Har lige fået en rykker på 17 kr, der skulle betales NU ellers blev det sendt til inkasso, jeg skyndte mig og betale MEN, min bil har ALDRIG været på Sjælland 🫣😜🤔😖😡
Lisez les avis des autres
F****** pengemaskine. Provisionslønnede p-vagter som kommer frem fra deres skjul og fedter din forrude til med deres klamme fingre og øjeblikket efter er de krøbet tilbage i det hul de kom fra. Kommun... Voir plus
Jeg vil gerne rose KK/parkering for deres administration af beboer-licenser. Jeg har igennem længere tid lejet biler igennem DRIBE med jævnlige skift. KK's system og deres administration er hurtig og... Voir plus
Kære Turist Hold jer langt væk fra København , og besøg istedet Danmarks andre dejlige byer. Københavns kommune og diverse grådige parkeringsbødefirmaer har en rigtig god forretning i at udstede... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Copenhagen Municipality, also known in English as the Municipality of Copenhagen, located in the Capital Region of Denmark, is the largest of the four municipalities that constitute the City of Copenhagen, the other three being Dragør, Frederiksberg, a...
Coordonnées de contact
Copenhagen, Danemark
- parkering.kk.dk
Aucune trace de demande d’avis
Gør alt for at vedholde p afgifter og…
Gør alt for at vedholde p afgifter og tvinger sag i retten, efter nævnte overtrædelse var begrundet ugyldig ved lov. De ignorer tydelig fremtræden af paragraf som modsvarer deres afgifts begrundelse for sagen og skriver at det kan prøves i retten.
Til de politiske ansvarlige, jeg kritiserer ikke de meget unge sagsbehandlere, de er jo bare lønslaver, som alle os andre. Beløb 510,-kr. har ingen betydning for mig, småpenge.
Kom hjem fra ferie og parkerede som vanligt på min bopælsvej, hvor jeg har boet i 15 år. Gik op og sov efter lange køretur.
Da jeg om aftenen kom ned for at tømme bilen, var der en parkeringsbøde på min forrude.
Jeg fik åbnet postkasse og så nu brev om vi skulle til at have p-licens.
Senere så jeg skiltet som slet ikke kunne ses fra hvor jeg parkerede på min bopælsvej. Kommunen skal jo spare, så der er kun opsat et skilt på hele vejen.
Da jeg mener at jeg har parkeret i god tro, fordi jeg intet vidste om parkeringslicens skulle indføres på min vej grundet feriefravær, skriver jeg til Kbh. kommune og forklarer at jeg ikke havde mulighed for at rette ind efter regler fordi jeg havde ferie, og derfor intet vidste om ny besluttede parkeringstilladelse.
Vi borgere skal svare på dage, men kbh. kommune skal have 10 uger til at behandle noget så banalt som en afgift?
Der står på vores retsbygninger flere steder at loven er lige for alle? Paradoks eller bevidst manipulation?
Da jeg ringer til parkeringskontor, viser sagsbehandler, at han ikke har forstået det skrevne fra mig korrekt, og tilbyder en revurdering, som jeg venligt takker ja til.
Efter yderligere laaang tid, får jeg at vide at kbh. komm. fastholder afgørelse om at jeg skal betale for en forseelse jeg ikke var bekendt med.
Det er unge mennesker kommunen har ansat til at varetage brev og telefonfunktion, uden korrekt instruktion/god ledelse.
Mennesker med lidt mere moden alder og erfaring, ville aldrig acceptere at være ansat på de betingelser, som parkeringskontor ansætter folk på.
Grunden til Kommune ansætter så uerfarne unge mennesker er fordi de unge mennekser skal kun bruges til AI virker, så om ikke mange år vil ikke tale med mennesker mere, men med robotteknologi.
Gad vide hvordan ungen mennesker opfatter at de er ansat i en stilling som skal overtages af 100% digitale systemer.
Desværre er det blevet sådan med internettet at unge mennesker på sociale medier lærer hvad de skal tænke, snarere end hvordan man skal tænke selv.
Kan Kbh. kommune ikke selv se hvad problemet er. I tjener ca. 1 milliard om året på afgifter, som kun burde gives såfremt folk parkerer og generer andre.
Meningen med p-bøder er, at vi skal blive bedre til at parkere og bedre til at vise hensyn til andre.
Vi borgere ønsker bare at blive behandlet ordentligt.
Når kommunen fastholder deres ret til at behandle deres borgere uanstændigt og med manglende bevisførelse, får de borgerne imod sig.
Hvordan vil i styre et land, hvor befolkningen allerede nu og i stigende grad, så tydeligt viser, at de ikke tror på systemets måde at hjælpe borgere på mere. Hvad vil kommunen gøre når det hele vælter?
Politikeres vigtigste opgave er, at gøre livet nemt for os borgere.
Tidforløb i denne sag, fortæller hvordan det politiske system opfatter os.
Tankevækkende at der findes offentlige og private virksomheder som vurderes så horibelt lavt på trustpilot, uden at der gribes ind overfor det.
Jeg har læst mange anmeldelser på trustpilot af kbhs kommune. Jeg har kun en forudsætning, at størstedelen skriver sandheden.
Er det et demokrati vi kan være stolte af, som behandler borgere så respektløst?
Det mest triste er, at Kbh. kommune/Offentlige Danmark ikke kan se at de sidder på en gren og skærer grenen af helt inde ved stammen, som de selv sidder på.
Når i skærer sidste snit på grenen og i falder ned, vil det være for sent, fordi så har i ødelagt det som mange generationer før os har kæmpet for at bygge op, for at skabe et samfund hvor mennesker behandles ordentligt.
Gæstelicens systemet fejler konstant
Der er virkelig mange fejler med gæstelicenser. Man kan ikke bestille selvom en gæstelicens er udløbet og systemet virker ikke som den skal. Det er så frustrerende at brug når den fejler konstant.
Er P-vagter dummere end alle andre
Er det normalt man får en bøde får at have betalt 125 kr for parkering fra kl 13.40 til 21.20 og får en bøde kl 17.32 i blå zone i København V. Ringede ind til dem på telefon nummer der står på betalings automaten og de kunne godt se jeg havde betalt og sende mig en kvittering på at jeg havde betalt for parkeringen.
De P-vagter er jo helt blæst i deres hoveder. Jeg betaler ikke den bøden.
De snyder så det ikke er til at tro
Fik en bøde for at parkere i hvad der åbenbart er en betalt zone. Der var ingen skiltning i området der tyder på det så jeg skrev en klage, da loven netop siger at skiltningen er nødvendig hvis der er tale om en betalingszone. De skrev tilbage at bøden stadig er retsmæssigt udstødt da der angiveligt skulle være skilte i Københavns området der siger hvilken zone man er i.
Hvordan kan det være at i bare bøjer reglerne på den måde? Hvordan i alverden forventer i at en billist skal kunne orientere sig omkring hvilken zone han er i, når han ikke engang er i nærheden af hvor han skal parkere og for slet ikke at nævne alle de andre ting man samtidig skal orientere sig om? Det er simpelthen svinsk, hvordan de bare tager penge til sig uden noget grundlag.
Jeg er så træt af hjemmeplejen i…
Jeg er så træt af hjemmeplejen i Rødovre Kommune's konstante ulovlige parkering, fordi de ikke gider at gå to skridt mere end højst nødvendigt. Konstant parkerer de langs kantsstenen, hvor der er standsning og parkering forbudt. Når man påtaler det for dem, så føler de, at de er vigtigere end et udrykningskøretøj - så de kan ikke se det forkerte i det. Min mening er, at når man kan finde på at parkere og/eller standse ulovligt, så burde folk ikke have kørekort, fordi de er til fare for andre. Heldigvis har jeg noteret både tidspunkt og nummerpladen.
ELENDIG SKILTNING
De giver mig en bøde et sted hvor jeg har holdt ca. 100 gange uden at få bøde.
Der er ingen skiltning på den vej hvor jeg holder, om at der er tidsbegrænset parkering. På modsatte side af vejen er der dog en tidsbegrænset parkering på nogle enkelte pladser, hvilket de mener også gælder hele vejen. Så den ENE skilt som står langt nede af den ene side ad vejen, skal simpelthen vise dem nede for anden af den anden side af vejen at der er en tidsbegrænsning?? Hold kæft det er dårlig skiltning. Intet andet end tyveri af borgernes penge.
Man skal virkelig være et meget specielt koldt og kynisk menneske for at arbejde i dette firma.
Få sat et skilt op i starten af Milanovej på Amager, så folk har en chance for at forstå hvor man må parkere.
Stigning på 30% på beboerlicens i en…
Stigning på 30% på beboerlicens i en tid hvor alle er økonimisk skrøbelige. Rædselsfuld kommune. Bor her af nød.
P-afgift til trods for P-app var aktiveret
Til trods for at jeg startede min easy park app hvor jeg betalte for parkeringen fik jeg en p-afgift fordi mit p-ur ikke var indstillet korrekt - jeg klagede naturligvis men fik afslag på min klage og fik samtidig trukket beløb for parkering via easy park app
Ren pengemaskine
Ren pengemaskine, ingen mulighed for overhovedet at kunne klage og når du gør får du aldrig medhold. Nu måler de så afstanden og det er deres afstandsmålinger som gælder og hvis den siger 160 og din siger 182 så er det deres der gælder.
Den mest uduelige kommune i DK.
Den mest uduelige kommune i DK.
Deres betalingssystem var nede og vi skulle bruge deres service med det samme! Men desværre kan deres kundeservice ikke hjælpe da det hele er afhængigt at systemet...
Simpelthen den mest inkompetente kommune i Danmark, tænk at de har ansvaret for alle de funktioner som de har!
Hvis jeg kunne give minus stjerner havde jeg gjort det.
Bor i NV, vi var parkeret på glentevej og der er INGEN skilte omkring parkerings zoner.. lige pludselig for vi en bøde på 510kr… Hvordan kan de tillægge en bøde når der ingen skilte er på den vej? er vi ikke enige i at hvis der ingen skilte er på vejen så kan de ikke tillægge bøder?
Og hvorfor i alverden skal vi som danske borger overhovedet betale for parkering??? Der gir jo ingen mening overhovedet???! Vi betaler så meget l skat og bil afgift, faktisk det land vi betaler Aller mest også kan de ikke engang give lidt gratis parkering til borgere med danske nummerplader!? Det er ren svineri og svindleri hvis i spørger mig! Når man i forvejen betaler så meget for parkering i byen.. hvorfor skal man os betale udenfor byen ?? Så de kan få flere penge i statskassen? Virkelig grimt hvordan de behandler civile borger som betaler deres SKAT på! Meget skuffende og virkelig stressende.. I burde selv kunne se det. Det er jo ren tyveri det i gør og i ved det.
Jeres 'touch' P-automater omkring…
Jeres 'touch' P-automater omkring Scotlands Plads er simpelt hen ubrugelige. Det skal ikke tage 10 minutter at indtaste sin bils nummer plade!
Excellent og hurtig service
Excellent og hurtig service - tak for hjælpen!
Bondefangeri
Jeg har en beboerlicens gældende i blå zone og var så heldig at finde en plads i en optegnet bås på Rantzausgade. Derfor undrede det mig meget, da jeg næste formiddag fandt en bøde i forruden. Der var ingen skiltning der angav restriktioner og jeg holdt pænt inden for stregerne i den afmærkede bås! Jeg ringede derfor til kommunen, der fortalte at jeg holdt i en prikgade (beboerlisensen er ugyldig mellem kl.10 og 17). Jeg har aldrig hørt om prikgader, der er ikke nogen skiltning, jeg er aldrig blevet gjort opmærksom på at de eksisterer, kender ingen der har hørt om dem og kunne ikke google mig til et svar!!!! Med andre ord er det en dyb hemmelighed for alle andre end dem der laver reglerne og P-vagterne… man har ikke en chance for at vide det før man får en bøde!!!! Jeg kalder det bondefangeri af værste grådige skuffe!!!!!!
TOTAL DÅRLIGT
TOTAL DÅRLIGT
HAR SEN 12 GANG BESKED VIA GIV ET PRAG OG SKET INGEN TING
GIV ET PRAG ER KUN SPILLE TID
Pengemaskine 🤑
Pengemaskine stjæler fra de fattige og giver til de rige. Burde nedlægges 🤮🤑
Pengemaskine / Quizshow
Hvordan i alverden skal man som borger vide at der på Øster Farimagsgade 30 skal være 5 meter på hver side af det sted hvor der er lavet lidt asfalt til cyklerne der krydser vejen? Der er ingen andre steder i København hvor jeg har oplevet den regel og det står heller ikke nogen steder. Det er det rene tyveri og når man holder der en time på en helligdag og får en bøde er det vidst ret tydeligt det er en pengemaskine. Mal dog en gul kant på kantstenen der hvor man ikke må holde, hvor svært kan det være? Ville selvfølgelig klage, men får den her besked når jeg har trykket "Klag" på hjemmesiden "Det var ikke muligt at hente data på denne afgift". Kommer desværre ikke til at spise på de caféer på gaden mere, det bliver for dyrt med de fælder kommunen har lagt ud.
Parkering i kbh
Kommer ud 15.32, hvor min parkering udløber 15.30, kører bilen engang om blokken og stiller p-skive igen. Senere ser jeg at der alligevel var kommet bøde. Det viser sig så at han har taget billede af bilen gået væk også kommet tilbage 10 min efter og sat en bøde alligevel... hvad sker der? Hvordan er det ikke krav at de skal tage billeder af bilen efter man har sat bøden?
Man kan desværre ikke give -5…
Man kan desværre ikke give -5 stjerner... Min kæreste har forretning på Olufsvej på Østerbro. Hun har parkeret der i mange år uden ændring i p-reglerne. Der er en times gratis parkering, hvorefter man så skal betale. Flere gange har hun måttet løbe ud for at gøre de angiveligt 'uvidende' p-vagter opmærksom på den gratis time. Denne gang nåede hun det ikke, før p-vagten havde udskrevet afgiften. Efter hun IGEN forklarede reglerne, sagde p-vagten, at han ikke kan føre afgiften tilbage. Hun skal modtage bøden og derefter gå på deres hjemmeside i klage. Rasende og modvilligt måtte hun jo gøre det....det er bare ikke muligt, da denne funktion tilfældigvis ikke fungerede, da vi forsøgte. Vi står nu med en afgift, vi ikke bør betale og kan ej heller klage over den!!! Vi tænker, at de nok gør det så besværligt, at de fleste nok vil give op og betale eller lade være med at betale...så tjener de også på et rykkergebyr - for de får jo altid det sidste ord alligevel.
Vi har ikke ord for denne forretningsmetode - I gør det, fordi I kan! Det efterlader et vist indtryk. FØJ
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.