PenStore.no Avis 1 933

4,6

Jeg er veldig godt fornøyd med Pen Store. Dere innfrir alltid det beste på best mulig måte, og har aldri sviktet! Ps...Skulle bare ønske at jeg hadde mere å handle for! Mvh- Tore Slettengen... Voir plus

Ting jeg liker det er ikke for dyrt noen ting er bra utvalg bra at det er tilbud at det er norsk nettbutikk ting jeg ikke liker mangler noen organizer til penner mer paint bruch tip... Voir plus

4,6

2 k avis

Ikke kjøp noe før de har salg

Jeg overvåket varer jeg ventet på at de skulle få inn, og bestilte så snart jeg fikk melding om at varene var på lager. Like etterpå startet et salg "for hele april", der varene jeg kjøpte var nedsatt med 40%. Selv om min bestilling ble lagt 2. april ville ikke Penstore stille opp med noen godtgjørelse i form av refundering eller alternative tilbud for å ha snytt meg for 400 kroner. Selv om man kan benytte seg av angrerett og kjøpe om igjen varene til salgspris vil de altså heller sløse ressurser og miljø på post enn å tilby en god løsning. Heretter handler jeg ikke på Penstore.

2 avril 2026

I would avoid

I would avoid, fraudulent company and if you have a bad experience they’ll remove your review. 1 star for the most unfriendly unhelpful sweedish robbers.

2 avril 2026

Solide varer

Solide varer, hurtig levering. Definitivt en av mine absolutte favoritt-butikker.

27 mars 2026

Fyllepenn m/kalligrafisk tilsnitt - perfekt!

Jeg har i årevis brukt en Parker fyllepenn med 1,5 splitt, dvs med en kalligrafisk "light" effekt. Fin til å skrive brev med, men da jeg fikk tak en Lamy Joy 1,1 endret ting seg ganske markant. Nå har jeg på noen få uker skrevet flere brev for hånd enn jeg har gjort på de siste ti årene. Lett penn, finstemt splitt som "danser" over papiret, iallfall om du har en viss glede av å bruke håndskriften din. Gir du blaffen i håndskrevne saker og ting, er selvsagt ikke denne pennen noe for deg.

26 mars 2026

Fornøyd med refill

Jeg er fornøyd med at jeg får kjøpt refill til pilotpennene mine, og at de finnes i mange farger.
Jeg fikk det jeg forventet.

22 mars 2026

På jakt etter ny Parker roller

Jeg var på jakt etter en ny Parker-penn, roller. Den fant jeg på nettet hos dere. God produktbeskrivelse, grei forsendelse og betalingsmåte. Min datter synes det var en flott penn, og jeg bestilte maken til henne. Gjett om hun ble glad!

15 mars 2026