Ortosbutiken Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Skönt med en 'svensk' nätbutik som levererar och svarar på mail. Beställer en dag, hämtar på posten nästa. Haft svårt att hitta skor som är breda nog för mina HalluxValgus. Köpt 5 barfotapar nu i fami... Voir plus

Bästa tänkbara, beställde den 22/7 och hade mina varor(skor)idag den 23/7. 1 dygn ,helt fantastiskt. Köpte 2 par barfotaskor ,1 par för vintern och ett par Myora. Har barfotaskon Motion sedan innan.... Voir plus

Trots alla mina frågor har jag alltid mötts utav gott bemötande och fin service. Jag har nu köpt mitt tredje par barfotaskor Motion och är så nöjd. Har gått hela sommaren i dem och har inte haft... Voir plus

Snabb leverans och direkt återkoppling vid frågor. Jag är nöjd med mina barfotaskor som håller god kvalitet som är både sköna och lätta. Hade önskat någon form av information om hur man bör tänka när... Voir plus

1. Soin des pieds
  2. aussi dans
  3. Service de prothèse et orthèses

Ortosbutiken erbjuder ortoser och hjälpmedel i hög kvalitet till låga priser. Med vår kunskap vill vi göra det möjligt för fler att få ett aktivare och bekvämare liv med färre besvär.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

373 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

28 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Behövde byta storlek på knäskydd

Behövde byta storlek på knäskydd, fick snabbt nytt alltid så vänliga och hjälpsamma. Och knäskydden superbra för ömtåliga knän kan varmt rekommendera denna butik!

24 avril 2025

Hej Kicki,

Tack för att tog dig till att ge oss ett omdöme. Vi är glada över att du blev nöjd med ditt köp.

Hör gärna av dig om det finns något som vi kan hjälpa till med framöver. :)

Köp av knästöd.

Det var en snabb leverans och bra information om produktens storlek. Allt fungerade perfekt! Rekommenderar verkligen köp från Ortosbutiken!

26 mars 2025

Hej Gunilla,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att knäskyddet lever upp till dina förväntningar. :)

Ortosbutiken

Snabb leverans av bra produkt.

Snabb leverans av bra produkt.

Hej Liselott,

Tack för ditt fina omdöme!

Det betyder mycket för oss att du är nöjd med knäskydden.

Det är bara att säga till om det finns något som vi kan hjälpa till med framöver. :)

Ortosbutiken

Snabb leverans, knäskydd som fungerar

26 mars 2025

Hej Tomas,

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att knäskyddet lever upp till förväntningarna. :)

Ortosbutiken

Den var till stor hjälp efter min…

Den var till stor hjälp efter min ledbandsopration .

Hej Teddy,

Tack för ditt fina omdöme! Kul att du är nöjd med vårt Fotledsstöd med justerbart band. :)

Ortosbutiken

Enkelt snabbt å smidigt köp och i…

Enkelt snabbt å smidigt köp och i efterhand en otroligt bra produkt, Har i många år provat otaliga knäskydd i varierande prisklasser men inget har kommit i närheten av det stöd och smärtlindring som detta skydd gav efter bara några min. Använder dagligen å framförallt på cykeln.

Hej Anders,

Stort tack för ditt omdöme och för dina återkommande beställningar! Det betyder mycket för oss att du är nöjd med knäskydden.

Du vet att det är bara att säga till om det finns något som vi kan hjälpa till med framöver. :)

Ortosbutiken

Väldigt bekväm och ger bra stöd.

Väldigt bekväm och ger bra stöd.
Bra material.

Réponse de Ortosbutiken

Hej Selma, vad härligt att höra att du är nöjd med knäskyddet. Tack för att du delar med dig av din upplevelse. :)

Hej Siv,

Tack för ditt fina omdöme! :)

Hej

Tack för att tog dig till att ge oss ett omdöme. Vi är glada över att du blev nöjd med ditt köp samt våra leveranstider.

Säg gärna till om det finns något som vi kan hjälpa till med framöver. :)

Ortosbutiken

Det var lätt att beställa och grejorna…

Det var lätt att beställa och grejorna kom snabbt hem

Mvh
Pricke

Hej Pricke,

Tack för att tog dig till att ge oss ett omdöme. Vi är glada över att du blev nöjd med ditt köp samt uppskattar vår snabba leverans.

Hör gärna av dig om det finns något som vi kan hjälpa till med framöver. :)

Bra vara o snabb leverans

Bra vara o snabb leverans

Hej Mikael,

Tack för ditt fina omdöme! :)