Outdoor Gigant Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Wat een mooi ontvangst krijgen wij in de mooiste showroom van Overijssel. De medewerkers waren zeer vriendelijk en we kregen een lekker kopje koffie. De gastvrouw was een hele vriendelijke vro... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Gelukkig had deze jonge verkoper wel verstand van hun product (wel eens anders gezien). Verder prima geholpen, alleen jammer dat de bestelling incompleet was.. De reden waarom ik toch vijf sterren gee... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

De prijzen van de advertenties kloppen echt niet met de eindprijzen . De prijzen zijn vanaf en in principe hebben we hier over de basisconstructie ( een houtenskelet) Het is dan verassend dat bij de... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Jardin
  2. aussi dans
  3. Fourisseur de construction de jardin
  4. Jardinerie
  5. Maison de campagne

Écrit par l'entreprise

Outdoor Gigant is dé specialist in hoogwaardige douglas houten overkappingen, kapschuren, tuinkamers en andere buitenverblijven. Vanuit de showroom in Nijverdal helpen we klanten met deskundig advies, een ruim assortiment en oplossingen die aansluiten op iedere tuin en woonwens. Kwaliteit, vakmanschap en persoonlijke service staan daarbij centraal.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

7 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Duurste van Nederland

Goedkoopste van Nederland? Beste grap van Nederland. De prijzen zijn ook nog eens exclusief btw. Dan kan je zelf gaan uitrekenen wat het totaalplaatje kost. Laat je niet misleiden hier, zat andere bedrijven die voor veel goedkoper een overkapping plaatsen.

10 avril 2025
Logo de Outdoor Gigant

Réponse de Outdoor Gigant

Beste Yaman,

Helaas kunnen wij uw gegevens niet terugvinden in ons systeem onder de naam 'Yaman'. Wellicht is dit niet de naam waarmee u bij ons bekend bent?

Het is uw goed recht om een review te plaatsen, echter vinden we uw reactie eerlijk gezegd niet gepast en begrijpen hiervan de aanleiding ook niet. Onze offertes die wij versturen zijn altijd incl btw. Het bedrag van het plaatsen staat zowel exclusief als inclusief btw vermeld.

Wij hebben hier gelukkig nooit opmerkingen over gehad. Uiteraard zijn wij altijd bereid om met u in contact te komen om dit te bespreken.

Team Outdoor Gigant

Noté 5 sur 5 étoiles

Goed en duidelijk advies door Wouter

Goed en duidelijk advies door Wouter. Laagdrempelige communicatie waardoor het gemakkelijk praat. Men heeft goed geluisterd naar onze wensen. Scherpe prijs en snelle reacties op vragen die we nadien hadden. Ook 'de bouwers van de overkapping zijn erg leuke mensen en werken netjes. Er waren een aantal delen niet goed in de verf gezet, maar na het laten zien van foto 'gewoon' een potje extra meegekregen. Top service. Afspraken tot nu toe allemaal goed nagekomen. Een aanrader qua bedrijf mocht je een overkapping willen.

25 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Duidelijke uitleg over product en…

Duidelijke uitleg over product en opbouw van de prijs. Aanvullende diensten mbt plaatsing kan ook ter plekke ingekocht worden. Daarnaast zijn afspraken over leveringen en plaatsingen op voorhand te maken en vast te leggen.

8 mars 2025

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen door Harmen. Erg gastvrij bedrijf met leuke gastvrouwen. Manlief erg blij met de lekkere kippensoep en zelfs glutenvrije brownies voor mij.
En uiteraard zijn wij erg blij met de overkapping en houten garage die wij hebben uitgezocht. (Scherpe prijs)

8 mars 2025

Aangenaam verrast!!

Heel gastvrij onthaald met koffie en iets lekkers, heel goed geholpen door Julian nu nog 6 weekjes wachten op het bouwpakket maar dat zal wel goed komen. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar aanvulling voor je tuin.

1 mars 2025

Zeer positief

Hele fijne, prettige sfeer. We zijn goed geholpen en werden overspoeld met lekkere hapjes en drankjes. Goed geholpen door Wouter.

22 février 2025

Super geholpen

Super geholpen, goed advies, kwaliteit voor een betaalbare prijs.
De tweede keer dat we zaken doen met dit bedrijf. Onder de indruk van de service de afspraken en de levering.
Echt een betrouwbaar bedrijf met goed peroneel.
Geen enkele negatieve ervaring.

15 février 2025
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus