met jullie.
Geeft een goed gevoel.ik hoop dat, dat
wederzijds is.
Als ik een aankoop ontvang, pas ik het direct. Niet goed???.....dan gaat het dezelfde dag retour. Opdat jullie het weer kunnen verkopen.
Roelien Helling-Witvoet.

15 janvier 2021

Zeer tevreden over mijn bestelling met…

Zeer tevreden over mijn bestelling met een persoonlijk kaartje. Heb de Humanoid Sjaal en sweater gekocht. Zeer tevreden mee. Sjaal zou rood zijn maar is meer richting bruin wat in mijn geval precies goed uitpakte.

30 décembre 2020