Har lige fået en rykker på 17 kr, der skulle betales NU ellers blev det sendt til inkasso, jeg skyndte mig og betale MEN, min bil har ALDRIG været på Sjælland 🫣😜🤔😖😡
Lisez les avis des autres
F****** pengemaskine. Provisionslønnede p-vagter som kommer frem fra deres skjul og fedter din forrude til med deres klamme fingre og øjeblikket efter er de krøbet tilbage i det hul de kom fra. Kommun... Voir plus
Jeg vil gerne rose KK/parkering for deres administration af beboer-licenser. Jeg har igennem længere tid lejet biler igennem DRIBE med jævnlige skift. KK's system og deres administration er hurtig og... Voir plus
Kære Turist Hold jer langt væk fra København , og besøg istedet Danmarks andre dejlige byer. Københavns kommune og diverse grådige parkeringsbødefirmaer har en rigtig god forretning i at udstede... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Copenhagen Municipality, also known in English as the Municipality of Copenhagen, located in the Capital Region of Denmark, is the largest of the four municipalities that constitute the City of Copenhagen, the other three being Dragør, Frederiksberg, a...
Coordonnées de contact
Copenhagen, Danemark
- parkering.kk.dk
Aucune trace de demande d’avis
Cykelhærværk
Nu er det så 4. år i træk, at Københavns kommune udøver hærværk på min cykel..
Det er så også 4. år i træk, at Københavns kommune har fået klager samt idéer til, hvordan de kan undgå det.
Deres grønne tape på cykelstyret, som Københavns kommune bruger til "rydde op i brugte/kasserede cykler", bruger lim som ætser håndtaget, som så smitter af på hud og tøj.
Har lige fået en rykker på 17 kr
Parkeringssituationen i Nordvest skaber unødvendig frustration
Parkering i Nordvest i København er blevet stadig mere frustrerende. Siden vejarbejder og renoveringsprojekter gik i gang, er antallet af tilgængelige parkeringspladser blevet markant reduceret. På Stærevej alene har entreprenørfirmaer beslaglagt mere end 20 parkeringspladser, hvilket gør det svært for beboerne at finde lovlig parkering.
Samtidig virker parkeringskontrollen til at være blevet væsentligt strengere. Reglerne er ofte uklare, selv for beboere med gyldig beboerlicens, og det kan være vanskeligt at gennemskue, hvor parkering er tilladt, når der indføres midlertidige restriktioner som følge af byggearbejde.
Det mest skuffende er dog klageprocessen. Efter min erfaring bliver klager ofte afvist automatisk med henvisning til reglerne, uden at der tages tilstrækkeligt hensyn til de konkrete omstændigheder. Det efterlader beboerne med en følelse af ikke at blive hørt og betyder i praksis blot en udsættelse af betalingsfristen frem for en reel behandling af sagen.
Kombinationen af færre parkeringspladser, uklar skiltning og en hårdhændet håndhævelse af reglerne skaber unødvendig stress for beboerne i Nordvest. Jeg håber, at både kommunen og parkeringsmyndighederne vil anlægge en mere balanceret og beboervenlig tilgang, så længe disse byggeprojekter står på.
parkering.kk.dk sender rykker dateret…
parkering.kk.dk sender rykker dateret den 16.05.2026 fremkommer i e-boks den 19.05.2026
Er betalt 12.05.2026
Man skulle tror man boede i et uland med digtatur
Jeg vil bare sige
Jeg vil bare sige, at det at ansætte så mange parkeringsvagter er virkelig overdrevet. Der er efterhånden flere parkeringsvagter end biler i København. Det er mærkeligt – uanset hvilken gade man går ind på, står der fem parkeringsvagter. De tager folks penge, som de har arbejdet en hel dag for, og det føles som et slags lovligt tyveri. Der er alt for mange parkeringsvagter.
Københavns Kommune parkering
Københavns Kommune parkering
Har fået en afgift på adressen hvor jeg bor selvom jeg har et handicap skilt på ruden
Den P vagt som er fast på området mente at det var nok en fejl og jeg skulle bare klage så ville de annullere den... Men nej nej de finder på alverdens forklaringer og trusler at de har retten på deres side og hvis man ikke betaler så ryger man i kødhakkeren igennem systemet
Så pas på folkens kommunen er ikke meget bedre end alt de andre parkering firma
De Riber folk
Det kommer og sætte skilte oppe
Det kommer og sætte skilte oppe, med ny regler, fra en dag til den næste (på Nørrebro) og få mand et bøde???
GROTESQUE SWINDLE!!!!
Ren penge maskine..
Ren penge maskine... giver ugyldig bøder ud som de selv erkender er ugyldig. Snakkede med en ubehøvlet medarbejder i telefon, og han gav mig ret i at bøden er ugyldig, da det er privat område.
Men nu skal jeg stadig igennem hele møllen med indsigelse og hele skidtet.
