Paagman Avis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Men deed moeite om de gewenste boeken te vinden. Een werd gevonden. Waarvoor dank. Geschreven door aan Nazisme ontsnapte Jood die als advokaat zich voor vervolging van Nethanyahu bij ICC uitsprak - en... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Midden september cd box besteld..geen terugkoppeling over levertijd. Zelf contact gelegd 1x antwoord gekregen dat het nog paar weken duurt. Ondanks 2x toe nagevraagd wanneer er geleverd wordt GEEN ant... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie boekwinkels zowel in Den Haag als Delft en een hele goede sortering. Deze week De China-romans van Slauerhoff besteld en opgehaald. Dit boek was bij andere landelijke ketens niet te koop. Meteen... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 12 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

47 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Door Spinoza's lens Tinneke Beeckman 👌🏼

Het is heel prettig dat 'Paag op de Fred' er is waar van alles gezellig is uitgestald, ... je even kunt gaan zitten om een boek in te zien , ook als je het hebt besteld ben je niet verplicht om te kopen !
Grote sortering altijd up to date en dat al drie generatie's . 👏🏻
Een ding .. . ik mis de muziek-afdeling , bijzonder aardige bemanning .
Carla Rutgers-H.

28 août 2026

lezen en meemaken

Prachtige boekwinkel waar je eindeloos kan snuffelen. Breed assorti aan titels en snelle e book uploads. Speciale kinderhoek. Kers op taart voor mij de podium/ signeersessies van unieke personen. Zo zag ik Jules Deelder, Mart de Kruif, knock- out Merol (inthaflesh), Michel Varekamp ( prachtige muziek) , Freek de Jonge en vele anderen.

1 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Allereerst super goed geholpen in de winkel in Gouda die het door mij gewenste reisboek niet hadden, maar dit voor mij bestelden. De volgende dag zat het boek al in de brievenbus!!

14 août 2026

Afdeling Inkoop reageert niet

Tot drie keer toe gepoogd per vriendelijk e-mail contact te leggen met de afdeling inkoop om mijn boek te proberen bij Paagman in de schappen te krijgen, maar geen enkele reactie!

20 juillet 2026

Bij Bol.com boek besteld

Bij Bol.com boek besteld. Wordt geleverd door Paagman. Netjes op tijd geleverd. Het boek is al gebruikt of gelezen door iemand anders. Blijkt overduidelijk. Je stuurt daar een mailtje over maar je krijgt geen reaktie. Nieuw verkopen voor reeds gebruikt is een economisch delict.

24 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer behulpzaam, meedenkend en vriendelijk!

Jullie snelle en duidelijke hulp was erg prettig om te ervaren. De wil om ons goed en snel te helpen was overduidelijk. Zo konden we met onze last-minute aankoop iemand erg blij maken
Ook de functionaliteiten op jullie website zijn goed afgestemd op klanten. Vooral de zichtbaarheid of een vestiging het door ons gewenste boek voorradig had, was voor ons erg handig.

14 mai 2026

Perfect

Boek op de afgesproken datum ontvangen en verkeerde in perfecte staat.
Was ook erg mooi verpakt.

16 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Goede service en op tijd geleverd

Na bestellen zelf nog even via email contact opgenomen vanwege vraag over leverdatum nieuw uit te brengen boek. Ontving snel een reactie.
Boek werd in goede staat geleverd op de afgesproken datum. Was zelfs verzonden in een soort van cadeauverpakking. Zeer positief over de hele transactie!

15 avril 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Meerdere kleine verbeterpunten

Ik ben helaas niet zo tevreden over deze webshop. Tijdens het bestellen is het niet duidelijk aangegeven dat artikelen die op voorraad zijn samen met pre-orders pas later verzonden worden. Hierdoor moest ik langer wachten dan verwacht.

Daarnaast had ik gekozen voor cadeauverpakking, maar bij ontvangst zat de prijs gewoon zichtbaar aan de buitenkant. Dat is toch iets wat je niet verwacht als je het laat inpakken dat had makkelijk even verwijderd kunnen worden voor het verzenden.

Tot slot had ik speciaal dit boek hier besteld vanwege een exclusief extraatje dat erbij zou zitten, maar dat ontbrak helaas bij levering. Dat is echt jammer en maakt de ervaring compleet teleurstellend.

Al met al zijn het meerdere kleine dingen die samen zorgen voor een minder goede indruk

17 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Boeken keurig op tijd bezorgd

Boeken keurig op tijd bezorgd. Wel heel laat in de avond, dat was wat minder. Papieren kaft van 1 boek was beschadigd. Na een mailtje de volgende dag een nieuwe kaft ontvangen. Prima service en fijne communicatie

3 mars 2026
Noté 2 sur 5 étoiles

Pakket nooit aangekomen…

Pakketje voor de kerstboom is nooit aangekomen en de afhandeling verloopt slecht. Heb ook nooit een bericht gehad over verzending. Klantenservice antwoord snel maar geeft geen oplossing.

22 décembre 2025

Bijzonder onvriendelijke benadering

Bijzonder onvriendelijke benadering. Je koopt voor ca 100 euro boeken, vraag je om een tasje.( zo de boeken onder arm meenemen is niet echt handig) moet je voor een tasje betalen. Als ik zeg dat ik dat weinig klantvriendelijk vind een bijzonder onvriendelijk antwoord " bij Albert heijn moet u ook betalen". Ik besluit dan toch maar een plastic tasje te betalen (geloof 79 cent) krijg ik van een andere medewerker die aan het bijvullen is nog een vervelende opmerking over dat haar collega gelijk heeft dat bij Albert heijn
Ook betaald moet worden. Bestel in het vervolg wel bij bol.com .
Na het plaatsen van deze review vraagt Paagman om contact op te nemen. Heb dat gedaan. Daar hoor je vervolgens niets van. Fijne service

12 novembre 2025
Logo de Paagman

Réponse de Paagman

Beste Joop, Wat ontzettend vervelend dat u deze ervaring in onze winkel heeft gehad, wij geven bij bestedingen boven de €50,- zelfs gratis een linnen tasje, dus daar is iets niet helemaal goed gegaan.
Zou u contact willen opnemen met info@paagman.nl dan kunnen wij een passende oplossing voor u voorstellen. Groeten, Paagman

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus