Service, kvalitet og design er helt i top. Ringede til O’TAY torsdag eftermiddag og talte med en rigtigt sød dame om de stadig havde en blazer på lager. Jeg sagde jeg skulle bruge den lørdag. Fredag... Voir plus
L'entreprise a répondu
Deres varer/ udvalg er bare exceptionelt lækker/ kvaliteten 👌 Jeg er ny kunde,/ i den modne alder/ syntes særligt godt om, når mor/ datter præsenterer moden. Jeg er meget optaget/ interesseret... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg var i første omgang tilfreds med denne cashmere-trøje – pasformen er fin, og den føles blød og behagelig. Desværre viste kvaliteten sig hurtigt at være for dårlig. Efter kort tids brug begyndte tr... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har fulgt O'TAY lige siden Løvens hule, hvor jeg blev meget betaget af den smukke og feminine linie. Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater.... Voir plus
L'entreprise a répondu
Feminint online univers med fokus på Affordable Luxury.
Vestergade 73 1 th, 5000, Odense, Danemark
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Super lækre strik, og god vejledning på størrelser. Jeg bor i alle mine strikvarer fra Otay denne vinter. Intet kradser.

Réponse de O’TAY
Altid skønne handler på de lækreste styles.

Réponse de O’TAY
Lækre varer men lidt længe retur tid

Réponse de O’TAY
De skønneste produkter i lækker kvalitet, super kundeservice og hurtig levering!
Har handlet hos O'tay mange gange og har en del af deres tøj - klassiske styles som kan bruges i mange år og en kvalitet som kan tåle man bruger der igen og igen og igen.

Réponse de O’TAY
Elsker deres univers. Jeg har 25 items fra dem, som jeg elsker. Ser dem som en investering

Réponse de O’TAY
Det er altid en god oplevelse at modtage pakker fra Otay, varene er pakket enkeltvis i otay poser. Jeg ved når jeg bestiller er der hurtig levering.

Réponse de O’TAY
Helt fantastiske tidsløse designs og kvalitet. Knus elsker alle mine køb fra jer og glæder mig til, at købe mange flere til min garderobe 🫶🏼 I er helt sikkert mit yndlings tøjmærke!

Réponse de O’TAY
God oplevelse hurtig ekspedition. Super fint!!

Réponse de O’TAY
Nem købsoplevelse, hurtig forsendelse, lækker indpakning og det vi venter på… fantastisk kvalitet og flotte designs.
Og skal du have fat i kundeservice så er de simpelhen så hjælpsomme!

Réponse de O’TAY
Virkelig lækre kvalitets varer og hurtig levering.

Réponse de O’TAY
Fantastisk kvalitet og service er i top.

Réponse de O’TAY
Endnu engang har jeg købt tøj hos Otay og endnu engang er jeg super tilfreds og glad for mit køb. Den bedste kvalitet jeg kunne ønske mig. Strikken er dejlig blød at have på og så sidder sweater og t-shirts perfekt.

Réponse de O’TAY
Jeg har efterhånden købt rigtig mange styles hos O’tay. Jeg elsker alle de smukke og skønne ting jeg har købt hos dem - denne gang er ingen undtagelse.
De laver sådan noget fantastisk strik ❤️

Réponse de O’TAY
Så smukt og elegant tøj i den bedste kvalitet, og ikke mindst rigtig god service - er glad for mit køb hver gang! Kan kun anbefale O'TAY!

Réponse de O’TAY
Jeg ELSKER O’Tays produkter. Blødeste strik i den bedste kvalitet. Altid god og hurtig service 😍

Réponse de O’TAY
Jeg har nu i december for første gang bestilt og modtaget en smuk og dejlig Abbelone sweater. Jeg kontaktede O'TAY, da jeg skulle ombytte til en anden størrelse. Jeg talte med Vivian og oplevede en førsteklasses og kompetent kundeservice. Jeg giver 5 smukke stjerner;)

Réponse de O’TAY
The product design is wonderful! I've been a fan of O'TAY for 3 years now, but I'm upset by the paid delivery to Latvia even when ordering over 200 euros! It is unfair to the client, for this I'm deducting 1 point.
En savoir plus sur les différents types d'avis.