Nu skal jeg bruge tid på deres manglende kompetencer. De P-Vagter der render rundt i KBH er dummere end en dør.
Havde jeg kunne give nul stjerne til…
Havde jeg kunne give nul stjerne til københavns kommune / parkering havde jeg gjort det
Syntes først og fremmest at der lange behandlingstid er elendig ..fik en p bøde 16/2 og her den 17-6 fik jeg så svar på min klage ...desværre kan man ikke klage igen når kbh kommune selv har afgjort sagen så man får ikke lov til at svare tilbage om man syntes man er enig i afgørelsen eller ej ...Jeg må give jer andre ret i at det er en penge maskine med den parkering i kbh. kan godt forstå at folk holder sig væk ..Det er også meget smukt ned på Lolland hvor man gerne må holde gratis God dag til alle undtagen Kbh Kommune / parkering
Deres sider er svære at navigere i
Deres sider er svære at navigere i, det er bøvlet at kontakte dem når der er behov, det er skammeligt at borger opdeles i dem der har råd til en el bil får bedre vilkår og andre bliver til andenrangs borgere bare fordi vi nægter at acceptere at el biler virkeligt forurener mindre. Parkering kbh- deres side er ofte nede pga. såkaldte eksterne samarbejdspartnere så jeg ikke kan registrere biler som jeg låner. At registrere en bil bør tage sekunder og elektronisk adgang bør være top prioritet at holde kørende, for 660 millioner i 2020 har i stadigvæk nedetider næsten hver gang jeg skal til. Der bør også være mulighed for at betale parkering for gæster eller lejede/lånte køretøjer par med at trille mønter i en parkeringsautomat, i en app. At borgere skal betale for at vedligeholde veje og derved også parkeringspladser på offentlige veje og så samtidigt skal døje med en service i bund for en milliardforretning som parkering i kbh skovler ind er ikke i orden. Det er meningen at der skal være færre biler i byerne, siger de, og samtidigt stiger prisen på det offentlige transport i vejret og service knalder i bund. Kan i som det mindste sende mig en tudekiks mens i tramper på min værdighed? Tak fordi du læste dette, hvem end du er. Har du mulighed for at gøre noget ved det må du meget gerne. Tak.
Beboerlicens
Grotesk at beboerlicens ikke kan tilmeldes betalingsservice. Betaler i forvejen alt for meget for at have muligheden for at parkere, men må køre rundt i lang tid for at finde en plads. Parkering i København er en skandale.
Kære Bygge-
Kære Bygge-, Parkerings- og Miljømyndighed
Teknik- og Miljøforvaltningen
Vi har behandlet din klage og har besluttet at annullere parkeringsafgiften
ekstraordinært på baggrund af sagens konkrete omstændigheder.
Hvor uintiligent
I havde tabt i retten
John
Hurtig og brugbar hjælp
Jeg rettede henvendelse til KK Parkering for at forstå de nye (og i mine øjne komplicerede) parkeringsregler vedr. elbiler.
Jeg fik hurtigt svar, fik en god og navendelig forklaring, havde et par uddybende spørgsmål og fik hurtigt svar på disse også. Medarbejderen (Nicklas Opstrup Hvass) gjorde sig også den ulejlighed at forklare baggrunden for reglerne, hvilket gjorde mig mere positivt stems for restriktionerne.
Fantastisk fin borgerservice 😀
Forkert skiltning.Inden jeg forlod…
Forkert skiltning.Inden jeg forlod stedet,kontrollerede jeg parkeringsskiltningen for at sikre at jeg overholdt reglerne. Desværre viste det sig efterfølgende at skiltningen var problemet.modstridende med andre skilte eller manglende..
I bliver sku nød til at opdatere jeres p-vagter på de skilte i har .. og ikke
I was so impressed
I was so impressed with this parking facility! The spaces were easy to find, and the whole process was quick and efficient. Highly recommend this parkering!
I'm really happy with the experience
Everything about this parking lot is fantastic! I'm really happy with the experience and will keep using it for future visits.
The staff is friendly
The staff is friendly and helpful. The lot is always clean, and I feel comfortable leaving my car here every time.
Perfect Location
Perfect Location. Making it feel safe and secure. I will definitely park here again!
Smooth and Hassle-Free Parking Experience
Smooth and Hassle-Free parking Experience. The lot is spacious, well-lit, and easy to navigate. I highly recommend it to anyone.
First and last time in Denmark...
This was my first time in Copenhagen, and unfortunately, it will also be my last after receiving a €70 fine for parking 6.7 meters from an intersection, instead of the required 10 meters. In Germany, the distance is only 5 meters, so it didn’t even occur to me that a lightly trafficked intersection would require such a wide margin.
While I fully accept that I may have made a mistake, as a visitor, I would have hoped for some leniency on minor, easily overlooked regulations like this. I would completely understand a fine for speeding or breaking a safety rule, but this feels punitive toward tourists unfamiliar with these particular requirements.
DENMARK NEVER AGAIN!
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.